Op dit moment hebben wij last van een storing in onze telefooncentrale. We werken aan een oplossing. Onze excuses voor het ongemak.

King Business Partner:

ARVIDI IT Support

ARVIDI heeft inmiddels meer dan 20 jaar ervaring met de werking en implementatie van KING. Dit varieert van eenvoudige financiële administraties tot complexe project administraties en koppelingen met diverse andere software. Daarnaast kunnen ondernemers bij ons ook terecht voor andere ICT vraagstukken zoals op het gebied van netwerk aanleg, -beheer en -beveiliging, telefonie en clouddiensten.

Niels van Alphen
Gwen van Alphen
Arvidi IT Support BV
Esdoornlaan 25 4902 TN Oosterhout 0162 – 47 10 31 www.arvidi.nl
Contactpersoon: Gwen van Alphen Niels van Alphen it@arvidi.nl

Referenties

Van Dijnsen Multitrading BV  Contactpersoon: Luc Kortenhoeve, general manager AstroVac Dat KING Business Software een goed doordacht, logisch opgebouwd en klantvriendelijk software pakket is wisten we al voor we het aanschaften. Wat KING voor ons bijzonder maakt is de dienstverlening van ARVIDI IT Support. Dat is een aangename verrassing, na de teleurstellende ervaring met een andere gerenommeerde leverancier. Wat ons betreft heeft Gwen van Alphen haar beloften meer dan waar gemaakt!


Petro Controls Solutions BV Contactpersoon: Lars Raeman, Managing Director King is een goed en overzichtelijk programma

Neem contact op met Arvidi IT Support BV