Op dit moment hebben wij last van een storing in onze telefooncentrale. We werken aan een oplossing. Onze excuses voor het ongemak.
Fijn dat je King Enterprise wilt aanvragen! Wanneer je dit formulier invult en verzendt, neemt iemand van onze verkoopafdeling contact met je op. Of je kunt ons bellen op 010 264 63 20
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Enterprise

  • Complete voorraadadministratie
  • Volledige integratie met financiële administratie
  • Offertes en facturatie
  • CRM
  • Uitgebreide koppelingsmogelijkheden
  • Direct inzicht in je cijfers
  • Uit te breiden met magazijnautomatisering

Wil je al je financiële, administratieve en logistieke bedrijfsprocessen automatiseren in één systeem? Dan is King Enterprise de beste keuze. King Enterprise is het gebruiksvriendelijke ERP-systeem van King, dat al je bedrijfsprocessen ondersteunt.

King Enterprise is de meest uitgebreide en complete versie van King Business Software en levert je tijdwinst, efficiëntie, gemak en inzicht op. Al je bedrijfsprocessen bedrijfsbreed geautomatiseerd in een geïntegreerd systeem. Totale bedrijfsautomatisering. King Enterprise integreert de belangrijkste bedrijfsfuncties, zoals administratie, inkoop, verkoop, voorraadbeheer, relatiebeheer en magazijnautomatisering en geeft je volledig inzicht in je inkoop-, productie- en verkoopgegevens.

King Enterprise bevat uitgebreide CRM-functies met een handige Outlook-koppeling: direct een e-mail versturen vanuit de klantgegevens. Documenten en gespreksnotities direct opslaan bij de klant. Uren- en projectenadministratie, partij- en serienummerregistratie, productieadministratie, King Enterprise heeft het allemaal.

In combinatie met King WMS kun je het hele magazijn automatiseren met behulp van handscanners: orders verzamelen, binnengekomen goederen registreren en inventariseren. Alles direct verwerkt in je financiële en voorraadadministratie. King Enterprise synchroniseert artikelen, voorraden en prijzen met je webshop en verwerkt automatisch de bestellingen.

King Enterprise ondersteunt werkelijk al je bedrijfsprocessen. Op elk moment kun je de actuele omzetgegevens inzien en rapportages uitdraaien. Bovendien vergroot het je inzicht in het totale bedrijfsproces, worden orders sneller verwerkt, de voorraadkosten lager en stijgt de servicegraad. King Enterprise maakt je organisatie effectiever, efficiënter, sneller en flexibeler en hierdoor neemt de klantgerichtheid toe.

Wij geven je bedrijf professionele begeleiding en ondersteuning bij de implementatie van King Enterprise. Onze consultants helpen je met het bepalen van de functionaliteiten, zodat het systeem volledig aansluit bij de specifieke automatiseringsbehoefte van je organisatie. Wil je meer weten over King Enterprise? Wij geven je graag uitgebreid advies over de mogelijkheden voor je organisatie.


Persoonlijk contact

Bij King geloven we in persoonlijk contact en duurzame relaties. We zijn groot genoeg om innovatieve oplossingen te leveren, en klein genoeg om een persoonlijke werkwijze te blijven hanteren.

Consultancy

De consultants van King bieden je persoonlijke, professionele begeleiding bij het automatiseren en optimaliseren van je bedrijfsprocessen. Ze helpen je bij de implementatie van je software en bieden uitgebreide support.

Gratis helpdesk

Onze helpdesk is er voor jou. Neem contact op en we helpen je verder. Kijk ook eens op onze website voor actuele supportvragen, documentatie, tips en video’s.

Onbeperkt aantal administraties

Zonder extra kosten kun je in King een onbeperkt aantal administraties invoeren. De basisgegevens kun je zo overnemen uit een andere administratie.

Gratis introductiemiddag

Maak kennis met King Software. Als klant kun je gratis deelnemen aan onze introductiemiddag, zodat je snel en effectief aan de slag kunt.

King Connections

Je kunt King uitbreiden en koppelen met andere applicaties, zoals een koppeling met je webshop of specifieke branchesoftware.

Enterprise

vanaf 299,95 p/m


Extra gebruiker € 30,00 p/m

Fijn dat je King Enterprise wilt aanvragen! Wanneer je dit formulier invult en verzendt, neemt iemand van onze verkoopafdeling contact met je op. Of je kunt ons bellen op 010 264 63 20
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
 Enterprise
Functionaliteit
Balans, V&W, dagboeken, grootboek
Debiteuren, crediteuren
Openstaande posten
Aanmaningen
Autokosten
Vreemde valuta
Telebankieren (internetbankieren)
Automatische incasso
TAPI: automatisch bellen (uitgaand)
Koppelingen toolkit
Onbeperkt aantal administraties
King Aangifte Service (betalen per aangifte)
Verbijzondering kostenplaatsen/dragers
Vaste activa
Historische openstaande posten
Instelbare lay-outs financieel
CRM (contactregistraties en taken)
Digitaal archief
Vrije tabellen
TAPI: inkomende gesprekken
Rechten
Factureren
Instelbare factuur-layout
Factuurhistorie
ICP-aangifte
Vertegenwoordigers
Dossierfacturering
Exploitatie-overzicht
Uren
Documentlayouts per debiteur/crediteur
Omzetstatistieken
Afdrukformaten XML
Abonnementenadministratie
Afdrukken in XML formaat
Barcodes afdrukken
Prijslijsten
Voorraadadministratie
Voorraadoverzichten
Offertes
Marketing-events
Bestellingen
Magazijnontvangsten
Reserveringen
Backorders
Instelbare lay-outs logistiek
Prijsafspraken per debiteur(groep)
Meerdere magazijnen en -locaties
Automatische bestellingen
Inkoopcombinaties
Directe inkoop
Emballage/volgartikelen
Staffelprijzen
CBS-IDEP
EDI
Point of sale
Projecten
Catalogus
Partijen
Serienummers
Meerdere leveranciers
Inkoopeenheden
Verkoopeenheden
Samengestelde artikelen
Productie
Bestel
Prijs per maand incl. 1 gebruiker299,95
Prijs voor een extra gebruiker30,00
VRAAG NU AAN
Fijn dat je King Enterprise wilt aanvragen! Wanneer je dit formulier invult en verzendt, neemt iemand van onze verkoopafdeling contact met je op. Of je kunt ons bellen op 010 264 63 20
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Bax-shop heeft King door de jaren heen ervaren als een gebruiksvriendelijk software pakket. Kenmerkende services zijn de snelle responstijd en goede maatwerkoplossingen.

We hebben verschillende websites. Die worden allemaal gevoed vanuit King. Via de vertegenwoordigerscode kan ik zien van welke site een bestelling komt. Gaat een artikel uit het assortiment of wijzigt de leverdatum, dan hoef ik dat alleen maar in te voeren in King en alle klanten die dat artikel besteld hebben, krijgen automatisch een email in onze huisstijl. Ik heb er geen omkijken meer naar.

King heeft voor elk bedrijf en elke branche passende software en uitbreidingsmogelijkheden om je administratie te vergemakkelijken. Ook leveren we maatwerk oplossingen en koppelingen met veel andere software. Wil je uitgebreid advies of heb je andere vragen? Dan kun je ons bellen via 088 – 033 53 20, mailen naar verkoop@kingsoftware.nl of direct chatten via de button rechtsonder in je scherm.