Op dit moment hebben wij last van een storing in onze telefooncentrale. We werken aan een oplossing. Onze excuses voor het ongemak.

Diergaarde Blijdorp

King heeft de Europese oehoe van Diergaarde Blijdorp geadopteerd. Oehoe’s zijn de grootste uilen ter wereld. In 2013 heeft Blijdorp vier oehoekuikens gekregen die inmiddels zijn uitgegroeid tot prachtige volwassen vogels. Onze mascotte is ook een oehoe, genaamd Iboe.

Tulpenrallye

De International Historic Tulpenrallye is de oudste autorally van Nederland. King directeur Hans Eschauzier doet jaarlijks mee met zijn vrouw Elske. Met de Tulpenrallye doet ook elk jaar een sponsorauto mee voor een goed doel.

Dankzij de deelname aan en sponsoring van de Tulpenrallye steunt King het jaarlijks gekozen goede doel.

LINDA.foundation

King heeft met de eigen King Tour meerdere malen de LINDA.foundation gesponsord. De donaties van deelnemers aan de tour gaan naar dit goede doel. De LINDA.foundation wil meer begrip en vooral positieve actie creëren voor gezinnen met kinderen in Nederland die het financieel zwaar hebben.

NLdoet

NLdoet is de grootste vrijwilligersactie van Nederland, georganiseerd door het Oranjefonds. King-collega’s doen jaarlijks mee bij lokale initiatieven. NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje de handen uit de mouwen te steken.