Op dit moment hebben wij last van een storing in onze telefooncentrale. We werken aan een oplossing. Onze excuses voor het ongemak.
Over Samuël van Daalen Automatisering

Met meer dan 25 jaar ervaring met King Business Software weet ik precies hoe ik King Business Software zó in kan zetten dat u meer inzicht in uw onderneming krijgt om tot een optimaal bedrijfsresultaat te komen. Naast veel praktische kennis van de programmatuur heb ik ook veel ervaring met bedrijfsprocessen in het mkb, van klein tot middelgroot. Als Register Belastingadviseur ben ik ook op de hoogte van alle fiscale regels en (on)mogelijkheden. Benieuwd naar wat ik voor u betekenen kan? Neemt u dan even contact met mij op.

Samuël van Daalen Automatisering
Ter Doestwei 3
4464 BS GOES
0113 – 23 23 40
www.samuelvandaalen.nl

Specialisaties
  1. Opzetten en inrichten van financiële administraties, van eenvoudig tot complex gericht op een optimale informatievoorziening achteraf.
  2. Optimaliseren van voorraadbeheer, het vergroten van de logistieke grip en het automatiseren van het hele traject van order tot levering en inkoop van goederen.
  3. Inrichten van uren- en projectenadministratie om meer inzicht in het resultaat per project te krijgen.
  4. Het voor de toepassing van binnenlandse en buitenlandse BTW fiscaal correct inrichten van levering van goederen en prestaties, waarbij de plaats van levering of dienst van belang is.
  5. Inrichten van digitaal werken om zoveel mogelijk papierloos te communiceren, zoals het toepassen van elektronische facturering en aanmanen, maar ook het digitaal vastleggen en automatisch verwerken van ontvangen factureren en elektronische bankafschriften.
  6. Periodiek (of jaarlijks) rapporteren van resultaten en exploitatieoverzichten, maar ook het opstellen van financiële prognoses voor bijvoorbeeld financieringsvraagstukken.
  7. Het opstellen van enkelvoudige en samengestelde jaarrekeningen, belastingaangiften BTW (inclusief ICP), inkomsten- en vennootschapsbelasting.
Contactpersoon

Samuël van Daalen
samuel@samuelvandaalen.nl

Neem contact op met Samuël van Daalen Automatisering