Op dit moment hebben wij last van een storing in onze telefooncentrale. We werken aan een oplossing. Onze excuses voor het ongemak.
Over Plus Automatisering

Afspaak is afspraak
Werk speciaal gericht op de klant is voor ons standaard!

Plus Automatisering BV beschikt over twee gecertificeerde King dealers. Door de jaren lange ervaring en de dagelijkse werkzaamheden met King kunnen wij u uitermate goed van dienst zijn. Naast King maken we ook webshops en doen onderhoud en systeembeheer aan computers. Door de combinatie van deze 3 takken binnen ons bedrijf kunnen we bijna iedereen van een oplossing voorzien. Zodra u ons in de arm neemt dan zorgen we er voor dat uw volledig geholpen wordt en volledig zelfstandig verder kunt. Afspraak is afspraak is dan ook ons motto!

Plus Automatisering BV
Industrieweg 16a
7921 JP Zuidwolde
0528 – 37 23 91
www.plusautomatisering.nl

Specialisaties

Plus Automatisering BV

  1. Netwerkbeheer en Onderhoud computers
  2. Webdiensten en webshops
  3. Cloud oplossing op maat gemaakt

Plus Business Software  BV

  1. Inrichting, implementatie en klant specifieke uitleg van Financieel tot Handel
  2. Implementatie en koppeling Webshop
  3. Advies op maat afleveren dus niet alleen gericht op King maar ook aansluitende pakketten voor een optimale werkwijze voor u als klant
  4. Eén centraal aanspreekpunt voor al uw King gerelateerde producten, Computers en Webshops
  5. Specialist Q-fieldservice plannigspakket
Contactpersonen

Jans Berghuis & Bart-Jan Berghuis
king@plusautomatisering.nl

Neem contact op met Plus Automatisering
Referenties

Bedrijfsnaam:              Buning Wegenbouw bv

Contactpersoon:         Egbert Buning

Ruim 20 jaar geleden hebben wij, Rik en Egbert Buning, het bedrijf en uiteraard de administratie overgenomen van onze ouders. Tot die  tijd werden de lonen nog in een groot boek met de hand gedaan en de facturen op een typemachine.

Wij hadden nog net onze laatste schooljaren wat meegekregen van de opkomende automatisering en hadden wel door dat er het een en ander veranderd moest worden. Voor de lonen werd na ampel beraad het pakket Lopac  en voor de financiële administratie werd King aangeschaft.  Dealer van King was toen een jong  automatiseringsbedrijf PC-Plus, van de heer Jans Berghuis. Dankzij zijn enthousiasme, kennis en hulp hebben wij toen King aangeschaft. Het feit dat crediteurnummer 18001 nog steeds is toegekend aan Plus automatisering, zegt genoeg.

We werken dus inmiddels al iets van 20 jaar met King, naar alle tevredenheid.