Op dit moment hebben wij last van een storing in onze telefooncentrale. We werken aan een oplossing. Onze excuses voor het ongemak.

Efficiënt

Met de handige oplossing King WMS regel je snel en efficiënt je magazijnbeheer. Met de handscanner scan je eenvoudig de voorraad. Geen fouten meer, geen dubbele invoer, wel tijdwinst en vooral heel veel scangemak!

Module keuze

Binnen King WMS kun je kiezen uit verschillende modules voor je magazijnbeheer. Zo betaal je alleen voor de functionaliteiten die je bedrijf nodig heeft.

Koppeling administratie

Magazijnautomatisering via King WMS gebeurt via een directe koppeling met de financiële administratie en de voorraadadministratie in King. Alles volledig geïntegreerd, dus een automatische update van al je gegevens.

Efficiënt magazijnbeheer door scannen

Je magazijnbeheer op orde en altijd up-to-date door het scannen van de voorraad. Snel en efficiënt, want er is geen overtypwerk vanaf papieren formulieren meer nodig. King WMS helpt je magazijnautomatisering efficiënt in te richten door scanning en een directe koppeling met de (voorraad)administratie. De scanners maken via draadloze communicatie direct contact. Iedereen in de organisatie kan dus op ieder moment de actuele voorraad inzien. Zodra je met de handscanner de producten scant, vindt synchronisatie plaats met de administratie binnen King. Zo is de voorraadinformatie altijd up-to-date!

Met King WMS hoef je niet meer te zoeken naar je producten, want alles staat direct in het systeem. Bovendien zijn de foutmarges nu veel kleiner. Scannen gaat bovendien veel sneller, dat is allemaal tijdswinst.

We hebben nu een paar maanden ervaring met King WMS en we zien dat Ruben niet meer zelf alle orders hoeft te picken. Hij zet de orders klaar in het systeem en twee andere jongens lopen in het magazijn. Het systeem vertelt hen precies waar ze moeten zijn en welke producten ze moeten hebben. Dat geeft Ruben veel meer ruimte, hij kan bijvoorbeeld zelf gewoon naar klanten.

Mogelijkheden magazijnbeheer

Je kunt kiezen uit verschillende modules voor het magazijnbeheer in King WMS. Afhankelijk van de behoeften van je bedrijf kies je de juiste functionaliteiten. Je betaalt alleen voor de modules die jouw bedrijf nodig heeft. Zo betaal je nooit teveel!

Modules:

  • Magazijnontvangsten: ontvangen artikelen scannen en direct registreren.
  • Orderpicking: waar in het magazijn welke artikelen oppikken, met looproute.
  • Magazijnmutaties: registeren van verplaatste producten.
  • Bestellingen: direct bestellen vanuit het magazijn.
  • Order entry: orders opmaken met de scanner.
  • Inventarisatie: voorraad artikelen inscannen en voorraadverschillen registreren.
  • Replenishment: verplaatsen van voorraad door berekening minimum/maximum voorraad-op-locaties.
  • Afleveren: bestellingen afleveren vanuit magazijn met digitale handtekening.

Lees alles over de modules, functionaliteiten en de extra opties van King WMS in onze brochure. We geven je graag meer informatie over de verschillende mogelijkheden van magazijnautomatisering met King WMS, en helpen graag met de implementatie. Een investering in King WMS verdien je in no time terug!

Leuk dat je een gratis demonstratie aanvraagt! Wanneer je dit formulier invult en verzendt, nemen we contact met je op.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

In onderstaande klantvideo zie je hoe First Light tijd bespaart in het magazijn en artikelen met zo min mogelijk handelingen verzendklaar maakt. First Light bundelt orders van meerdere klanten om ze in één keer te picken (Batch picking).

King heeft nog veel meer uitbreidingsmogelijkheden. Ook leveren we maatwerk oplossingen en koppelingen met veel andere software. Wil je uitgebreid advies of heb je andere vragen? Dan kun je ons bellen via 088 – 033 53 20, mailen naar verkoop@kingsoftware.nl of direct chatten via de button rechtsonder in je scherm.