Op dit moment hebben wij last van een storing in onze telefooncentrale. We werken aan een oplossing. Onze excuses voor het ongemak.

King Business Software is een handelsnaam van Quadrant Automatisering  BV, gevestigd aan de Eglantierbaan 95 te 2908 LV Capelle aan den IJssel. Quadrant kent de volgende werkmaatschappijen: Quadrant Software BV, Quadrant International BV en Handata BV. Quadrant is opgericht in 1981 en was aanvankelijk gevestigd aan de Heemraadssingel 89 te Rotterdam.

Over King

Al 38 jaar helpt King ondernemers bij hun administratieve automatisering. Bij King krijg je betrouwbare business software: compleet en gemakkelijk in het gebruik. Van boekhouding en facturering tot een totale ERP-oplossing. Met voorraadadministratie, CRM, productieadministratieprojectenadministratie, magazijnbeheer en webshopkoppeling, King ondersteunt je bij het optimaliseren van je bedrijfsprocessen. Zodat je business kan groeien en bloeien. Groot of klein, accountant, zzp’er of productiebedrijf, onze innovatieve oplossingen zijn toegespitst op alle bedrijfsbehoeften. Slimme business software om je bedrijf optimaal te ondersteunen. Zowel offline als online. Met tal van uitbreidingsmogelijkheden en maatwerkoplossingen. King helpt bij de implementatie, biedt uitgebreid support en denkt mee over de toekomst van je bedrijf.

‘‘Bij King geloven we in persoonlijk contact, eerlijk zakendoen
en duurzame relaties.’’

Bij King Business Software werken we met ruim 80 betrokken medewerkers aan de optimalisering van onze dienstverlening. Onze gratis helpdesk geeft tijdens kantooruren antwoord op al je vragen en geeft uitleg bij onduidelijkheden. Onze King consultants leren je nog efficiënter te werken met King, ondersteunen je bij de implementatie van de King software, geven trainingen en helpen met het aanpassen van de standaardsoftware aan je bedrijfsprocessen. Dat King-gebruikers erg tevreden zijn over onze consultants, blijkt wel uit hun waardering: een 8,6 gemiddeld over de afgelopen drie jaar! En ben je een nieuwe klant? Dan kun je gratis deelnemen aan onze introductiecursus. Zo maak je kennis met de mogelijkheden van King software zodat je snel en effectief aan de slag kunt.

Daarnaast werken we doorlopend aan innovaties van onze software-oplossingen. Zo ben je bij ons altijd up-to-date met de nieuwste ontwikkelingen in business software. King is je betrouwbare partner, groot genoeg om service en innovatieve oplossingen te leveren, maar klein genoeg om een persoonlijke werkwijze te blijven hanteren. Juist daarin maken wij het verschil! Bij King geloven we in persoonlijk contact, eerlijk zakendoen en duurzame relaties.

Onze visie en missie

Visie
King Business Software ziet de wereld veranderen naar datastromen, waardoor alle mogelijke informatie met elkaar wordt gedeeld. Juist hierdoor ontstaat steeds meer de behoefte aan verbinden, persoonlijk contact, persoonlijke interesse en wederzijds respect. Een toekomstgerichte houding is essentieel om bijtijds in te kunnen spelen op nieuwe ontwikkelingen.

Missie
King Business Software ondersteunt ondernemers bij het automatiseren van hun financiële en logistieke bedrijfsprocessen. King kiest daarbij voor kwaliteit, betrouwbaarheid en een persoonlijke benadering. Wij verdiepen ons in de situatie van ondernemers en bieden daarvoor duurzame oplossingen. Hierdoor krijgen zij grip op hun onderneming, zodat zij zich kunnen richten op wat echt belangrijk is: ondernemen!