Op dit moment hebben wij last van een storing in onze telefooncentrale. We werken aan een oplossing. Onze excuses voor het ongemak.

Inzicht

Altijd inzicht in de gewerkte uren. Inzichtelijk hoeveel uur je medewerkers besteden aan een klant, aan een project of hoeveel uur is een afdeling met een bepaald project bezig geweest. Met King krijg je een overzichtelijke urenadministratie.

Snel en effectief

Door de koppeling van je online urenadministratie met de financiële administratie in King hoef je niets meer dubbel in te voeren. Je bespaart tijd en geld door een geïntegreerd uren- en administratiesysteem.

Gemak

De ingevoerde gewerkte uren worden meteen geboekt in je administratie en de gemaakte uren worden snel en eenvoudig gefactureerd. De koppeling van je online urenadministratie met de financiële administratie in King maakt je administratie nog gemakkelijker.

Overzichtelijke online urenregistratie

Met de online urenregistratie van King heb je altijd een overzichtelijke registratie van de gewerkte uren. Via www.kinguren.nl kunnen jij en je medewerkers de uren online via tablet of smartphone invoeren. Deze uren importeer en verwerk je in de urenregistratie software van King. Per klant, per project of per afdeling kun je voortaan eenvoudig bijhouden hoeveel uur de tijdsbesteding is. Uit de urenregistratie kun je lezen hoe winstgevend de opdracht is of wat de kosten zijn van een bepaald project. Je hebt direct inzichtelijk hoeveel tijd er wordt besteed aan een opdracht en hoeveel je moet facturen aan de klant. Zo houd je altijd het overzicht en kun je anticiperen op overschrijdingen en oplopende kosten.

Fijn dat je informatie wilt aanvragen! Wanneer je dit formulier invult en verzendt, nemen we contact met je op.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

We gebruiken King als backoffice: boekhouding, debiteurenbeheer, Point of Sale, orderinvoer, voorraadbeheer.

Goed financieel administratiepakket en projectadministratie.

Urenregistratie koppeling met financiële administratie

Als jij je financiële administratie en facturatie via King doet dan is uitbreiding met de online urenregistratie software een logische stap. Een slimme stap naar een nog snellere, gemakkelijkere en effectievere administratie. Alle software is immers gekoppeld, waardoor je er geen extra urenadministratie op na hoeft te houden en nooit meer gegevens dubbel hoeft in te voeren. De beheerder van de urenregistratie-software registreert de uren en de gegevens worden automatisch gesynchroniseerd met de financiële administratie. Op basis van de urenregistratie maak je direct de facturen. Dat zorgt voor een hoop gemak en bespaart veel tijd.

Leuk dat je een gratis demonstratie aanvraagt! Wanneer je dit formulier invult en verzendt, nemen we contact met je op.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

King heeft nog veel meer uitbreidingsmogelijkheden. Ook leveren we maatwerk oplossingen en koppelingen met veel andere software. Wil je uitgebreid advies of heb je andere vragen? Dan kun je ons bellen via 010 – 264 63 20, mailen naar verkoop@king.eu of direct chatten via de button rechtsonder in je scherm.