Op dit moment hebben wij last van een storing in onze telefooncentrale. We werken aan een oplossing. Onze excuses voor het ongemak.

“Eigenlijk zit alles wat je nodig hebt in King”

Offertes maken, orders creëren en inkooporders aanmaken: in King gaat het allemaal automatisch. Dat vindt Bart wel zo prettig: “Alles wat je nodig hebt, zit in King. Wat wil je nog meer?”

Zeker voor De Bonnet is dit handig, want voordat de webshop bestond, werd er nogal omslachtig gewerkt: “Ik had verschillende systemen die niet met elkaar communiceerden. Nu stuurt King deze gewoon aan dankzij de geïmplementeerde koppeling. In onze webshop zijn maatwerkfuncties ingebouwd die alles gemakkelijk voor ons maken. Dat zijn er zoveel!”

”De maatwerkfuncties die King voor ons heeft gebouwd, zijn fantastisch”
Omdat De Bonnet vaak met grote klanten te maken heeft, is het belangrijk dat het overzicht wordt behouden. “Wij bedienen bedrijven met 11.000 medewerkers,” vertelt Bart. “King heeft het mogelijk gemaakt dat zij kunnen inloggen in onze omgeving, waar ze per team, maar ook op individueel niveau bestellingen kunnen plaatsen.”

In het kader van complete ontzorging wilde De Bonnet echter meer doen dan een bestelsysteem opzetten. “King heeft ervoor gezorgd dat alle bestellingen per persoon worden bijgehouden.
Broeken die zijn ingenomen, jasjes die zijn versteld: alles wordt opgeslagen onder de persoonlijke instellingen van de medewerker van een bedrijf. Zo bouwen we een dossier op voor onze klanten dat ze gemakkelijk kunnen opvragen.” Aangezien De Bonnet ook scholen tot zijn klanten mag rekenen, heeft King diverse maatwerkfuncties ingebouwd voor deze branche: “Er zijn statistieken beschikbaar en leraren kunnen alle bestellingen per medewerker bekijken, inclusief details, zoals kledingstuk, maat en datum. Aan de voorkant zie je het niet, maar aan de achterkant is ons systeem heel grondig en ingewikkeld. De maatwerkfuncties die King voor ons heeft gebouwd, zijn fantastisch.”

King groeit met je mee
Bart is zeer tevreden met de samenwerking en heeft andere bedrijven al meerdere keren aangeraden om met King in zee te gaan. “In de markt hoor je regelmatig over lastige programma’s; voornamelijk bij MKB-bedrijven,” vertelt hij. “Als je bedrijf groeit, is het belangrijk dat je kiest voor een partij die met je meegroeit. Dat is het fijne aan King. Omdat alles per module gaat, kun je heel gemakkelijk uitbreiden wanneer je hieraan toe bent.” Het gebruiksgemak van King vindt Bart ook een groot pluspunt: “Je kunt alle informatie die je nodig hebt, met enkele muisklikken terugvinden. King biedt een heel transparant pakket.” Klachten over King heeft Bart in het geheel niet: “Als we eens een onderdeel van het programma tegenkomen dat we nooit eerder hebben gebruikt, bellen we King even op. Dan krijgen we keurig uitleg.” En toen De Bonnet in januari 2016 besloot de database opnieuw te gaan inrichten, vond Bart het prettig dat King langskwam: “Er werd een afspraak gemaakt en we kregen de hulp die we nodig hadden. Dat vind ik mooi aan King: je hoeft het niet alleen te doen. Heb je vragen, dan staat het bedrijf altijd voor je klaar. En we worden altijd snel en vriendelijk te woord gestaan!”

DeBonnet-2019-website

De Bonnet Beroepskleding is een gevestigde naam in de textielwereld. Het familiebedrijf, dat inmiddels 43 jaar bestaat en tussen de 3.500 en 4.000 klanten heeft, wordt gerund door Bart en Stan de Bont. De Bonnet is enkele decennia geleden begonnen met het produceren en verkopen van medische kleding voor ziekenhuizen en zorginstellingen. Tegenwoordig verkoopt het bedrijf ook representatieve kleding aan gemeentes, vliegpersoneel, studenten, koks en andere organisaties in branches die beroepskleding vereisen. De bedrijfscultuur binnen De Bonnet is open en wordt gekenmerkt door korte lijnen. Het team bestaat uit 8 mensen die de ontzorging van klanten als voornaamste doel hebben. Een kwalitatief totaalpakket leveren: dat is waar zij zich dag in, dag uit voor inzetten.

bonnet.oswshop.nl

“Je hoeft het niet alleen te doen; King staat altijd voor je klaar”

De maatwerkfuncties die King voor ons
heeft gebouwd, zijn fantastisch

— Bart de Bont, mede-eigenaar De Bonnet