Op dit moment hebben wij last van een storing in onze telefooncentrale. We werken aan een oplossing. Onze excuses voor het ongemak.

Over WerkbonApp

WerkbonApp is een laagdrempelige oplossing voor het aansturen en managen van buitendiensten en marktleider op het gebied van digitale werkbonnen. Met de 360 graden integratie met King creëren we een nog krachtigere best-of-two-worlds oplossing voor bedrijven. Dit levert direct voordelen op zoals sneller factureren en meer omzet behalen omdat geen uurtje meer ‘verloren’ gaat. Met haar disruptieve prijsmodel is WerkbonApp direct kostenbesparend voor elk bedrijf met een buitendienst.

,,Met de nieuwe 360 graden integratie creëren wij een nog krachtigere best-of-two-worlds oplossing voor bedrijven. Dit levert direct voordelen op zoals sneller factureren en meer omzet behalen omdat geen uurtje meer ‘verloren’ gaat. Met haar disruptieve prijsmodel is WerkbonApp direct kostenbesparend voor elk bedrijf met een buitendienst.’’

— Steven Rigter (Founder & Co-owner WerkbonApp)

De uitgebreide informatie over de koppeling tussen King en WerkbonApp lees je in de factsheet die je kunt downloaden via onderstaande button.

Meer weten?

Wil je meer weten of een prijsopgave voor de integratie, vul dan je gegevens hieronder in of neem contact met ons op via verkoop@king.eu of telefonisch via 010 – 264 63 20.

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.