Op dit moment hebben wij last van een storing in onze telefooncentrale. We werken aan een oplossing. Onze excuses voor het ongemak.
Aangenaam, wij zijn MCC

Sinds het begin van de jaren ’90 is MCC een specialist in automatiseringsoplossingen voor het MKB. Vanuit het kantoor in Voorthuizen biedt MCC ERP-oplossingen aan MKB’ers in heel Nederland en ICT-diensten aan bedrijven in de regio.

Onze ICT- en automatiseringsoplossingen dragen bij aan een vlotte en betrouwbare manier van werken, dat scheelt tijd en geld. Onze missie is om ondernemers te helpen succesvoller te zijn. Daarom bieden we een compleet aanbod en toch één aanspreekpunt.

Vanuit MCC bieden wij alle dagelijkse benodigdheden voor organisaties in de volgende branches: groothandel, productie & assemblage, e-commerce, zakelijke dienstverlening en transport. Automatisering is onmisbaar voor onze opdrachtgevers omdat het dé belangrijkste schakel is in het dagelijks operationeel houden van bedrijfsprocessen; wij begrijpen dat!

De toegevoegde waarde van MCC

Wij kennen de software van King als onze broekzak, en die kennis zetten we graag in voor onze klanten. Gecombineerd met onze kennis van ICT zijn wij in staat om advies om te zetten in succes.

Wij richten King Software zo in dat jullie bedrijf optimaal profiteert van alle mogelijkheden. Wij implementeren de software, trainen jullie medewerkers en houden waar nodig een vinger aan de pols. Ook benieuwd wat het inzetten van King Software jullie kan opleveren? Wij vertellen het graag!

MCC & King; een verantwoorde keuze
  • Jarenlange ervaring
  • Duurzame relaties
  • Persoonlijk contact
  • Betrouwbare kwaliteit
Meer informatie? Maak een afspraak

Zijn wij wél de juiste ERP- en ICT-partner voor jullie bedrijf? Bel ons om een afspraak te maken en ontdek dat werken met MCC vooral veel gemak oplevert.

Contactgegevens

MCC Automatisering B.V.
Hoofdstraat 147
3781 AD Voorthuizen

0342 – 47 29 22

www.mcc.nu

Contactpersonen
MCC-7-Andre

André van Ramshorst
andre@mcc.nu

MCC-8-Wilfred

Wilfred van der Lee
wilfred@mcc.nu

MCC-6-Jordy

Jordy Hermans

Neem contact op met MCC Automatisering
Referenties
300x200Kiezebrink

Ben je benieuwd hoe Kiezebrink succesvoller kan ondernemen door slimme automatisering? Bekijk de video en zie hoe Kiezebrink is begeleid door ERP-partner MCC in het automatiseringproject.

Met de ERP- & WMS-oplossingen van King als hoofdingrediënt heeft Kiezebrink beter inzicht en overzicht, kunnen ze efficiënter werken en is er minder kans op fouten.

logo-heinen

Familiebedrijf Heinen Delfts Blauw maakt Delfts blauw aardewerk, waaronder een
grote collectie handgeschilderde producten. Het bedrijf is ontstaan uit de creatieve passie van vader Jaap Heinen en de commerciële drive van zijn zoon Jorrit. Jaap Heinen begon midden jaren ’70 met het schilderen van Delfts blauw aardewerk. Zijn zoon Jorrit Heinen heeft inmiddels de leiding over Heinen Delftware.

ms_vision_bedrijfspand

“Onze wens voor een totaaloplossing met standaard software is vervult door King Business partner MCC. King Business Software biedt een schaalbaar en toekomstbestendig platform voor MS Vision waarmee alle financiële-, logistieke- & fieldservice gerelateerde processen geautomatiseerd zijn.”
– MS Vision

Stonetech-gebouw

“In eerste instantie zagen we eigenlijk vooral een kostenverbetering. King bleek ontzettend stabiel te zijn en de kosten voor extra modules waren overzichtelijk,” vertelt Robbert, die flink teruggaat in de tijd om over zijn allereerste gebruik van King te praten. “Naarmate StoneTech zich ontwikkelde, konden we steeds meer opties toepassen. Zo hebben we onze webshop op een gegeven moment gekoppeld aan King en daar hebben we nog steeds veel profijt van.”