Op dit moment hebben wij last van een storing in onze telefooncentrale. We werken aan een oplossing. Onze excuses voor het ongemak.

Koppeling met Webshop

Voor de prijs van een enkele advertentie in een magazine ben je ook een heel jaar lang met je eigen webshop aanwezig op internet!

Met onze webshop koppeling is het mogelijk om artikelen vanuit je King-voorraadadministratie te tonen op jouw website (eventueel met foto). Ook kun je aangeven of een artikel op voorraad is en kan er een bestelling worden geplaatst. Per artikel stel je in of het in het assortiment van je webwinkel moet worden opgenomen of niet. De koppeling tussen King en je webshop wordt verzorgd door een apart programma. Er is dus geen online verbinding tussen King en je webshop. Dit programma zorgt ervoor dat de artikelgegevens uit King worden geëxporteerd naar de webshop, en dat de bestellingen op de webshop worden geëxporteerd naar King. De bestellingen van je bestaande klanten worden hierbij automatisch in King ingelezen als nog niet goedgekeurde, openstaande orders. Nieuwe klanten moet je eerst accepteren, daarna worden hun orders pas in King ingelezen. Wijs je een nieuwe klant af, dan worden zijn/haar orders uiteraard niet in King opgenomen. King kan met verschillende webshops worden gekoppeld. Ze verschillen onderling door functionaliteit en prijsstelling maar beschikken alle over een Content Management Systeem (CMS), waarmee je zelf je webshop kunt onderhouden.

Creditcard-betaling hoort niet bij deze optie, maar kan tegen een speciaal tarief worden geleverd door DocData. Hierbij wordt een bestelling pas ingevoerd als nieuwe order in King, nadat de betaling door de creditcard-organisatie is geautoriseerd.

Koppeling met  PrestaShop, WooCommerce en CCV
Synchronisatie van klanten, order, producten en voorraad. Deze koppelingen ondersteunen geen prijsafspraken. Wij verzorgen enkel de koppeling. Jij of jouw webmaster dient voldoende kennis te hebben om de webshop zelf te onderhouden.

Wat heb je nodig?

Een computer met internetverbinding (modem, kabel, ADSL, etc.) en Microsoft Internet Explorer 5.5 of hoger. King versie Artikelen of Logistiek met de optie ‘Koppeling Webwinkel’.

Download PDF

Onze partners:

logoIBvision1000px ekomurz_HEX
Gunstig geprijsd, meer mogelijkheden dan MijnWinkel (bijv. prijsafspraken), automatische koppeling met King. Zie voor meer informatie Koppeling met Bizzview-webwinkel (pdf). Magento-koppeling van Ekomurz. Je kunt gegevens automatisch uitwisselen tussen Magento en King, waarbij King het kloppende hart van je administratie is. Magento webshops, Magento-King koppeling en WooCommerce-King koppeling ondersteund door Vicus eBusiness Solutions. Innovatieve webgebaseerde oplossingen voor middelgrote ondernemingen voor alle versies van King; e-commerce, CRM en integratie. Oplossingen voor o.a. (bedrijfs)kleding, voeding&gezondheid, bouwmaterialen, ijzerwaren, automotive en vele andere branches.
MyShop OneStopWebshop - nieuwlogo

MijnWinkel van MijnWinkel BV. Gunstig geprijsd, automatische koppeling met King. De optie Koppeling met MijnWinkel is hiervoor vereist.

One Stop Webshop: uitgebreide automatische King-koppeling met webshops voor MKB-ondernemingen die geen genoegen nemen met een standaardwebshop. Optimale oplossingen voor groothandel en retail. Voorloper op het gebied van M-commerce.

Propellor beweegt mee met uw organisatie. De software sluit naadloos aan op uw ERP of boekhoudpakket, marktplaatsen, leveranciers en vervoerders, maar ook op de systemen van uw klanten. Eén handzaam pakket waarmee u alles regelt.
King Partner Webleads mikibusinesslogo syveon-internet-solutions
Magento-King koppeling van webleads

King in de lead bij het updaten van je webshop. Beheer op één locatie, in King, je gegevens en update jouw Magento Webshop realtime met onze koppeling.
Ervaar het gemak door de koppeling van prijsafspraken, kortingen, voorraad en artikelbeheer, debiteurgroepen en meer. Alles over King-Magento koppeling van webleads

Presta, CMS en websites zijn responsive, het werkt op alle apparaten. Met de Presta2King webwinkelkoppeling beschik je over de perfecte logistieke en boekhoudkundige afhandeling voor je webwinkel. Webwinkel bestellingen worden samen met de overige bestellingen afgehandeld in King en direct correct verwerkt in je boekhouding. Presta in open source webshopsysteem, in samenwerking met je huidige reclame/marketingbureau zorgen wij dat je webshop gekoppeld aan je boekhouding.

Syveon internet solutions ontwikkelt samen met haar klanten succesvolle online verkoop- en communicatiekanalen en -middelen. Dit zijn o.a. webshops en e-commerce oplossingen welke naadloos aansluiten aan je King-administratie.

CCV-Shop

CCV Shop is een alles-in-één oplossing voor zowel de beginnende als ervaren webwinkelier. Ze nemen je graag alle technische zaken uit handen zodat jij je op de verkoop kunt richten. Zij faciliteren meer dan 15.000 webshops.