Voordelen

  • Geen dubbele invoer van gegevens
  • Alle informatie van het hele bedrijf, voor iedereen bruikbaar
  • Professionele implementatie

ERP

Wilt u al uw bedrijfsprocessen automatiseren met ERP software?

  • Uw financiële administratie dienst als basis
  • Volledige integratie van CRM, offertes en orders, artikelen en Logistiek
  • Inclusief modules als de webshopkoppeling, productie, projecten, point of sale
  • Een complete oplossing
  • Professionele implementatie en ondersteuning vanuit King.

WHITEPAPER ERP AANVRAGEN

Als u een ERP systeem zoekt is King Enterprise de software voor u. Het heeft de complete en betrouwbare financiële administratie die de basis vormt van elk King product. Met overzichtelijk debiteurenbeheer, een onbeperkt aantal administraties en uitgebreide facturatie. Door het gebruik van filters en zelf te definiëren vrije rubrieken heeft u uitgebreide mogelijkheden om in uw administratie te zoeken en selecteren.

Met King Enterprise heeft u ook grip op uw voorraad- en magazijnbeheer. U weet precies welke artikelen u moet bestellen met het besteladvies. Als de bestelling wordt geleverd wordt uw voorraad in King direct bijgewerkt. Ook geeft King een handig overzicht van backorders en is deellevering mogelijk. Hou inzicht in uw omzetgegevens met het verkoopmanagement en diverse handige rapportages.

Daarnaast kunt u met de modules van KingMobile uw hele magazijn automatiseren. Met de webshopkoppeling kunt u uw webshop met uw administratie integreren. King Enterprise ondersteunt al uw bedrijfsprocessen.

Met King Enterprise heeft u bovendien toegang tot alle standaard opties van King. Deze opties vullen de software aan zodat u extra mogelijkheden heeft waarmee u al uw bedrijfsprocessen kunt ondersteunen. Bijvoorbeeld Productadministratie, Prijsafspraken en Digitaal Archief.

King Enterprise, dé ERP software voor de automatisering van uw hele bedrijf.

Wat zeggen onze klanten?

De integratie tussen backoffice (King) en de webwinkel is essentieel voor ons. Orders worden vanuit de webwinkel King ingeschoten van waaruit de rest van het proces wordt verwerkt.

King Enterprise is een totaal pakket dat steeds meer alles omvattender wordt. Elke grote update zijn er wel weer nieuwe functies die toegevoegd worden. Ook de ontwikkelingen op het gebied van magazijn automatiseren laat zien dat ze bij King niet stilzitten en inspelen op de vragen van de klanten.

We besteden veel zorg aan onze nieuwe webwinkel. Die is gekoppeld aan King en dat werkt geweldig. Je ziet de orders zo binnenkomen.

Door de uitgebreide mogelijkheden is King toepasbaar in vele verschillende branches en heeft het binnen ons bedrijf een leidende functie bij alle processen.