Op dit moment hebben wij last van een storing in onze telefooncentrale. We werken aan een oplossing. Onze excuses voor het ongemak.

King Accountants- of Administratiekantoor:

De Graaf Accountancy

De Graaf Accountancy

De Graaf Accountancy is een registeraccountantskantoor opgericht in 2003 en gevestigd in Oldenzaal. Wij richten ons met een no-nonsense mentaliteit op diverse ondernemingen en organisaties in het klein- en middenbedrijf. Kernbegrippen in onze dienstverlening zijn: nuchtere kijk, transparant in facturatie, MKB-prijsstelling, duidelijke afspraken, eenvoud waar dat kan, informeel, deskundigheid.De Graaf Accountancy is een professioneel relatief klein registeraccountantskantoor, waarbij de omvang van ons kantoor een bewuste strategische keuze is om de menselijke maat van onze dienstverlening te kunnen waarborgen. Omvang en groei van ons kantoor is geen doel op zich, het handhaven en bewerkstelligen van een hoog niveau van kwalitatieve persoonlijke dienstverlening daarentegen wel. De Graaf Accountancy is opgericht door Ruud de Graaf RA, registeraccountant en eigenaar van ons kantoor met inmiddels 5 werknemers.

Persoonlijke betrokkenheid bij onze opdrachtgevers hebben wij hoog in ons vaandel staan en denken hiermee ook een belangrijk onderscheid te kunnen bieden in de accountancy-markt. Wij zijn niet alleen geïnteresseerd in opdrachtgevers die klinkende resultaten behalen, maar juist in zwaardere tijden denken wij onze opdrachtgevers goed te kunnen ondersteunen om samen met de opdrachtgever de moeilijke periode af te sluiten en de terugkeer naar een succesvolle periode te realiseren.

Wij zien ons zelf als MKB-accountant, waarbij de kennis en deskundigheid op het niveau van de register-accountant tegen een aantrekkelijk tarief aan de diverse soorten ondernemingen en organisaties in het midden- en kleinbedrijf  beschikbaar wordt gesteld. Prijs mag geen drempel zijn om onze dienstverlening in te huren. Daarnaast vinden wij helderheid in onze prijsafspraken en de facturatie erg belangrijk en daarin geven wij ook ten allen tijde inzicht.

De Graaf Accountancy is uiteraard gespecialiseerd op het gebied van de controle van financiële verantwoordingen, waaronder de controle van jaarrekeningen, vanuit de deskundigheid en zeer ruime ervaring van onze registeraccountants. Ook ten aanzien van het verrichten van administratieve dienstverlening is in ruime mate deskundigheid en ervaring aanwezig.

Wij denken ons ten opzichte van andere accountantskantoren te kunnen onderscheiden op het gebied van betrokkenheid, flexibele inzet, goede prijsafspraken, duidelijkheid in facturatie en helderheid in rapportages. Ons motto is verder: hou het simpel als het niet moeilijk hoeft te zijn, met andere woorden geen onnodig ingewikkelde en uitgebreide standaardrapportages, maar zoveel mogelijk toegesneden op de eisen van de ondernemer en op de omvang van de onderneming.

Verder zal onze aanpak gericht zijn op het dusdanig adviseren van de ondernemer dat de intern te voeren administratie, uiteraard alleen indien dit nodig mocht zijn, zo snel als mogelijk op een dusdanig peil wordt gebracht, dat de tussentijdse interne financiële verslaggeving tijdig en betrouwbaar een goed financieel inzicht geeft.

 

De Graaf AccountancyDe Graaf Accountancy
Lübeckstraat 19
7575 EE Oldenzaal
053 – 431 91 19
Fax 053 – 431 93 15

www.degraafra.nl

Contactpersoon:
Ruud de Graaf
ruud@degraafra.nl

Neem contact op met De Graaf Accountancy