Op dit moment hebben wij last van een storing in onze telefooncentrale. We werken aan een oplossing. Onze excuses voor het ongemak.

King Accountants- of administratiekantoor:

JWG Administraties

JWG Administraties richt zich op administratieve en fiscale dienstverlening voor het Middelgroot en Klein bedrijf (MKB), ZZP-ers, startende ondernemers, particulierenen stichtingen. Wij vinden maatwerk en de creativiteit die hierbij horen belangrijk. Dat uit zich in de vele jarenlange relaties die wij naar beider tevredenheid met veel van onze relaties hebben. We zijn vooruitstrevend op het gebied van automatisering, toekomstvisie en ontwikkeling op allerlei vlakken.
Samen met u kijken we graag naar uw vraag en wensen en hoe we u daarbij van dienst kunnen zijn op gebied van:

JWG administraties is gekwalificeerd lid van NOAB. Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen. De NOAB is een branchevereniging voor bedrijven die administratieve en fiscale dienstverlening voor MKB-ondernemers verrichten. Het lidmaatschap van NOAB staat garant voor kwaliteit en vakbekwaamheid door onder andere een uitgebreid (verplicht) opleidingsprogramma. Ook staat het garant voor ondersteuning door specialisten waar dat in het belang is van de relaties van JWG Administraties. NOAB is een kwaliteitskeurmerk dat alleen door leden gedragen mag worden, wanneer men aan een streng eisenpakket voldoet.

JWG Administraties
Albert Joachimkade 3a
4461 BG Goes
0113 – 216495

www.jwg.nl

Contactpersoon:
J.T. (Tom) Uitterhoeve
tom@jwg.nl

JWG Administraties vindt u aan de haven van Goes in de oude Strafgevangenis.

Neem contact op met JWG Administraties