Op dit moment hebben wij last van een storing in onze telefooncentrale. We werken aan een oplossing. Onze excuses voor het ongemak.

Bent u op zoek naar een winkelautomatisering systeem waarmee u succesvoller kunt ondernemen? Een systeem waarbij u vanuit één omgeving overzicht en inzicht hebt in uw gehele winkelbedrijf? Dan bent u bij Vendit aan het juiste adres. 

Of u nu een klein of groot winkelbedrijf hebt, een filiaalbedrijf of een franchiseorganisatie, voor iedere onderneming hebben wij een geschikt systeem. Wij bieden u gebruiksvriendelijke en complete automatiserings- en e-commerce oplossingen. Met koppelingen met uw boekhoudprogramma en webshop, een dashboard en uitgebreide management rapportages.

Over Vendit
Sinds 1986 biedt Vendit betrouwbare en gebruiksvriendelijke automatiseringsoplossingen. Complete winkelautomatisering voor kleine en grote retailers, combi winkels, groothandelsbedrijven, franchise- en Retail Service Organisaties. Wij ontwikkelen onze winkelmanagement oplossingen volledig zelf. Met onze 45 betrokken collega’s werken wij iedere dag aan onze kwalitatief hoogwaardige automatiseringsoplossingen en service. Om u nóg beter van dienst te kunnen zijn.

Meer weten?

Wil je meer weten of een prijsopgave voor de integratie, vul dan je gegevens hieronder in of neem contact met ons op via verkoop@king.eu of telefonisch via 010 – 264 63 20.

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.