Op dit moment hebben wij last van een storing in onze telefooncentrale. We werken aan een oplossing. Onze excuses voor het ongemak.

Het juiste rendement uit uw bedrijfsadministratie, dat is waar MCC voor staat.

MCC biedt een totaaloplossing met King Software gericht op financiële en logistieke processen. Met een team van gecertificeerde King specialisten werken wij vanuit Midden-Nederland voor opdrachtgevers in alle branches en provincies. Door onze gecombineerde kennis van King Software en (kantoor)automatisering overzien wij uw automatiseringstraject van A tot Z.

MCC is groot genoeg voor uw project en klein genoeg voor de persoonlijke benadering.

MCC Automatisering B.V.

Hoofdstraat 147
3781 AD Voorthuizen
0342 – 47 29 22
www.mccking.nl

Contactpersoon:
Wilfred van der Lee (foto)
wilfred@mcc.nu

André van Ramshorst
andre@mcc.nu

Referenties

Liberty Lifestyle
Contactpersoon: Martine van den Berg

Net begonnen, dus een spannende tijd. Wat wij vooral erg belangrijk vinden is te allen tijde inzicht in de cijfers, dat is wat KING Software uniek maakt. Tevens willen wij ons bezig kunnen houden met creatieve processen, daar zijn wij goed in! De administratie is erg snel bijgewerkt met KING software, zodat wij ons snel weer op onze business kunnen richten. Als we toch vragen hebben of vastlopen, worden we super geholpen door MCC. Wilfred is altijd telefonisch bereikbaar of komt snel even bij ons langs in Amersfoort. Ons kassasysteem draait volledig op KING. Daarnaast werken wij projectmatig de offertes en facturen uit in KING. Per opbrengstgroep is in één handeling duidelijk zien wat de omzetten en kosten zijn. Dit werkt voor ons ideaal aangezien wij verschillende kanalen hebben waaruit omzet wordt gegenereerd. Duidelijkheid ten top. En wij kunnen verder met de creativiteit!!


Van der Elst Recycling
Contactpersoon: Rob van der Elst

Van der Elst Recycling, “service met een glimlach” Snelle implementatie van KING Software met PieterBas-Software. Dagelijks inzicht in de resultaten, wat belangrijk is in de huidige continue bewegende markt. MCC is goed op de hoogte van alle mogelijkheden binnen de verschillende modules van KING en kan snel en flexibel met onze veranderende wensen werken. De uitbreiding met ons nieuwe bedrijf, van der Elst Archief b.v. was dan ook boekhoudkundig een klein kunstje. Factureren vanuit KING en ook de Activa module zijn snel en goed geregeld, gebruiksvriendelijk en mochten we onverhoopt toch een vraag hebben dan worden we prima geholpen door de medewerkers van MCC. Hier gaan wij van glimlachen.


VSS Nederland
Contactpersoon: Peter Fredriks​

​Onze keuze voor KING in 2007 is een bewuste keuze en daar hebben we tot op heden geen spijt van. KING is al jaren aanwezig in het MKB met stabiele oplossingen. KING biedt standaard veel functionaliteit en is naar behoefte uit te breiden. KING heeft een heldere kostenstructuur waardoor je weet waar je aan toe bent. Geen onnodig maatwerk met alle gevolgen van dien. Voor ons is het belangrijk dat wij van binnenkomende en uitgaande zendingen de serienummers van producten en systemen registreren. Hiervoor biedt KING de optie “serienummer registratie” die we direct bij de start in 2007 aangeschaft hebben. Dit is van groot belang voor een efficiënte service naar onze klanten. Service die van ons van groot belang is en een meerwaarde in de relaties met onze klanten.

Neem contact op met MCC Automatisering B.V.