Op dit moment hebben wij last van een storing in onze telefooncentrale. We werken aan een oplossing. Onze excuses voor het ongemak.
20120718.Jan van de VenNog sneller en efficiënter  werken met King!

MiKi-Business-Software is niet alleen sterk in het verbeteren van uw bedrijfsprocessen met behulp van King Business Software, maar voegt ook extra waarde toe aan King met Factuur2King, Excel2King en Presta2King, specifiek voor King ontwikkeld!

Met MiKi Online zijn uw King-Business- financiële en/of logistieke software processen altijd en overal beschikbaar online. MiKi kan ook uw Private –Business Cloud inrichten en verzorgen. Ook voor het integreren van uw website met King.

MiKi-Business-Software BV

Cruquiuskade 89-91
1018AM Amsterdam
020 – 624 72 84

www.miki-business-software.nl

Contactpersoon:
Jan van de Ven
office@miki-business-software.nl

Specialisaties

  1. Verbeteren van bedrijfsprocessen met koppelingen van- en naar King op basis van King XML, King TaskCentre, ODBC koppelingen en eigen ontwikkelingen in .Net.
  2. Webwinkel-integratie en hosting
  3. Volledige bedrijfsautomatisering in de cloud, van netwerken en telefonie tot hard- en software en gebruikersondersteuning. Hosting van King, maar ook Microsoft software
  4. Veel ervaring met retail en retailprocessen

Referenties

Jaguar the Fresh CompanyJaguar The Fresh Company
Contactpersoon: Maarten Smit

Over King:

Jaguar is gespecialiseerd in Spaans en overzees fruit: druiven, sinaasappelen, meloenen, kiwi’s. King verzorgt de financiële boekhouding, logistiek wordt verwerkt in een gespecialiseerd ERP-systeem voor de branche. Inkomende facturen worden verwerkt via Factuur2King.

Over MiKi-Business-Software:

MiKi-Business-Software heeft Factuur2King ontwikkeld om zo efficiënt mogelijk facturen in te boeken in King. Met 500 facturen per dag is daar bij Jaguar The Fresh Company zeker behoefte aan. Met een aanpassing van Factuur2King kunnen ook de facturen die zijn verwerkt in het ERP-systeem worden gekoppeld aan de journaalposten in King.


Kitsch Kitchen
Contactpersoon: Hanneleen Straatemeier

Over King:

Kitsch Kitchen bestaat uit een groothandel voor (inter)nationale detailhandel en een flagship consumentenwinkel in Amsterdam, de Kitsch Kitchen Supermercado. De basis voor de groothandel vormt King Logistiek. De winkel is gebaseerd op het Microsoft Dynamics Retail Management System, alle transactiegegevens worden via een koppeling met King in de administratie verwerkt.

Over MiKi-Business-Software:

Als jarenlang Microsoft Dynamics partner heeft MiKi-Business-Software veel ervaring met retail- en retailprocessen. MiKi beheert alle winkelprocessen, van afrekenen via de geïntegreerde pinkoppeling tot uitwisseling van gegevens met King en alles wat daar tussen zit.

Neem contact op met Miki Business Software