Op dit moment hebben wij last van een storing in onze telefooncentrale. We werken aan een oplossing. Onze excuses voor het ongemak.

King Accountants- of administratiekantoor:

Breider Belasting- & Adviesbureau

Breider Belasting- & AdviesbureauAdministratiekantoor Breider Belasting- en Adviesbureau te Papendrecht staat voor ervaring en kwaliteit voor een redelijke prijs. Korte lijnen, heldere afspraken, flexibiliteit en snelle service.

Breider Belasting- en Adviesbureau is zelf een eenmanszaak en begrijpt hierdoor de zaken waar de kleine ondernemers, zzp-ers, starters en DGA’s tegenaan lopen des te beter. Het klantenbestand van Breider Belasting- en Adviesbureau bestaat voor zeker 90% uit kleine zelfstandigen, van kapper tot stukadoor, van trimsalon tot klusbedrijf, van autorijschool tot hovenier, en zo kunnen wij nog wel even doorgaan. Ook ondernemingen in de verzekeringen, automatisering en webshop branche zijn ons niet vreemd. Vooral in alle takken van de bouwwereld is het aanbod groot.

De werkzaamheden die wij verrichten zijn alle soorten werkzaamheden die van een administratiekantoor en belastingadviseur verwacht mogen worden. De meest voorkomende werkzaamheden zijn het verwerken van administraties, verzorgen van diverse belastingaangiften (omzetbelasting, inkomstenbelasting, loonheffingen, vennootschapsbelasting, dividendbelasting etc.), opstellen van tussentijdse rapportages en jaarrekeningen. Naast deze meest voorkomende werkzaamheden verzorgen wij ook volledige loonadministraties inclusief periodieke pensioenaangiften. Het adviseren en begeleiden van startende (en reeds bestaande) ondernemingen is een belangrijke taak van ons, waar veel aandacht naar uitgaat. Uit ervaring blijkt dat het belangrijk is dat er een goede “klik” is tussen de ondernemer en de boekhouder daarom bieden wij ieder ondernemer (of ondernemer is spé) graag een vrijblijvend introductiegesprek aan!


Breider Belasting- & Adviesbureau
Westkil 19
3356 MA Papendrecht
078 – 6150767

www.administratiekantoorbreider.nl

Contactpersoon:
Elly Kalkman
info@administratiekantoorbreider.nl

Neem contact op met Breider Belasting- & Adviesbureau