Op dit moment hebben wij last van een storing in onze telefooncentrale. We werken aan een oplossing. Onze excuses voor het ongemak.
Over Altra

Altra heeft jarenlange ervaring in uiteenlopende branches. Hierdoor kunnen wij als géén ander met uw bedrijfsprocessen en werkwijzen meedenken en u optimaal adviseren op automatiseringsgebied. Precies zoals u het voor ogen heeft.

Bij Altra hebben we steeds drie uitgangspunten die we graag bij onze klanten toepassen; zoveel mogelijk kosten besparen, geen dubbel werk doen, en méér doen in minder tijd.

Hierdoor kunt u met onze knowhow, samen met de door ons perfect op uw werkwijze afgestemde krachtige King software, zéér slagvaardig zakendoen en met een relatief klein team erg veel werk verzetten tegen minimale kosten!

Dáár gaan wij graag voor, samen met u!

Altra Advies & Training

Ooievaarsbek 20
7443 TD Nijverdal
0548 – 62 08 87
www.boekhoudsoftware.com
www.altratraining.nl

Specialisaties
  1. Brede kennis over King Financieel tot King Enterprise om “er alles uit te halen wat erin zit”.
  2. Bouwen van speciale King Layouts voor een professionele uitstraling en perfect lopende processen.
  3. Koppelen met software van derden, importeren prospect- en prijsbestanden.
  4. Goed advies over King gerelateerde producten zoals King WMS scannen en magazijnautomatisering, Excel4King, webwinkel, facturen scannen & boeken etc.
  5. Opleidingen op maat, niet alleen voor King, maar ook om veel tijd en geld te besparen met bijv. Excel en andere Office applicaties!
Contactpersoon
Altra Advies & Training

Petra C.A. de Leeuw
Alfred G. de Leeuw
info@altratraining.nl

Neem contact op met Altra
Referenties

Heca
Contactpersoon: H.Wolters

Over King:

Grenzeloze mogelijkheden om het maximale te doen met minimale inspanning.

Over Altra:

Altra weet het niet alleen maar realiseert het ook!

Als kleine technische handelsonderneming ondervonden wij de boekhouding als een tijdrovend maar niet te vermijden proces. Altra heeft het hele traject van orderverwerking tot facturatie gestroomlijnd en inzichtelijk gemaakt zodat het nu ons beste gereedschap is. De tijdsbesparing is enorm en de papierberg is geminimaliseerd, waardoor onze investering in begeleiding nog dit jaar terugverdient zal worden.

Drukkerij Ponsteen BV
Contactpersoon: Ritske Ponsteen

Over King:

King is een gebruiksvriendelijk programma wat wij hebben gekoppeld aan ons offertesysteem (precal). Het werkt fantastisch en supersnel. We zijn zeer tevreden.

Over Altra:

Onze King dealer is Altra uit Nijverdal. We hebben een zeer goede samenwerking en alles wordt zeer snel en vakkundig opgelost. Altra heeft de koppeling van ons calculatiepakket gekoppeld aan King en het is fantastisch verlopen.

Exp. Bedrijf Gebr. Leverink B.V.
Contactpersoon: Martijn Hekkink

Over King:
Binnen ons transportbedrijf maken wij al jaren gebruik van King Handel. Een perfecte softwareoplossing waar er legio mogelijkheden en oplossingen zijn. Wij zijn zeer er zeer tevreden over en zullen het iedereen aanraden.

Over Altra:

King Handel hebben wij aangeschaft via Altra advies en training uit Nijverdal. Perfecte service die zij verlenen met veel verstand van zaken. Problemen worden vrijwel gelijk na de melding verholpen. Daarnaast denken ze goed mee hoe het systeem bij ons nog verder te optimaliseren is. Kortom: een aanrader voor ieder bedrijf.