Op dit moment hebben wij last van een storing in onze telefooncentrale. We werken aan een oplossing. Onze excuses voor het ongemak.

MS Vision haalt maximaal rendement uit totaaloplossing van MCC en King Business Software

MS Vision biedt een flexibele en kosten efficiënte service. Dit zorgt voor een maximale prestatie en uptime van een breed scala aan massaspectrometrie en LC-systemen. Zij bieden zowel support als consultancy aan op het gebied van massaspectrometrie en zijn geen eigendom van of gekoppeld aan grote fabrikanten van massaspectrometrie apparatuur. MS Vision kan daarom diensten aanbieden die écht onafhankelijk zijn. De flexibiliteit van de tarieven en support, in combinatie met de uitstekende vaardigheden van hun Service Engineers wordt weerspiegeld door de gestage groei van de afgelopen jaren in Europa, zowel in de grootte van de organisatie als in het klantenbestand.

Internationale speler

MS Vision is een internationaal georiënteerde onderneming. Zij hebben in eerste instantie daarom ook gekozen voor een internationaal georiënteerde oplossing. Deze oplossing sloot echter niet goed aan op de andere systemen van MS Vision. Daarom is MS Vision overgestapt op de totaaloplossing van MCC en King Business Software. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de Q-Fieldservice standaard software van Quality IT.

Eén totaaloplossing voor alle systemen

De totaaloplossing waar MS Vision nu gebruik van maakt, maakt het onder andere mogelijk om financiële administratie te integreren met voorraadbeheer en contractmanagement (in de vorm van projecten). Hierdoor kunnen zij het rendement per contract via voor- en nacalculatie beter inzichtelijk maken.

De Service Engineers van MS Vision zitten verspreid over de hele wereld en worden centraal aangestuurd door de afdeling ‘planning’. Alle planningsmedewerkers werken nu met een digitaal planbord waarin alle geplande en nog te plannen opdrachten centraal inzichtelijk zijn. Service Engineers ontvangen push-berichten via een app met informatie over de planning, gemaakte afspraken, benodigde materialen en te verrichten (controle)werkzaamheden.

Met één druk op de knop ziet men op het hoofdkantoor de stand van zaken van een contract. Zo zien zij de voortgang, werkbonnen en verbruikte artikelen. Alle informatie wordt digitaal vastgelegd, zodat er niets meer kan verdwijnen. En dat allemaal via standaard software!

MSVision2019-website

“Onze wens voor een totaaloplossing met standaard software is vervult door King Business partner MCC. King Business Software biedt een schaalbaar en toekomstbestendig platform voor MS Vision waarmee alle financiële-, logistieke- & fieldservice gerelateerde processen geautomatiseerd zijn.”
– MS Vision

Bezoek de website: www.msvision.eu