Op dit moment hebben wij last van een storing in onze telefooncentrale. We werken aan een oplossing. Onze excuses voor het ongemak.
Over Multegra

Multegra heeft ruim 20 jaar ervaring met de implementatie van King Bedrijfssoftware. We zijn volledig gecertificeerd en voldoen aan alle kwaliteitseisen om elk bedrijf met King te laten werken, al dan niet in combinatie met branche specifieke software.

Maar er is meer behalve uw financiële software ontzorgen wij ook uw overige automatisering zoals uw bedrijfsnetwerk, (online) backup, internet verbindingen, etc.

U kunt bij ons ook terecht voor maatwerk op of aan uw bestaande software, handige tools, oplossen van tijdrovende klusjes u zegt het maar en we maken het.

Business Intelligence nog zo’n gebied waar we goed bezig zijn, we ontsluiten uw gegevens en bieden u inzicht in uw bedrijfsdata zodat u de juiste sturingsinformatie krijgt op elk gewenst moment.

Niet onbelangrijk de medewerkers van Multegra waar u mee te maken krijgt zijn boekhoudkundig geschoold en cijfermatig zeer sterk.

Multegra Automatisering BV

Oegstgeesterweg 199
2231 AT Rijnsburg
071 – 409 21 80
www.multegra.nl

Contactpersoon

Daan van Waveren
dkvwaveren@multegra.nl

Neem contact op met Multegra