Op dit moment hebben wij last van een storing in onze telefooncentrale. We werken aan een oplossing. Onze excuses voor het ongemak.
Over MOA-BS

Met MOA-BS haalt u niet alleen King Software in huis, maar ook een betrokken analytisch adviseur, met een persoonlijke benadering en kennis van IT en bedrijfsprocessen. Onze uitdaging is samen met u voor uw bedrijf het maximale uit King te halen, met als doelstelling een optimale ondersteuning van uw bedrijfsprocessen. Indien gewenst leveren wij maatwerk en ook hebben we ruime ervaring met het koppelen van King aan software van pakketten van derden.

MOA-BS

Klein Zundertseweg 8
4714 RR Sprundel
0165 – 38 37 21
Filialen: Eindhoven en Tilburg
www.moa-bs.nl

Specialisaties
  1. Kennis van en ervaring met de volledige functionaliteit van King Software
  2. King Taskcenter
  3. King maatwerk
  4. Koppelen met software van derden
  5. Verwerking (batch)betalingen webwinkels via Payment Service Providers richting King
  6. Kennis van en ervaring met King gerelateerde producten zoals Excel2King, Factuur2King, Elvy2King
Contactpersoon

Ester van den Maagdenberg
ester@moa-bs.nl

Neem contact op met MOA-BS
Referenties
Schiefer-Lightning-logo

Schiefer Lighting B.V.
Contactpersoon: Karin Schiefer

Over King:
King software is erg flexibel, er is vaak veel meer mogelijk dan de klant in eerste instantie denkt. Denk dus niet te snel dat iets niet kan. Steeds is gebleken dat onze soms specifieke werkwijze uitstekend met King kan worden ondersteund.

Over MOA-BS:

Met de kennis van King in combinatie met het analytisch en procesgericht denken, kan MOA-BS ogenschijnlijke knelpunten in de software snel ombuigen naar werkbare oplossingen voor Schiefer. Door MOA-BS weten wij King optimaal te benutten. Daarnaast spreekt de “hands on” mentaliteit van MOA-BS ons erg aan.

Zummum

Zummum Accountancy & Tax Law
Contactpersoon: Carolien Dominicus

Over King:
Als accountancy- en belastingadviesorganisatie hebben wij met een breed scala aan klanten te maken: van grote, internationaal opererende bedrijven tot drukbezette ZZP’ers. In de markt voor administratieve software onderscheidt King Software zich wat ons betreft duidelijk van de massa – het is multifunctioneel en daardoor geschikt voor vrijwel elke branche, maar daarnaast ook zeer specifiek toepasbaar. Onze klanten zijn zonder uitzondering tevreden gebruikers, wat uniek genoemd kan worden.

Over MOA-BS:

Een no-nonsense ondernemer. Dat is wat Ester van den Maagdenberg van MOA-BS het best beschrijft. Een duizendpoot met diepgaande IT-kennis en vooral ook inzicht in de problematiek die gebruikers kunnen tegenkomen. Hierop wordt steevast direct gereageerd met snelle oplossingen, zodat onze klanten meteen weer verder kunnen. Die combinatie van inzicht en service zorgen voor een 100% betrouwbaarheid van King Software. Dat is meteen het beste verkoopargument naar onze klanten.