Op dit moment hebben wij last van een storing in onze telefooncentrale. We werken aan een oplossing. Onze excuses voor het ongemak.

Geïntegreerd

De facturatiesoftware is volledig geïntegreerd met het boekhoudprogramma van King. Door de koppeling met je boekhouding, kun je voortaan automatisch facturen aanmaken en eenvoudig versturen. Hoe handig is dat!

Efficiënt

Facturen maak je voortaan razendsnel. Met de facturatiesoftware van King factureer je sneller en nauwkeuriger en je hebt altijd direct zicht op je openstaande facturen. King maakt je facturatie een stuk efficiënter.

Uitbreidingsmogelijkheden

Als je naast boekhouden en factureren ook je voorraadadministratie wilt bijhouden of een koppeling wilt met een webshop, kun je kiezen voor een meer uitgebreidere versie van King. Alles volledig geïntegreerd met je financiële administratie.

Facturatiesoftware geeft inzicht in je cashflow

Met de facturatiesoftware van King krijg je een beter inzicht in de cashflow van je bedrijf, werk je sneller en efficiënter en bespaar je kosten. Simpelweg omdat je een beter overzicht houdt over je facturen en creditnota’s. Je ziet direct welke facturen betaald zijn en welke nog open staan. Hierdoor heb je minder administratieve werkzaamheden en houdt je meer tijd over voor je core business. Je verbetert je cashflow door efficiënter te factureren. Want een goede opvolging is essentieel in de administratie van ieder bedrijf. Het opmaken van de facturen gebeurt automatisch met de gegevens uit je administratie. Snel en eenvoudig. Vanuit King kun je de gemaakte facturen, orders, pakbonnen etc. direct mailen naar de klant. Hoe gemakkelijk is dat! Je hoeft geen boekhouder te zijn om met King te kunnen factureren. Het programma is zeer gebruiksvriendelijk.

Fijn dat je informatie wilt aanvragen! Wanneer je dit formulier invult en verzendt, nemen we contact met je op.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Wij werken al sinds jaar en dag naar volle tevredenheid met King. Programma doet wat het moet doen en als er vragen zijn is de helpdesk perfect bereikbaar en kan men altijd direct van waarde zijn met hun antwoorden. Prima software!

Wij werken sinds kort met King en ik ben er erg enthousiast over. Erg gebruikersvriendelijk en alle informatie die ik nodig heb om de financiën goed en snel te kunnen controleren. Geen enorme rapporten, maar dat wat nodig is en meer niet.

Koppeling facturatiesoftware aan financiële administratie

Uitbreiding van het King boekhoudprogramma met onze facturatiesoftware helpt je sneller, nauwkeuriger en efficiënter te factureren. Je kunt je administratie hierdoor nog eenvoudiger bijhouden. De facturatiesoftware is geïntegreerd in het King boekhoudprogramma, waardoor alle facturen, debiteur- en betalingsgegevens automatisch met elkaar synchroniseren. Je kunt je facturen met enkele klikken onmiddellijk vanuit het factuurprogramma versturen. Na de facturatie maakt King direct de financiële boeking. Het bespaart je dus tijd én geld. Je kunt ons basis boekhoudprogramma uitbreiden met factureren, maar ook met bijvoorbeeld voorraadadministratie. Of koppelen met een webshop of specifieke branchesoftware. King heeft voor elk bedrijf en branche passende financiële software. Jij bepaalt welk financieel softwarepakket het beste past bij je bedrijf.

Leuk dat je een gratis demonstratie aanvraagt! Wanneer je dit formulier invult en verzendt, nemen we contact met je op.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

King heeft nog veel meer uitbreidingsmogelijkheden. Ook leveren we maatwerk oplossingen en koppelingen met veel andere software. Wil je uitgebreid advies of heb je andere vragen? Dan kun je ons bellen via 088 – 033 53 20, mailen naar verkoop@kingsoftware.nl of direct chatten via de button rechtsonder in je scherm.