Op dit moment hebben wij last van een storing in onze telefooncentrale. We werken aan een oplossing. Onze excuses voor het ongemak.

Inzicht

Altijd inzicht in al je klantgegevens, dat is wat het CRM systeem van King je brengt. In ons CRM systeem kun je al je klantgegevens en klantcommunicatie vastleggen. Hierdoor heb je in één systeem complete controle, van klantcontact tot facturering.

Effectief

Een grotere effectiviteit in sales, welke ondernemer wil dat nou niet! Het CRM systeem van King geeft je een beter zicht in de behoeften en de communicatie met je klanten en prospects. Hierdoor kun je effectiever verkopen en inspelen op actuele ontwikkelingen.

Tevreden klanten

Tevreden klanten, vergroting van de klanttevredenheid en verhoging van het klantbehoud… Met het CRM systeem van King kun je persoonlijke en optimale service leveren aan je klanten en relevante suggesties en adviezen geven.

CRM systeem geeft inzicht in je klantgegevens

Met het CRM systeem van King kun je de informatie van je klanten optimaal managen en beheren. Je beschikt over een bron van klantinformatie die altijd beschikbaar is. Je debiteuren, crediteuren en overige relaties kun je overzichtelijk beheren in onze CRM-software. Deze debiteuren en crediteuren zijn direct gekoppeld, en dus geheel geïntegreerd met je boekhouding. Ook Outlook is volledig geïntegreerd. Facturen, offertes en andere documenten kun je direct vanuit King via e-mail versturen aan je klanten. Opvolgacties of mailingen kun je koppelen aan je contacten, zodat je altijd effectief kunt inspelen op de specifieke klantsituatie. Daarnaast heb je door het CRM een beter inzicht in welke klanten rendabel zijn en welke niet, waardoor je sneller bepaalde strategische beslissingen kunt nemen.

Fijn dat je informatie wilt aanvragen! Wanneer je dit formulier invult en verzendt, nemen we contact met je op.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

We gebruiken King als backoffice: boekhouding, debiteurenbeheer, Point of Sale, orderinvoer, voorraadbeheer.

Ik had al eerder naar scanapparatuur gekeken, maar die was niet geïntegreerd met de administratie. Bij King is dat wél het geval. Met de handcomputers (van King WMS) kan ik de voorraadtelling automatiseren. We gebruiken de handcomputers ook bij de magazijnontvangst en het orderpicken. We kunnen nu sneller werken en toch onze kwaliteit handhaven.

CRM systeem bevordert effectiviteit

Het CRM systeem van King geeft je een beter zicht op de behoeften en de communicatie met je klanten en prospects. Hierdoor kun je effectiever verkopen en inspelen op ontwikkelingen. In het King CRM systeem heb je een compleet overzicht van alle documentatie en communicatie met je klanten. Met daaraan gekoppeld de noodzakelijke opvolgacties per klant. Zo kun je doelgericht verkopen, maar ook gerichte service verlenen en inspelen op de behoeften van je klanten. Je kunt je marketingcommunicatie dus persoonlijk en effectief richten op de specifieke klantbehoefte. Inclusief mailingen waarvoor je in het CRM eenvoudig en snel een bestand kunt aanmaken. Wij laten je graag zien wat de uitgebreide mogelijkheden zijn van ons CRM systeem.

Leuk dat je een gratis demonstratie aanvraagt! Wanneer je dit formulier invult en verzendt, nemen we contact met je op.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

King heeft voor elk bedrijf en elke branche passende software en uitbreidingsmogelijkheden om je administratie te vergemakkelijken. Ook leveren we maatwerk oplossingen en koppelingen met veel andere software. Wil je uitgebreid advies of heb je andere vragen? Dan kun je ons bellen via 088 – 033 53 20, mailen naar verkoop@kingsoftware.nl of direct chatten via de button rechtsonder in je scherm.