Op dit moment hebben wij last van een storing in onze telefooncentrale. We werken aan een oplossing. Onze excuses voor het ongemak.

”Toen we begonnen met King was King al betaalbaar en daarbij toegankelijker dan andere boekhoudprogramma’s.”

MIW Advies en Bemiddeling bestaat nu zestien jaar. Sinds 2002 hebben veel zelfstandige ondernemers de weg gevonden naar het administratie- en advieskantoor.
MIW Advies en Bemiddeling is ontstaan toen Quatro Assurantie Adviesgroep steeds meer de vraag kreeg, van bestaande en startende zakelijke klanten, om ook hun administratie te verwerken. Quatro en MIW Advies zijn nu samen te vinden in een nieuw pand, dat sinds september 2017 gevestigd is in Spijkenisse.

Klanten ervaren het ‘MIW-gevoel’

Daniëlle Buijs van MIW Advies vertelt over het zogeheten ‘MIW-gevoel’ dat klanten ervaren: ‘’Onze klantenkring is gewend geraakt aan de service die wij leveren. Wij verzorgen de administratie en geven klanten de financiële dienstverlening waar zij steeds meer behoefte aan hebben. We werken open en transparant. Wij bieden een all-in tarief aan, waarbij direct duidelijk is welke werkzaamheden wij doen voor de klant. Dit allemaal op basis van een vast en vooraf overeengekomen jaartarief. In twaalf maandelijkse termijnen wordt dit vervolgens gedeclareerd. Zo komt de klant achteraf niet voor onaangename verrassingen te staan.’’

Optimale dienstverlening richting klanten dankzij King

Dat MIW Advies zelf ook graag met betrouwbare partners werkt, blijkt wel uit het feit dat het administratiekantoor vanaf het begin met King werkt. Daniëlle: ‘’Al ruim 15 jaar maken wij gebruik van King. Eerst in de vorm van King Online en sinds 2014 met het vaste pakket van King Financieel. Dit pakket hebben we uitgebreid met een aantal extra modules. Daarnaast werken we nu voor het derde jaar met het King Dashboard.’’ MIW Advies ziet het belang in om mee te blijven bewegen met de wensen en behoeften van klanten en kijkt daarom regelmatig kritisch naar hun eigen pakket bij King. Zo blijven ze up-to-date om ook de eigen dienstverlening richting hun klanten optimaal te houden.

Betaalbaar en toegankelijk, dat past bij ons

“Toen we begonnen met King was King al betaalbaar en daarbij toegankelijker dan andere boekhoudprogramma’s. Met King kun je bovendien alle kanten op. Zo geven nu steeds meer klanten de voorkeur aan online boeken. Daarom zijn we medio november 2017 gestart met Factuur2King. Hierdoor verlopen de processen van het boeken nog efficiënter. De scan & herken oplossing van Factuur2King bespaart ons veel tijd en er is meteen een directe koppeling met de boekhouding.”, aldus Daniëlle.

Blik op de toekomst

MIW Advies en Bemiddeling kijkt met een positief gevoel naar de toekomst. Mede dankzij het nieuwe pand is er volop ruimte voor groei en ontwikkeling. ‘’MIW Advies is nog steeds groeiende. We zullen in de toekomst steeds meer een adviserende rol gaan krijgen en zullen altijd betrokken, professioneel en betaalbaar blijven voor de klant’’.

MIWAdvies-2019-website

MIW Advies en Bemiddeling bestaat nu zestien jaar. Sinds 2002 hebben veel zelfstandige ondernemers de weg gevonden naar het administratie- en advieskantoor.
MIW Advies is sinds september 2017 gevestigd in een nieuw pand in Spijkenisse.

‘Onze klantenkring is gewend geraakt aan de service die wij leveren. We werken open en transparant. Klanten komen bij ons niet voor onaangename verrassingen te staan.’

— Daniëlle Buijs , MIW Advies en Bemiddeling