Op dit moment hebben wij last van een storing in onze telefooncentrale. We werken aan een oplossing. Onze excuses voor het ongemak.

King Accountants- of administratiekantoor:

Jansen Buijvoets Accountants en Bedrijfsadviseurs

De maatschap Jansen Buijvoets Accountants en Bedrijfsadviseurs is een nieuw samenwerkingsverband waarin 2 accountants die elk al meer dan 20 jaar ervaring hebben een nieuw kantoor hebben opgezet in Soest en Amersfoort.

Natuurlijk hebben we de werkprocessen van dat kantoor efficiënt en modern ingericht.

Zo werken wij graag volledig digitaal, altijd met de laatste versie van King en kunnen klanten via een bijlicentie van King tegen geringe kosten zelf de boekhouding verzorgen en of inzien. Omdat dat bij ons op de server gebeurt, hebt u zelf geen omkijken naar back-ups en werkt u altijd met ons als accountant in dezelfde versie. Als maatschap bieden wij daarbij de gelegenheid om daar een management dashboard aan te koppelen. Zo bent u als ondernemer steeds visueel en actueel op de hoogte zonder telkens uw grootboek te moeten interpreteren. Gemakkelijker of leuker bestaat gewoon niet! Dus vul het formulier hiernaast in dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!

Jansen Buijvoets Accountants en Bedrijfsadviseurs
Zuidergracht 21-01
3763 LS Soest
035 603 2323

Contactpersoon:
Aert Buijvoets
aert@jansenbuijvoets.nl

Neem contact op met Jansen Buijvoets Accountants en Bedrijfsadviseurs