Op dit moment hebben wij last van een storing in onze telefooncentrale. We werken aan een oplossing. Onze excuses voor het ongemak.

Onze business partners

Wij willen u graag een zo compleet mogelijk pakket bieden, daarom werken we met verschillende partners samen. Dit kan zijn om King te koppelen met andere software, maar ook om samen een product aan te bieden.  Bij elke partner staat een korte beschrijving over onze samenwerking. Klikt u op het logo, dan wordt u meteen doorverwezen naar de site van onze partner. Voor meer informatie kunt u ook contact met ons opnemen.

 

2020VisionWBK

20/20 Vision Software levert oplossingen voor factuurverwerking, factuurmatching, budgetbewaking, inkoopmanagement, contract- en documentmanagement, oftewel het gehele proces van budgettering tot betaling (Budget-to-Pay). Vanuit het kantoor in Rijswijk en kantoren in Madrid en Dnepropetrovsk zijn bijna 40 medewerkers dagelijks bezig met het ontwikkelen, verkopen, implementeren en onderhouden van de softwareoplossingen. Jaarlijks worden er zo’n 3 miljoen facturen verwerkt door ruim 10.000 gebruikers.

Adjust-it

Als Kinggebruiker heeft ADJUST-IT voor ICH BV meer dan 10 jaar alles geïntegreerd en geautomatiseerd wat los en vast zat. In 2016 is de ICT-afdeling ondergebracht in ADJUST-IT om ook andere Kinggebruikers te ondersteunen op het gebied van marketing automation. Voor al onze koppelingen is King de basis en leidend.

b&hkleiner

B&H Automatisering levert BASS; een CRM app voor King (Windows en Android), die ook functioneert als er tijdelijk geen internet verbinding is.

De backoffice draait op de server van de klant. BASS is een krachtige partner voor de buitendienst. Raadplegen, muteren en toevoegen van debiteur(gegevens), relaties, contactregistratie, taken en orders behoren tot de vele mogelijkheden.

Ondermeer geschikt voor verkopers voor het raadplegen van openstaande posten en het vastleggen van verkoopbezoeken.

B2BE

B2BE is specialist in uitwisseling van gegevens tussen verschillende systemen. Met King is de EDI-koppeling gerealiseerd.

Bizzview, onderdeel van IB-Vision, ontwikkelt websites en Content Management-oplossingen. King kan volledig worden geïntegreerd met Bizzview-webwinkels.

logo_buckaroo

King Software koppelt vanaf release 5.5.5 standaard met Buckaroo. Buckaroo is een toonaangevend Payment Service Provider in Nederland met ruim 10 jaar ervaring in online betalingen, abonnementsverwerking en credit management. Momenteel maken ruim 5.000 bedrijven gebruik van de betaaloplossingen van Buckaroo.

bunq

Ervaar wat bunq voor je bedrijf kan betekenen. Laat je verrassen door de snelheid van realtime boekhouden, de kracht van directe betalingen en het gemak van een complete bankrekening in je broekzak. Om een rekening te openen heb je alleen maar een mobiele telefoon nodig.

CCV-Shop

CCV Shop is een alles-in-één oplossing voor zowel de beginnende als ervaren webwinkelier.

CommDesign is een creatieve partner uit Amersfoort. Voor al uw reclame-uitingen hebt u in CommDesign een bureau dat met u mee denkt.

CreAim houdt zich bezig met het ontwikkelen en eventueel exploiteren van online services voor accountants- en belastingadvieskantoren.

dotBlue 2

Wij zijn een enthousiast team van gedreven e-commerce experts. Dankzij jarenlange ervaring met het laten groeien van webwinkels weten wij precies hoe je een webwinkel succesvol maakt.

Benieuwd wat dotBlue met uw webwinkel kan doen? Kom eens langs voor een kop koffie en een vrijblijvend gesprek.

In 1985 begonnen op Plein 40-45 in Dordrecht, met de verkoop van tellers en meetsystemen. Nu een technische handelsonderneming van formaat met inmiddels bijna 40 medewerkers verdeeld over 4 afdelingen.

“We zijn een echt familiebedrijf, nog steeds bloeiend en groeiend. Het voordeel van een familiebedrijf is dat we veel waarde hechten aan onze mensen en ruime ervaring hebben. We kennen onze klanten persoonlijk en zijn erg betrokken bij alles wat er gebeurt.”

Easylon Loon & Salaris maakt salarissoftware voor elke branche.

Elvy is een slim en betaalbaar softwarepakket, dat uw inkomende documentstroom digitaliseert en automatiseert. Met andere woorden: het zorgt ervoor dat gescande documenten op de juiste plek in de juiste database terechtkomen. Elvy2King herkent facturen, boekt ze automatisch in en archiveert ze in King.

FinForce is specialist op het gebied van cashflowmanagement. Hun liquiditeitsprognose kan nu ook gegevens uit King verwerken.

HD Services is de All-round IT dienstverlener uit het midden van het land, gericht op het midden- en kleinbedrijf. Ze verzorgen onder andere hosting voor King Online.

Infine Software ontwikkelt software voor het opstellen van financiële rapportages. Infine kan direct met King worden gekoppeld.

Innolan ontwikkelt software voor accountants- en administratiekantoren.

Invoicesharing

InvoiceSharing reduceert de kosten van inkomende en uitgaande facturen.

iSOFT levert software-oplossingen voor de gezondheidszorg, waaronder MicroHIS voor de huisartsenpraktijk. MicroHIS kan gekoppeld worden aan King.

Magazijnlabels

Magazijnlabels.nl levert barcodes, stellinglabels, locatieborden en vloerbelijning voor uw magazijn.

massters_in_payroll

Jouw salaris- en personeelsadministratie uitbesteden of zelf doen?
Met het e-HRM systeem van Masters in Payroll & HR wordt de salaris- en personeelsadministratie gemakkelijk, snel én betaalbaar! En dankzij onze vakbekwame payroll- en HR-specialisten ben je ervan verzekerd dat je administratie altijd correct én up-to-date is.

Tijd overhouden?
Wij weten als geen ander dat de salaris- en personeelsadministratie een tijdrovende klus kan zijn. En dat jij als moderne ondernemer jouw tijd het liefste besteedt aan de kernactiviteiten van je business. Daarom biedt Masters in Payroll & HR een moderne e-HRM applicatie, waarmee jij jouw salaris- en personeelsadministratie volledig online kunt raadplegen en uitvoeren. En met ons netwerk aan salarisexperts en HRM-specialisten beschik je altijd over de benodigde expertise en advies.

Microloon ontwikkelt al meer dan 30 jaar salarissoftware voor het MKB en de Accountancy-branche. Het programma is in staat berekeningen voor elke branche uit te voeren, heeft o.a. koppelingen met de Belastingdienst en pensioenfondsen en een zeer deskundige helpdesk met jarenlange ervaring in salarisadministratie. Microloon voldoet altijd aan de laatste wet- en regelgeving en is zeer voordelig geprijsd, bij slechts enkele berekeningen én bij duizenden berekeningen per maand.

MijnWinkel is een professionele, gemakkelijk te onderhouden webwinkel, flexibel indeelbaar en vorm te geven naar eigen wens.

MiKi-Business-Software is actief als hosting partner van King Online. Bij de hosting van King Online wordt gebruik gemaakt van een terminal server-oplossing. Miki heeft ook Factuur2King ontworpen.

MultiSafepay levert veilige onine en mobiele betaaloplossingen voor webshops.

De Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen (NOAB) omvat zo’n 600 kantoren, verspreid over heel Nederland.

Het NOI is een educatieve uitgeverij en levert sinds 1937 lesmateriaal op het gebied van bedrijfsadministratie, recht, organisatie, marketing en bedrijfseconomie.

OneStopWebshop is een aanbieder van webshops. Met meer dan 1000 webshops de deskundige. Samen bieden we webshops met een koppeling naar King aan.

Het logo van King-partner ProManagement

Pro Management Software ontwikkelt software voor accountants- en administratiekantoren, zoals de bekende rapportgenerator PM-Report. Toonaangevend op het gebied van SBR-rapportages.

Propellor - Horizontal

Propellor beweegt mee met uw organisatie. De software sluit naadloos aan op uw ERP of boekhoudpakket, marktplaatsen, leveranciers en vervoerders, maar ook op de systemen van uw klanten. Eén handzaam pakket waarmee u alles regelt.

Logo defenitief

Quality IT ontwikkelt een geavanceerde mobiele Fieldservice oplossing, Q-Fieldservice. Deze toepassing is volledig te koppelen aan King en biedt de mogelijkheid voor afhandeling van werkopdrachten in het veld via Windows en Android Apps.

Reed Business Information (onderdeel van Reed Elsevier) geeft professionele vakinformatie uit waaronder ook aangifte-software.

Reynolds and Reynolds B.V. is producent en leverancier van o.a. WinCar, een totaaloplossing voor de automotive branche. WinCar kan gekoppeld worden aan King.

Speedbooks

Professionele rapportages met het gemak van excel. Speedbooks is zeer gebruiksvriendelijk een helpt u tijd en kosten te besparen. Als accountant/administratiekantoor kunt u met Speedbooks ook zorgen voor significante omzetverhoging.

Sybase levert software die ervoor zorgt dat de juiste informatie tijdig op de juiste plaats aanwezig is, waaronder de relationele database Adaptive Server Enterprise.

Syveon Internet Solutions ontwikkelt samen met haar klanten succesvolle online verkoop- en communicatiekanalen en -middelen. Dit zijn o.a. webshops en e-commerce oplossingen welke naadloos aansluiten aan uw King administratie.

Telemos is producent en leverancier van software-oplossingen voor de Parfumeriebranche en de Woonbranche. De koppeling is ontwikkeld voor de Woonbranche.

Transsmart is leverancier van verzendsoftware. Deze shipping en delivery management oplossing maakt uw gehele logistieke proces, van aankoop tot en met aflevering, sneller, inzichtelijker, flexibeler én goedkoper. De integratie met Transsmart zorgt ervoor dat u de logistieke verbinding kunt leggen tussen King, webshop, magazijn, vervoerders en klanten. De verzendsoftware is gekoppeld aan meer dan 300 vervoerders wereldwijd.

Transus-logo_web

Transus biedt klanten de mogelijkheid om hun computersysteem informatie te laten uitwisselen met die van andere bedrijven, ongeacht het systeem waarmee zij werken. Transus creëerde een bedrijvennetwerk zodat Electronic Data Interchange (EDI) toegankelijk is voor ieder bedrijf, groot en klein. Wanneer jouw bedrijf zich bij het netwerk voegt, heb je een bedrijfsprofiel voor op het netwerk. Met dit profiel kan informatie worden uitgewisseld met ieder ander bedrijf. Werk jij of werkt jouw handelspartner met software van King, dan kun je al binnen enkele dagen aan de slag.

TriFact365 is dé scan- en herken cloudoplossing voor realtime digitale factuurverwerking van bonnetjes, inkoop- en verkoopfacturen. Papieren facturen, UBL- of PDF-facturen kunnen op deze manier eenvoudig worden gedigitaliseerd, geboekt en gearchiveerd in King Anywhere. Daarnaast biedt TriFact365 uitgebreide autorisatiewerkstromen en een handige mobiele app voor het on-the-go uploaden en fiatteren van bonnetjes. Verwerk ook tegen de scherpste tarieven van Nederland!

logo-vendit-fc

Vendit BV is de maker van VMSII. De koppeling met King onderscheidt zich door de mogelijkheid dat King ook betalingen van debiteuren kan doorgeven aan VMSII, zodat betaalde Openstaande Post in één handeling in VMSII worden afgeboekt.

Vicus eBusiness Solutions ondersteunt ambitieuze ondernemers met innovatieve webgebaseerde oplossingen, e-commerce, CRM en integratie.
Vicus koppelt haar Magento e-commerce platform aan iedere versie van King en zorgt desgewenst dat haar relatiebeheersysteem aan King wordt gekoppeld. Zo hebben organisaties nog meer profijt van hun King software.

visionplanner

Visionplanner ontwikkelt, verkoopt en implementeert standaardsoftware voor de professionele financiële wereld en tal van MKB-bedrijven.

Webleads

Webleads is het internetbureau voor online marketing en web development. Als full service internetbureau werken ze aan uiteenlopende online ambities.

WerkbonApp

WerkbonApp is een laagdrempelige oplossing voor het aansturen en managen van buitendiensten en marktleider op het gebied van digitale werkbonnen. Met de 360 graden integratie met King creëren we een nog krachtigere best-of-two-worlds oplossing voor bedrijven. Dit levert direct voordelen op zoals sneller factureren en meer omzet behalen omdat geen uurtje meer ‘verloren’ gaat. Met haar disruptieve prijsmodel is WerkbonApp direct kostenbesparend voor elk bedrijf met een buitendienst.

Woo2King

Woo2King is de schakel tussen tussen King en WooCommerce. Met WooCommerce en Woo2King kunt u uw WordPress website eenvoudig uitbouwen tot een multifunctionele webshop