Op dit moment hebben wij last van een storing in onze telefooncentrale. We werken aan een oplossing. Onze excuses voor het ongemak.

De afgelopen vier dagen stonden bol van spannende spring- en dressuursport. Naast de sport waren er dagelijks veel zakelijke ontvangsten, een aantal congressen, plezier voor kinderen tijdens de jeugdochtend en in het Indofin kinderdorp, winkelplezier in de stands van het entreeterrein, de promenade en het Stroodorp en natuurlijk veel gezellige ontmoetingsmomenten.

In de King loge was het een gezellig komen en gaan van relaties, zijn er nieuwe contacten gemaakt, is er veel besproken en is genoten van de ambiance. Dat was ook te merken aan de reacties van de bezoekers:

‘De uitnodiging voor CHIO Rotterdam hebben mijn echtgenote en ik zeer gewaardeerd. Het was een leuke dag met een zeer gastvrije verzorging.Fijn dat er ook gelegenheid was om het gehele terrein te verkennen’.

‘Nogmaals bedankt voor de uitnodiging. We vonden het heel gezellig. Is een aanrader’!

Zondag zijn er honderden strandballen uitgedeeld en op een gegeven moment zag je overal de King-strandbal verschijnen. We zijn benieuwd naar de foto’s die ingestuurd gaan worden.

Een succesvolle vier dagen voor King Software en haar relaties.

Sfeerimpressie