Op dit moment hebben wij last van een storing in onze telefooncentrale. We werken aan een oplossing. Onze excuses voor het ongemak.
Jheronimus accountantskantoor: persoonlijk en helder

In 2015 richtte registeraccountant Nico Prevoo zijn eigen, unieke accountantskantoor op. Een kantoor dat staat voor een duidelijke, persoonlijke en integere begeleiding. Gericht op mkb’ers die een succes willen maken van hun onderneming, zonder om te komen in een grote cijferbrij.

Want niet iedereen heeft kaas gegeten van accountancy en fiscaliteit. Hoe fijn is het dan als je een betrouwbare persoonlijk adviseur hebt met ál die kennis in huis? Die je alles uitlegt, altijd met je meedenkt en je groei ondersteunt met actuele en toekomstgerichte informatie.

Automatisering van administraties en bedrijfsprocessen is een tweede natuur voor Nico. Daar hoort  gebruiksvriendelijke software bij. Als accountancy expert is Nico daarom gestart als dealer van King.

Altijd zicht op je cijfers

Voor veel ondernemers is het aan het einde van het jaar weer spannend: hoe heb ik het gedaan? Soms is het dan al te laat zaken iets anders aan te pakken. Daarom houden wij je tussentijds op de hoogte van je cijfers vanuit King. Deze informatie helpt je om betere sturing te geven aan je onderneming. Zo kun je vooruit kijken in plaats van terugblikken.

Wij richten King zó in dat je bedrijf optimaal profiteert van alle mogelijkheden. Omdat we precies weten wat er kan in King, is er voor elke vraag een oplossing. Nico implementeert de software, traint de medewerkers en houdt waar nodig de vinger aan de pols.

Een accountant die je kent

Hoe klein je onderneming ook is, we nemen je serieus. Bij ons staat de ondernemer centraal. Dat betekent dat we de tijd nemen je te leren kennen. Wat zijn je ambities en verwachtingen? Waar kunnen we je bij helpen en ondersteunen? Zo bouwen we een persoonlijke en vertrouwde samenwerking op. Je kunt rekenen op korte lijnen en advies op maat.

Glasheldere uitleg

Administratie en belastingen zijn vaak ingewikkelde onderwerpen, een vak apart! Is je iets niet duidelijk? Geen probleem, we nemen alles nog eens door. Altijd heldere uitleg, tegen een transparant tarief. Zo weet je altijd waar je aan toe bent en kun je je richten op je onderneming.

Kennismaken?

Kom langs voor een bakje koffie, mail, bel of app. Dan kijken we wat we voor jou kunnen betekenen!

Jheronimus accountantskantoor

Nico Prevoo MSc RA
Heilig Hartplein 6A
5275 BM Den Dungen

Telefoon: 073 20 50 322
E-mail: nico@jheronimusacc.nl

www.jheronimusacc.nl

Neem contact op met Jheronimus