Op dit moment hebben wij last van een storing in onze telefooncentrale. We werken aan een oplossing. Onze excuses voor het ongemak.

Eenvoudig

Zelfs als je weinig verstand van boekhouden hebt, kun je met King de boekhouding doen! Een gebruiksvriendelijk boekhoudprogramma met duidelijke overzichten van debiteuren, crediteuren en je actuele cijfers.

Compleet

Er komt nogal wat kijken bij het op orde houden van de financiële administratie van een bedrijf. De boekhoudsoftware van King geeft je een actueel en compleet inzicht in je financiële gegevens.

Uitbreidingsmogelijkheden

Als je naast boekhouden ook wilt factureren of een voorraadadministratie wilt bijhouden, kun je kiezen voor een meer uitgebreidere versie van King. Alles volledig geïntegreerd met je financiële administratie.

Inzicht financiële cijfers met boekhoudprogramma King

Werken met het boekhoudprogramma van King maakt jouw administratie efficiënter. Hierdoor heb je minder administratieve werkzaamheden en houdt je meer tijd over voor je core business. Met onze boekhoudsoftware beschik je over een volledige financiële administratie en heb je altijd inzicht in je financiële gegevens. Alle informatie is direct tot je beschikking om de juiste strategische beslissingen te nemen. Met King hoef je je boekhouding niet uit handen te geven, maar heb je wel een boekhouder of accountant die met King werkt, dan kan hij direct jouw administratie inlezen en gegevens aanpassen of wijzigen. Hoe gemakkelijk is dat!

Fijn dat je informatie wilt aanvragen! Wanneer je dit formulier invult en verzendt, nemen we contact met je op.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Een boekhoudprogramma waarmee ik 25 jaren storingsvrij werk.

Wij hebben sinds vele jaren het King-pakket financiele administratie met facturering en voorraad en zijn erg tevreden hiermee.
Het is erg functioneel, gebruiksvriendelijk en de service is perfect.
Op wetswijzigingen of andere veranderingen wordt snel en doeltreffend gereageerd met een aanvulling.

Niet alleen een boekhoudprogramma

Het boekhoudprogramma van King is een betrouwbare basis om de financiële administratie van je bedrijf efficiënt en overzichtelijk te voeren. Afhankelijk van de behoeften van je bedrijf kun je de software uitbreiden met factureren of met een voorraadadministratie. Ook de koppeling met een webshop of met specifieke branchesoftware is mogelijk. King heeft voor elk bedrijf en elke branche passende financiële software. Een winkel met voorraad- en magazijnbeheer heeft immers uitgebreidere software nodig dan een zzp’er. King heeft veel uitbreidingsmogelijkheden en we kunnen maatwerkoplossingen en -koppelingen bieden met veel andere software. Jij bepaalt welk financieel softwarepakket het beste past bij jouw bedrijf.

Leuk dat je een gratis demonstratie aanvraagt! Wanneer je dit formulier invult en verzendt, nemen we contact met je op.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

King heeft nog veel meer uitbreidingsmogelijkheden. Ook leveren we maatwerk oplossingen en koppelingen met veel andere software. Wil je uitgebreid advies of heb je andere vragen? Dan kun je ons bellen via 088 – 033 53 20, mailen naar verkoop@kingsoftware.nl of direct chatten via de button rechtsonder in je scherm.