Totaaloverzicht

Met het King Aangifte Dashboard houd je controle over alle werkzaamheden die nodig zijn voor de belastingaangifte via SBR. Dagelijks kun je zien wat er voor welke klant te doen is, hoe ver elke aangifte is, welke werkzaamheden uitlopen en welke zijn afgerond.

Alles op één plek

Alle OB-, ICP- en suppletieaangiftes beheren en organiseren op één plek. Vanuit het King Aangifte Dashboard kun je een onbeperkt aantal OB-, ICP- en suppletieaangiftes en deponeringsstukken verzenden naar de uitvragende partijen en kun je je relaties per e-mail informeren. Je kunt klanten tijdig attenderen op het aanleveren van de juiste stukken. En door alerts op het dashboard krijg je de prioriteiten direct inzichtelijk.

Werkzaamheden verdelen

De verschillende werkzaamheden die nodig zijn voor een SBR aangifte kun je verdelen over je team en -medewerkers, afhankelijk van de prioriteiten, klantrelaties, expertise en beschikbaarheid.

King Aangifte Dashboard: krachtige beheertool

Met het King Aangifte Dashboard heb je overzicht en inzicht in de werkzaamheden en een tijdige en duidelijke communicatie naar je klanten. Dagelijks kun je zien wat er voor welke klant te doen is, welke werkzaamheden (eventueel) uitlopen en welke zijn afgerond. Door de status van de werkzaamheden kun je tijdig ingrijpen wanneer er tijdsdruk ontstaat en zijn er geen stress situaties meer. Vanuit het King Aangifte Dashboard kun je je klanten mailen met alle informatie over hun OB-, ICP- en suppletieaangiftes en deponeringsstukken. Vaak voer je verschillende werkzaamheden in verschillende softwarepakketten uit. Hierdoor mis je het totaaloverzicht. Met King Aangifte Dashboard los je dit eenvoudig op. De handmatige lijstjes in Excel aan het einde van een aangifteperiode zijn hiermee verleden tijd. Kortom, een krachtige beheertool voor alles wat met de SBR-aangiftes te maken heeft.

banner-group-people
ronald_twisk

We gebruiken King als backoffice: boekhouding, debiteurenbeheer, Point of Sale, orderinvoer, voorraadbeheer.

alfred_van_drumpt

Ik had al eerder naar scanapparatuur gekeken, maar die was niet geïntegreerd met de administratie. Bij King is dat wél het geval. Met de handcomputers (van King WMS) kan ik de voorraadtelling automatiseren. We gebruiken de handcomputers ook bij de magazijnontvangst en het orderpicken. We kunnen nu sneller werken en toch onze kwaliteit handhaven.

Mogelijkheden King Aangifte Dashboard

Met het King aangifte Dashboard kun je:

  • Werkzaamheden in stappen indelen
  • Werkzaamheden aan teams toekennen
  • Klanten snel op de hoogte stellen
  • Alle OB-, ICP- en suppletieaangiftes beheren en organiseren op één plek
  • Eenvoudig een SBR rapport versturen
  • Deponeren van jaarrekeningen bij de Kamer van Koophandel
  • Alerts invoeren voor geplande werkzaamheden
  • Werkzaamheden plannen en inzien

Wil je meer informatie over het King aangifte Dashboard? Neem dan contact met ons op of vraag gratis een demonstratie aan.

Kad

King heeft nog veel meer uitbreidingsmogelijkheden. Ook leveren we maatwerk oplossingen en koppelingen met veel andere software. Wil je uitgebreid advies of heb je andere vragen? Dan kun je ons bellen via 010 – 264 63 20, mailen naar info@king.eu of direct chatten via de button rechtsonder in je scherm.