Op dit moment hebben wij last van een storing in onze telefooncentrale. We werken aan een oplossing. Onze excuses voor het ongemak.

King Accountants- of administratiekantoor:

Jansen I Meester

Administratie en belastingadvies.

Wij zorgen ervoor dat uw administratie voldoet aan alle eisen die door de belastingdienst zijn opgelegd en proberen voor iedere cliënt het maximale (fiscale) rendement te halen. Onze dienstverlening bieden wij aan tegen aantrekkelijke en concurrerende tarieven.
Of het nu gaat om de gehele administratie van een bedrijf, de jaarrekening of uw belastingaangiften, ons kantoor kan u daarbij van dienst zijn en is voor u een betaalbare oplossing! Jansen|Meester is aangesloten bij de NOAB (Nederlandse Orde van Administratie en Belastingdeskundigen).

 

Fiscale en administratieve dienstverlening voor met name verenigingen en stichtingen.

Door een toenemend tekort aan vrijwilligers in de besturen van verenigingen en stichtingen, bieden wij een totaaloplossing voor de algehele financiële administratie en rapportage voor verenigingen en stichtingen, zodat bestuurders zich geheel kunnen focussen op hun kerntaak: het besturen van de vereniging of stichting. Daarnaast bieden wij voor Verenigingen van Eigenaren (VVE van een appartementencomplex) een compleet pakket voor wat betreft administratie, rapportage en juridische advisering. Laat uw VVE-bestuur kennismaken met ons kantoor; wij doen graag zaken met u!

 

Jansen I Meester

Schoolstraat 2a
7921 AV Zuidwolde
0528 – 371001
www.jansenmeester.nl

Contactpersoon:
de heer D. Meester
info@jansenmeester.nl

Neem contact op met administratiekantoor Jansen I Meester