Op dit moment hebben wij last van een storing in onze telefooncentrale. We werken aan een oplossing. Onze excuses voor het ongemak.

Over TriFact365

TriFact365 is dé scan- en herken cloudoplossing voor realtime digitale factuurverwerking van bonnetjes, inkoop- en verkoopfacturen. Papieren facturen, UBL- of PDF-facturen kunnen op deze manier eenvoudig worden gedigitaliseerd, geboekt en gearchiveerd in King Anywhere. Daarnaast biedt TriFact365 uitgebreide autorisatiewerkstromen en een handige mobiele app voor het on-the-go uploaden en fiatteren van bonnetjes. Verwerk ook tegen de scherpste tarieven van Nederland!

In het webinar Digitale Factuurverwerking met TriFact365 & King wordt de koppeling tussen beide partijen uitgelegd. Maak kennis met de functies en werking en ontvang tips & tricks om jouw factuurverwerking te automatiseren met TriFact365 en King.

Meer weten?

Wil je meer weten of een prijsopgave voor de integratie, vul dan je gegevens hieronder in of neem contact met ons op via verkoop@king.eu of telefonisch via 010 – 264 63 20.

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.