Op dit moment hebben wij last van een storing in onze telefooncentrale. We werken aan een oplossing. Onze excuses voor het ongemak.

Efficiënt

Met maatwerk verhoog je je efficiency aanzienlijk. Je stroomlijnt de bedrijfsprocessen en bespaart meetbaar kosten. Want de informatie die je tot je beschikking hebt is veel uitgebreider, completer en breder inzetbaar.

Specifieke wensen

Specifieke wensen die niet in één van de standaardpakketten van King zitten, kun je met een maatwerkoplossing toch realiseren. Vraag ons naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf.

Wel de lusten, niet de lasten

Je standaardsoftware updaten? Geen probleem. Wij zorgen ervoor dat alles blijft werken, ook als de standaardsoftware wordt aangepast. Zo heb je wel de lusten van maatwerk, maar niet de lasten!

Uitgebreide functionaliteit op maat

King kent tal van maatwerkoplossingen en uitbreidingsmogelijkheden om het jou nog gemakkelijker te maken.

Rapportage

In King is standaard heel veel rapportage beschikbaar. Maar jij hebt voor je bedrijfsvoering misschien behoefte aan een hele specifieke rapportage. Wij maken de rapportage helemaal volgens jouw wensen.

Gegevens aanpassen

Wij kunnen de gegevens in je administratie automatisch aanpassen. Wil je bijvoorbeeld volgens je bedrijfsspecifieke voorwaarden backorders van klanten vrijgeven? Of elke maand automatisch een bepaalde journaalpost maken? Wij regelen het voor jou.

Koppelingen

Wil je gegevens uitwisselen met een externe partij? King heeft veel koppelingen beschikbaar. Niet de koppeling die jij wilt? Dan maken we hem erbij. Koppel je magazijnkast, sorteermachine of Bol.com direct aan King en zorg dat alles altijd up-to-date is.

Communicatie

Ook op het gebied van communicatie leveren wij maatwerkoplossingen. Wil je bijvoorbeeld klanten automatisch status updates versturen? Of vertegenwoordigers voorzien van de juiste informatie? King regelt het. Ook het maken van extra portals is geen enkel probleem.

Fijn dat je informatie wilt aanvragen! Wanneer je dit formulier invult en verzendt, nemen we contact met je op.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Bax-shop heeft King door de jaren heen ervaren als een gebruiksvriendelijk software pakket. Kenmerkende services zijn de snelle responstijd en goede maatwerkoplossingen.

Prima programma om mee te werken. Met een flink aantal mogelijkheden en eventueel maatwerk. Ook de synchronisatie met webshop verloopt vlekkeloos.

Maatwerkoplossingen vanuit standaardpakket King

Met een maatwerktoepassing passen we niet je standaardsoftware aan. De kern van de software blijft dus helemaal King. Maar het maatwerk kunnen we wel volledig integreren in je standaardsoftware van King. Volop gebruiksgemak dus!

King heeft voor elk bedrijf en branche passende financiële software en uitbreidingsmogelijkheden om je administratie te vergemakkelijken. En dus ook maatwerkoplossingen. Jij bepaalt welk financieel softwarepakket en welke uitbreidingsmogelijkheden het beste passen bij jouw bedrijf. Wil je meer informatie over de maatwerkoplossingen van King? Vraag dan een gratis demonstratie aan.

Leuk dat je een gratis demonstratie aanvraagt! Wanneer je dit formulier invult en verzendt, nemen we contact met je op.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

King heeft nog veel meer uitbreidingsmogelijkheden. Ook leveren we maatwerk oplossingen en koppelingen met veel andere software. Wil je uitgebreid advies of heb je andere vragen? Dan kun je ons bellen via 088 – 033 53 20, mailen naar verkoop@kingsoftware.nl of direct chatten via de button rechtsonder in je scherm.