Op dit moment hebben wij last van een storing in onze telefooncentrale. We werken aan een oplossing. Onze excuses voor het ongemak.

Laat je inspireren door onze sprekers

Payments, sales, video marketing, duurzaam netwerken, business strategieën en meer!

 King Connect 2018 was een groot succes

Op vrijdag 20 april jl. heeft een onwijs zonnige en succesvolle editie van King Connect plaatsgevonden. Met bijna 270 bezoekers kunnen we spreken van een goed bezocht evenement.

Dagopening
Na het welkomstwoord, verzorgd door Hans en Martine Eschauzier, heeft Leen Zevenbergen een plenaire sessie verzorgd in de grote zaal. Met zijn presentatie wist hij de volledige zaal mee te nemen in zijn verhaal over het bouwen aan duurzame netwerken.

Lunch
Na de plenaire sessies was het tijd voor de lunch. De lunch vond plaats op de vloer van de infomarkt, waardoor er tussen de beursstands door een gezellige drukte ontstond. De infomarkt was de hele dag open met stands van partners en dealers. Zo was voor bezoekers inzichtelijk wat er allemaal nog meer mogelijk is door software aan King te koppelen. King Business Software zelf presenteerde twee apps (CRM en orderpicken) en gaf een kijkje in haar nieuwe webshop (nu nog demo).

Goedbezochte sessies
In de middag kwamen onze sprekers aan bod. Verdeeld over drie zalen waren er drie sessie rondes. In de eerste ronde kwamen Karen van Riel (Eenvoudig aan tafel), Laurens Peek (Video content inzetten) en René Knierim, Jorden van den Beuken en Bas Leeuwerke (Automatiseer je logistiek) aan het woord.

In de tweede sessie ronde waren er presentaties van Florian Rooz (‘Extreem leren’), Jeroen Jungerius (Payments) en Eric Leenderts en Ronald van der Starre (Werkkapitaal financieren).

Na de ronde tafel gesprekken spraken Petra Iuliano (Next level in Business), Rob van Berkel en Sander Leeuwerke (Artikeldata) en Andre Grift (bunq’s API) in de laatste ronde.

De sessies werden goed bezocht en er werden interessante vragen gesteld en beantwoord. De meeste sessies zijn opgenomen en zullen spoedig terug te kijken zijn.

Ronde tafel gesprekken
Van 15.00 tot 15.45 uur vonden de ronde tafel gesprekken plaats. Aan vier verschillende tafels werd gesproken over ‘online zichtbaarheid en vindbaarheid’, ‘security’, ‘productontwikkeling King’ en ‘doorzetten‘ (het verhaal van een Olympiër).

Golfclinic
’s Middags vond er in de grote zaal een golfclinic plaats. Hier konden deelnemers kennismaking met golf (putting / chipping parcours)  en een Masterclass / wedstrijdje tegen elkaar doen.

De dag werd afgesloten met een netwerkborrel waar de bezoekers onder het genot van een hapje en drankje konden connecten met alle ondernemers.

Houd deze pagina goed in de gaten, foto en videomateriaal komt hier snel beschikbaar.

Dit waren de sprekers

Leen Zevenbergen, Serial Entrepreneur
Kick-off presentatie – Building Sustainable Networks in a Sustainable World
Bekijk deze sessie

Rob van Berkel en Sander Leeuwerke
Artikeldata: van bron van hoofdpijn naar bron van omzet
Bekijk deze sessie

René Knierim, Jorden van den Beuken en Bas Leeuwerke
Automatiseer je logistiek met King en Transsmart en bekijk hoe 2moso dit al doet
Bekijk deze sessie

Jeroen Jungerius, Buckaroo
Payments
Deze sessie volgt later

Petra Iuliano, Business Strateeg Nieuwe Economie & Bestseller Auteur
Jouw next level in Business
Deze sessie volgt later

Laurens Peek, Co-Founder Trenchcoat Film
Waarom MOET elk bedrijf video content inzetten?
Deze sessie is niet opgenomen

Andre Grift
bunq’s API: enabling Social Banking with instant integration
Deze sessie is niet opgenomen

Dit waren de ronde tafel gesprekken

Daphne

Daphne van Hove
Online zichtbaarheid en vindbaarheid

Security

Martin J. Bos
Security

Ruud-Aiji

Ruud de Roode en Aiji Kley
Productontwikkeling King

Judith Vis

Judith Vis
Doorzetten: 10 jaar na dato toch naar de Olympische Spelen

Partners