Op dit moment hebben wij last van een storing in onze telefooncentrale. We werken aan een oplossing. Onze excuses voor het ongemak.

Alle referenties

Gebruiksgemak is voor ons heel belangrijk.

King is compleet en overzichtelijk.

Je hoeft er niet voor gestudeerd te hebben om met King te werken. Het gaat allemaal zó makkelijk!

Beslissend waren de gebruiksvriendelijkheid van King en ook de goede prijs/kwaliteitverhouding.

King bespaart onze penningmeester heel veel tijd.

We gebruiken King als backoffice: boekhouding, debiteurenbeheer, Point of Sale, orderinvoer, voorraadbeheer.

Zonder inzet van de consultants van King hadden we, gezien onze groei, hier nu met een paar mensen meer gezeten.

Er kan zo gigantisch veel met King, maar hoe krijg je het eruit? We hebben geen tijd om alles uit te zoeken. Daarom komt om de zoveel tijd een consultant bij ons, dan hoeven we niet zelf het wiel uit te vinden.

Ik ben op een zeer prettige en uitgebreide manier geholpen door de consultant, waardoor ik als niet-ICT-er veel heb opgestoken.

De consultant heeft alles duidelijk uitgelegd, en alles perfect geregeld.

Mijn vragen zijn op een heel duidelijke en begrijpelijke wijze beantwoord. Zaken die verder moesten worden uitgezocht, zijn op een uitstekende manier en met een heldere oplossing teruggekoppeld.

De consultant weet ontzettend veel. Je vraagt wat en halverwege, BOEM! Daar is het antwoord al. Ze kan alles zowat met haar ogen dicht. Het klinkt wat overdreven, maar het is echt zo…

King werkt prima. Ben overgestapt van Snelstart en nu al zeer tevreden. Eindelijk overzicht in mijn administratie.

King betekent voor ons complete en eenvoudige software waardoor wij meer tijd overhouden om te ondernemen.

King is functioneel en sober waar het moet, maar uitgebreid en geavanceerd waar het kan.

Wij werken ruim 10 jaar naar volle tevredenheid met dit toegankelijke, overzichtelijke, gebruiksvriendelijke financiele pakket. Bij de helpdesk zitten zeer deskundige en klantvriendelijke specialisten die je in no time verder helpen: hulde.

Als de financiën het hart zijn van de administratie is King het geraamte.

Ik werk al sinds 1994 met King en tot zeer grote tevredenheid. Alles is zeer overzichtelijk. Belangrijk is ook dat indien zich een probleem of vraag voor doet je op zeer deskundige wijze geholpen wordt. Ook het gemak van updates downloaden is fantastisch.

Bax-shop heeft King door de jaren heen ervaren als een gebruiksvriendelijk software pakket. Kenmerkende services zijn de snelle responstijd en goede maatwerkoplossingen.

Een boekhoudprogramma waarmee ik 25 jaren storingsvrij werk.

Een administratie met King verwerken gaat vlot maar administraties updaten naar een nieuwe versie sloom. Tevens veel updates waar je niets tot weinig aan hebt.

Ik werk al sinds het begin met King (2002). Een gebruiksvriendelijk pakket. Eenvoudig te gebruiken.

King is al 12 jaar lang ons betrouwbare software-pakket.

We werken nu een paar jaar naar volle tevredenheid met King, zowel met onze Nederlandse als met onze Franse en Scandinavische webshops.

Wij werken al jaren met King Online, prettig werken en duidelijke info met de updates.
Op de helpdesk zitten deskundige medewerkers, meestal na 1 telefoontje is het probleem opgelost.

Wij werken al sinds jaar en dag naar volle tevredenheid met King. Programma doet wat het moet doen en als er vragen zijn is de helpdesk perfect bereikbaar en kan men altijd direct van waarde zijn met hun antwoorden. Prima software!

Vanaf dat ik met King in contact kwam, heb ik het een klantvriendelijk programma gevonden met de beste mogelijkheden. Daarbij moet ook opgemerkt worden dat het programma zich regelmatig met updates aanpast voor nieuwe uitdagingen. Ik ben zeer tevreden.

Sinds 2002 gebruik ik King, heb deze week bij een klant een King-versie laten installeren, in totaal hebben nu 5 klanten een King-pakket. Zegt genoeg (gebruiksvriendelijk).

De grootste winst van King vind ik, dat de orderverwerking nu veel efficiënter is. Doordat de webshop direct in het systeem hangt is er geen tussenstap meer nodig.

Je moet je er wel in verdiepen, want met King kan je heel veel. Ik ben voortdurend bezig om King steeds beter in te zetten.

We gebruiken King WMS voor het orderpicken en de inventarisatie. Met die scanners weet je zeker dat de goede spullen de deur uit gaan. Zodoende hebben we weinig retouren. Dat zorgt voor tevreden klanten, het scheelt ons geld en ons magazijn blijft op orde!

King springt er echt uit vanwege de goede prijs/prestatieverhouding en de toegankelijkheid. Het is niet te complex.

Zeg niet te snel: dat kan niet met King, want vaak kan het wel!

Sinds 1987 is King onze betrouwbare administratieve steun. Inmiddels is het pakket onmisbaar geworden en gebruiken we vrijwel de volledige functionaliteit, inclusief een via XML gekoppelde database voor projectmanagement. Vijf sterren dus voor King!

Wij werken al 25 jaar met King en zijn er zeer tevreden over en merken dat steeds meer klanten er enthousiast over worden.

Prima programma om mee te werken. Met een flink aantal mogelijkheden en eventueel maatwerk. Ook de synchronisatie met webshop verloopt vlekkeloos.

Wij werken met veel plezier in King Logistiek, het meest prettig is dat er zoveel informatie uitgehaald kan worden op diverse gebieden. King is gebruiksvriendelijk en toegankelijk.

Een uiterst stabiel en praktisch administratiepakket, voor een zeer concurrerende prijs. Uit te breiden met vele opties waardoor het pakket voor zowel de kleine als de grote onderneming uitermate geschikt is.

Degelijke en makkelijk te gebruiken software, met regelmatige updates, goed!

VEMW werkt al jaren met King. Het is een duidelijk administratiepakket dat gemakkelijk uitbreidbaar is. Onlangs hebben we bij voorbeeld de module Elektronisch factureren aangeschaft. Ook een leek (zoals ik) vindt gemakkelijk zijn weg.

Wij werken sinds de oprichting (2000) met King. Het pakket onderscheid zich door de gebruiksvriendelijkheid en de logische structuur. Hierdoor kunnen wij snel mensen inwerken. Heel fijn zijn het gebruik van de entertoets bij invoer, de vele kopieerfuncties en default instellingen. Naast de financiële administratie hebben wij de facturatie en projecten module in gebruik. Met de rechten module kunnen wij delen van de administratie afschermen.

Een goed werkend programma met vele mogelijkheden.

Prima programma en werk er zeer prettig mee.

Door de uitgebreide mogelijkheden is King toepasbaar in vele verschillende branches en heeft het binnen ons bedrijf een leidende functie bij alle processen.

King is een gebruiksvriendelijk pakket, dat aansluit op de eisen die onze organisatie daaraan stelt. Of het nu gaat om administratieverwerking of het opvragen en beoordelen van gegevens, dankzij de vele standaard-rapportages en de overzichtelijke (verwerkings-)schermen zijn wij in staat e.e.a. op een snelle en eenvoudige manier te verwerken of tot onze beschikking te hebben.

Goed financieel administratiepakket en projectadministratie.

Grenzeloze mogelijkheden om het maximale te doen met minimale inspanning.

King is een gebruiksvriendelijk programma wat wij hebben gekoppeld aan ons offertesysteem (precal). Het werkt fantastisch en supersnel. We zijn zeer tevreden.

Binnen ons transportbedrijf maken wij al jaren gebruik van King Logistiek. Een perfecte softwareoplossing waar er legio mogelijkheden en oplossingen zijn. Wij zijn zeer er zeer tevreden over en zullen het iedereen aanraden.

Wat wij vooral erg belangrijk vinden is te allen tijde inzicht in de cijfers, dat is wat King Software uniek maakt. Duidelijkheid ten top. De administratie is erg snel bijgewerkt met King software, zodat wij ons snel weer op onze business kunnen richten.

 • Zeer veel mogelijkheden en weinig beperkingen
 • Goede integratie met webshop
 • We handelen er meer dan 60.000 artikelen mee!

Factureren vanuit King en ook de Activa module zijn snel en goed geregeld, gebruiksvriendelijk en mochten we onverhoopt toch een vraag hebben dan worden we prima geholpen. Hier gaan wij van glimlachen.

King is al jaren aanwezig in het MKB met stabiele oplossingen. King biedt standaard veel functionaliteit en is naar behoefte uit te breiden. Geen onnodig maatwerk met alle gevolgen van dien.

Als accountancy- en belastingadviesorganisatie hebben wij met een breed scala aan klanten te maken: van grote, internationaal opererende bedrijven tot drukbezette zzp’ers. In de markt voor administratieve software onderscheidt King Software zich wat ons betreft duidelijk van de massa – het is multifunctioneel en daardoor geschikt voor vrijwel elke branche, maar daarnaast ook zeer specifiek toepasbaar. Onze klanten zijn zonder uitzondering tevreden gebruikers, wat uniek genoemd kan worden.

De integratie tussen backoffice (King) en de webwinkel is essentieel voor ons. Orders worden vanuit de webwinkel King ingeschoten van waaruit de rest van het proces wordt verwerkt.

We besteden veel zorg aan onze nieuwe webwinkel. Die is gekoppeld aan King en dat werkt geweldig. Je ziet de orders zo binnenkomen.

We staan 100% achter King, vooral vanwege de stabiliteit en de gebruiksvriendelijkheid.

King heeft ons rust en structuur gebracht.

Ik had al eerder naar scanapparatuur gekeken, maar die was niet geïntegreerd met de administratie. Bij King is dat wél het geval. Met de handcomputers (van King WMS) kan ik de voorraadtelling automatiseren. We gebruiken de handcomputers ook bij de magazijnontvangst en het orderpicken. We kunnen nu sneller werken en toch onze kwaliteit handhaven.

King is met ons meegegroeid. Op een gegeven moment heb ik vier handcomputers van King WMS gehuurd om de voorraad te inventariseren. Met die handcomputers was dat in één dag gebeurd. Vroeger was ik een week aan het rekenen.

King is een klein clubje, maar wel een goede softwareleverancier. We hebben nooit last van bugs, die zijn we nooit tegengekomen.

Wat King voor ICH betekent? Alles. Als King stopt kunnen wij ook de deuren dichtdoen.

In King gebruik ik het meest de kolommen- en saldibalans. Daarmee kun je twee jaren met elkaar vergelijken. Het is een verkapte jaarrekening en als accountant ben je gespecialiseerd om die te kunnen lezen.

Ook voor een klein bedrijf is een compleet pakket belangrijk. Als ik een klant aan de lijn heb wil ik heel snel de voorraadadministratie kunnen inzien. En met het veld vrije rubrieken in het artikelbestand kan ik alle relevante technische tekeningen van een verpakking direct aan het artikelnummer koppelen. Juist voor kleine bedrijven is die functionaliteit van belang.

We hebben verschillende websites. Die worden allemaal gevoed vanuit King. Via de vertegenwoordigerscode kan ik zien van welke site een bestelling komt. Gaat een artikel uit het assortiment of wijzigt de leverdatum, dan hoef ik dat alleen maar in te voeren in King en alle klanten die dat artikel besteld hebben, krijgen automatisch een email in onze huisstijl. Ik heb er geen omkijken meer naar.

Onze ervaring met King is dat het een fijn toegankelijk programma is om mee te werken. Zijn er problemen, dan worden ze snel opgelost.

Wij werken sinds kort met King en ik ben er erg enthousiast over. Erg gebruikersvriendelijk en alle informatie die ik nodig heb om de financiën goed en snel te kunnen controleren. Geen enorme rapporten, maar dat wat nodig is en meer niet.

King Enterprise is een totaal pakket dat steeds meer alles omvattender wordt. Elke grote update zijn er wel weer nieuwe functies die toegevoegd worden. Ook de ontwikkelingen op het gebied van magazijn automatiseren laat zien dat ze bij King niet stilzitten en inspelen op de vragen van de klanten.

Ik heb een zelfstandig adm.kantoor en werk sinds 1984 met King. Dit zegt m.i. meer dan genoeg. Met name de ondersteuning bij vragen e.d is gewoon heel goed en King is zeer gebruiksvriendelijk.

Wij werken al jaren met King, zijn begonnen met alleen Administratie en hebben het later uitgebreid naar Artikelen. Wij zijn heel tevreden over dit pakket, er is veel mogelijk en het is zeer gebruikersvriendelijk. Wij hebben een service-contract en dat bevalt eveneens uitstekend . De helpdesk is altijd beschikbaar en helpt elk probleem oplossen. Of eigenlijk moet ik zeggen, beantwoordt elke vraag, want problemen hebben wij eigenlijk nauwelijks met dit pakket. Kortom, wij zijn een heel tevreden klant!

Inmiddels werk ik al weer zo’n 6 jaar met King Logistiek. Na ervaringen met een tweetal andere “grote” pakketten is het werken met King echt een verademing. Men is er in geslaagd om eenvoud, functionaliteit en gebruikers vriendelijkheid in perfecte balans met elkaar te brengen. Daarnaast is de ondersteuning van hoog niveau. King is geen keurslijf waarin je organisatie geperst moet worden maar biedt zonder al te veel moeite volop ruimte voor eigen invulling en is daardoor een echte aanwinst voor ons bedrijf. Kijk ook eens naar de diverse losse modules welke tegen redelijke prijzen een enorme uitbreiding van functionaliteit in zich herbergen. Wat mij betreft nooit meer iets anders dan King. “Keep up the good work!”

Wij werken met Queen en vervolgens King, sinds ca. 1987.
Het was en is altijd een betrouwbaar, probleemloos boekhoudprogramma. Deed en doet wat het doen moet.
We zouden niet weten hoe je een betere helpdesk zou kunnen opzetten. Gewoon perfect, altijd en al heel lang.
Wanneer heel Nederland zich de degelijkheid van King zou kunnen aanmeten…..dan misten we een hoop heisa…..maar zou het woord “crisis” niet bestaan!

Wij hebben sinds vele jaren het King-pakket financiele administratie met facturering en voorraad en zijn erg tevreden hiermee.
Het is erg functioneel, gebruiksvriendelijk en de service is perfect.
Op wetswijzigingen of andere veranderingen wordt snel en doeltreffend gereageerd met een aanvulling.

Het scannen gaat geweldig, orders worden snel verwerkt en de map is leeg. Facturering vaak zelfde dag nog. Kortom een giga verbetering!

Met King WMS hoef je niet meer te zoeken naar je producten, want alles staat direct in het systeem. Bovendien zijn de foutmarges nu veel kleiner. Scannen gaat bovendien veel sneller, dat is allemaal tijdswinst.

Ik heb vorig jaar Factuur2King aangeschaft, dat vind ik echt een mooi product. Je zet de factuur meteen in het digitale dossier. Zo ben je nooit meer een factuur kwijt!

Met de koppeling tussen de website en King hoeven orders niet meer te worden ingevoerd en de voorraad op de website hoeft ook niet meer handmatig te worden bijgehouden. Dat gebeurt direct met de koppeling. Zo kunnen we beter de voorraad in de gaten houden. Nu weet ik wat er verkocht is, zelfs voordat het weg is!

We hebben nu een paar maanden ervaring met King WMS en we zien dat Ruben niet meer zelf alle orders hoeft te picken. Hij zet de orders klaar in het systeem en twee andere jongens lopen in het magazijn. Het systeem vertelt hen precies waar ze moeten zijn en welke producten ze moeten hebben. Dat geeft Ruben veel meer ruimte, hij kan bijvoorbeeld zelf gewoon naar klanten.

Op microniveau is er met King van alles te rapporteren. Ook de Datadigger is ideaal, dan kun je gewoon in de database van King.

Fintic, voorheen BDsolutions, is mijn bedrijf. Dankzij King Anywhere heb ik overal toegang tot mijn administraties en hebben mijn cliënten rechtstreeks inzage in hun financiën. King Anywhere bevat alle functionaliteiten die noodzakelijk zijn om een goede boekhouding te voeren. Het fijne is dat je ook verkoopfacturen kan maken in King Anywhere.

We zijn met KING gestart in 2001 en hebben het pakket langzaam laten meegroeien met ons bedrijf tot de KING Enterprise gebruiker in 2017. Voor de CE en ISO certificeringen is van belang dat we bij calamiteiten een recall kunnen uitvoeren tot aan het oproepen van de batch nummers van de componenten. Daarvoor is de KING administratie uitermate geschikt. Klik hier voor de gehele testimonial…

Als administratiekantoor werken wij al een heel aantal jaren met King. Voor onze cliënten die zelf hun administratie boeken is King Anywhere een goede oplossing. Dit werkt via de cloud en de client, maar ook wij kunnen altijd en overal inloggen. Het is fijn dat er nog steeds nieuwe functies worden toegevoegd. Bij eventuele vragen of problemen kun je via de klantvriendelijke King Helpdesk al je vragen stellen.

Oplossingen

King Financieel

King is compleet en overzichtelijk.

King werkt prima. Ben overgestapt van Snelstart en nu al zeer tevreden. Eindelijk overzicht in mijn administratie.

Wij werken ruim 10 jaar naar volle tevredenheid met dit toegankelijke, overzichtelijke, gebruiksvriendelijke financiele pakket. Bij de helpdesk zitten zeer deskundige en klantvriendelijke specialisten die je in no time verder helpen: hulde.

Ik werk al sinds 1994 met King en tot zeer grote tevredenheid. Alles is zeer overzichtelijk. Belangrijk is ook dat indien zich een probleem of vraag voor doet je op zeer deskundige wijze geholpen wordt. Ook het gemak van updates downloaden is fantastisch.

Een boekhoudprogramma waarmee ik 25 jaren storingsvrij werk.

Vanaf dat ik met King in contact kwam, heb ik het een klantvriendelijk programma gevonden met de beste mogelijkheden. Daarbij moet ook opgemerkt worden dat het programma zich regelmatig met updates aanpast voor nieuwe uitdagingen. Ik ben zeer tevreden.

King Anywhere

Fintic, voorheen BDsolutions, is mijn bedrijf. Dankzij King Anywhere heb ik overal toegang tot mijn administraties en hebben mijn cliënten rechtstreeks inzage in hun financiën. King Anywhere bevat alle functionaliteiten die noodzakelijk zijn om een goede boekhouding te voeren. Het fijne is dat je ook verkoopfacturen kan maken in King Anywhere.

Als administratiekantoor werken wij al een heel aantal jaren met King. Voor onze cliënten die zelf hun administratie boeken is King Anywhere een goede oplossing. Dit werkt via de cloud en de client, maar ook wij kunnen altijd en overal inloggen. Het is fijn dat er nog steeds nieuwe functies worden toegevoegd. Bij eventuele vragen of problemen kun je via de klantvriendelijke King Helpdesk al je vragen stellen.

King Factureren

Je hoeft er niet voor gestudeerd te hebben om met King te werken. Het gaat allemaal zó makkelijk!

Beslissend waren de gebruiksvriendelijkheid van King en ook de goede prijs/kwaliteitverhouding.

King bespaart onze penningmeester heel veel tijd.

Als de financiën het hart zijn van de administratie is King het geraamte.

Ik werk al sinds het begin met King (2002). Een gebruiksvriendelijk pakket. Eenvoudig te gebruiken.

Wij werken al jaren met King Online, prettig werken en duidelijke info met de updates.
Op de helpdesk zitten deskundige medewerkers, meestal na 1 telefoontje is het probleem opgelost.

Wij werken al sinds jaar en dag naar volle tevredenheid met King. Programma doet wat het moet doen en als er vragen zijn is de helpdesk perfect bereikbaar en kan men altijd direct van waarde zijn met hun antwoorden. Prima software!

Sinds 2002 gebruik ik King, heb deze week bij een klant een King-versie laten installeren, in totaal hebben nu 5 klanten een King-pakket. Zegt genoeg (gebruiksvriendelijk).

King springt er echt uit vanwege de goede prijs/prestatieverhouding en de toegankelijkheid. Het is niet te complex.

Sinds 1987 is King onze betrouwbare administratieve steun. Inmiddels is het pakket onmisbaar geworden en gebruiken we vrijwel de volledige functionaliteit, inclusief een via XML gekoppelde database voor projectmanagement. Vijf sterren dus voor King!

Wij werken al 25 jaar met King en zijn er zeer tevreden over en merken dat steeds meer klanten er enthousiast over worden.

Een uiterst stabiel en praktisch administratiepakket, voor een zeer concurrerende prijs. Uit te breiden met vele opties waardoor het pakket voor zowel de kleine als de grote onderneming uitermate geschikt is.

Degelijke en makkelijk te gebruiken software, met regelmatige updates, goed!

VEMW werkt al jaren met King. Het is een duidelijk administratiepakket dat gemakkelijk uitbreidbaar is. Onlangs hebben we bij voorbeeld de module Elektronisch factureren aangeschaft. Ook een leek (zoals ik) vindt gemakkelijk zijn weg.

Wij werken sinds de oprichting (2000) met King. Het pakket onderscheid zich door de gebruiksvriendelijkheid en de logische structuur. Hierdoor kunnen wij snel mensen inwerken. Heel fijn zijn het gebruik van de entertoets bij invoer, de vele kopieerfuncties en default instellingen. Naast de financiële administratie hebben wij de facturatie en projecten module in gebruik. Met de rechten module kunnen wij delen van de administratie afschermen.

Prima programma en werk er zeer prettig mee.

King is een gebruiksvriendelijk pakket, dat aansluit op de eisen die onze organisatie daaraan stelt. Of het nu gaat om administratieverwerking of het opvragen en beoordelen van gegevens, dankzij de vele standaard-rapportages en de overzichtelijke (verwerkings-)schermen zijn wij in staat e.e.a. op een snelle en eenvoudige manier te verwerken of tot onze beschikking te hebben.

King is een gebruiksvriendelijk programma wat wij hebben gekoppeld aan ons offertesysteem (precal). Het werkt fantastisch en supersnel. We zijn zeer tevreden.

Factureren vanuit King en ook de Activa module zijn snel en goed geregeld, gebruiksvriendelijk en mochten we onverhoopt toch een vraag hebben dan worden we prima geholpen. Hier gaan wij van glimlachen.

Als accountancy- en belastingadviesorganisatie hebben wij met een breed scala aan klanten te maken: van grote, internationaal opererende bedrijven tot drukbezette zzp’ers. In de markt voor administratieve software onderscheidt King Software zich wat ons betreft duidelijk van de massa – het is multifunctioneel en daardoor geschikt voor vrijwel elke branche, maar daarnaast ook zeer specifiek toepasbaar. Onze klanten zijn zonder uitzondering tevreden gebruikers, wat uniek genoemd kan worden.

In King gebruik ik het meest de kolommen- en saldibalans. Daarmee kun je twee jaren met elkaar vergelijken. Het is een verkapte jaarrekening en als accountant ben je gespecialiseerd om die te kunnen lezen.

Wij werken sinds kort met King en ik ben er erg enthousiast over. Erg gebruikersvriendelijk en alle informatie die ik nodig heb om de financiën goed en snel te kunnen controleren. Geen enorme rapporten, maar dat wat nodig is en meer niet.

Ik heb een zelfstandig adm.kantoor en werk sinds 1984 met King. Dit zegt m.i. meer dan genoeg. Met name de ondersteuning bij vragen e.d is gewoon heel goed en King is zeer gebruiksvriendelijk.

King Handel

Gebruiksgemak is voor ons heel belangrijk.

King is functioneel en sober waar het moet, maar uitgebreid en geavanceerd waar het kan.

Een administratie met King verwerken gaat vlot maar administraties updaten naar een nieuwe versie sloom. Tevens veel updates waar je niets tot weinig aan hebt.

Een uiterst stabiel en praktisch administratiepakket, voor een zeer concurrerende prijs. Uit te breiden met vele opties waardoor het pakket voor zowel de kleine als de grote onderneming uitermate geschikt is.

We staan 100% achter King, vooral vanwege de stabiliteit en de gebruiksvriendelijkheid.

Onze ervaring met King is dat het een fijn toegankelijk programma is om mee te werken. Zijn er problemen, dan worden ze snel opgelost.

Wij hebben sinds vele jaren het King-pakket financiele administratie met facturering en voorraad en zijn erg tevreden hiermee.
Het is erg functioneel, gebruiksvriendelijk en de service is perfect.
Op wetswijzigingen of andere veranderingen wordt snel en doeltreffend gereageerd met een aanvulling.

We gebruiken King als backoffice: boekhouding, debiteurenbeheer, Point of Sale, orderinvoer, voorraadbeheer.

King betekent voor ons complete en eenvoudige software waardoor wij meer tijd overhouden om te ondernemen.

We werken nu een paar jaar naar volle tevredenheid met King, zowel met onze Nederlandse als met onze Franse en Scandinavische webshops.

Prima programma om mee te werken. Met een flink aantal mogelijkheden en eventueel maatwerk. Ook de synchronisatie met webshop verloopt vlekkeloos.

Wij werken met veel plezier in King Logistiek, het meest prettig is dat er zoveel informatie uitgehaald kan worden op diverse gebieden. King is gebruiksvriendelijk en toegankelijk.

Een goed werkend programma met vele mogelijkheden.

Goed financieel administratiepakket en projectadministratie.

Grenzeloze mogelijkheden om het maximale te doen met minimale inspanning.

Binnen ons transportbedrijf maken wij al jaren gebruik van King Logistiek. Een perfecte softwareoplossing waar er legio mogelijkheden en oplossingen zijn. Wij zijn zeer er zeer tevreden over en zullen het iedereen aanraden.

Wat wij vooral erg belangrijk vinden is te allen tijde inzicht in de cijfers, dat is wat King Software uniek maakt. Duidelijkheid ten top. De administratie is erg snel bijgewerkt met King software, zodat wij ons snel weer op onze business kunnen richten.

King is al jaren aanwezig in het MKB met stabiele oplossingen. King biedt standaard veel functionaliteit en is naar behoefte uit te breiden. Geen onnodig maatwerk met alle gevolgen van dien.

King heeft ons rust en structuur gebracht.

Ik had al eerder naar scanapparatuur gekeken, maar die was niet geïntegreerd met de administratie. Bij King is dat wél het geval. Met de handcomputers (van King WMS) kan ik de voorraadtelling automatiseren. We gebruiken de handcomputers ook bij de magazijnontvangst en het orderpicken. We kunnen nu sneller werken en toch onze kwaliteit handhaven.

Ook voor een klein bedrijf is een compleet pakket belangrijk. Als ik een klant aan de lijn heb wil ik heel snel de voorraadadministratie kunnen inzien. En met het veld vrije rubrieken in het artikelbestand kan ik alle relevante technische tekeningen van een verpakking direct aan het artikelnummer koppelen. Juist voor kleine bedrijven is die functionaliteit van belang.

Wij werken al jaren met King, zijn begonnen met alleen Administratie en hebben het later uitgebreid naar Artikelen. Wij zijn heel tevreden over dit pakket, er is veel mogelijk en het is zeer gebruikersvriendelijk. Wij hebben een service-contract en dat bevalt eveneens uitstekend . De helpdesk is altijd beschikbaar en helpt elk probleem oplossen. Of eigenlijk moet ik zeggen, beantwoordt elke vraag, want problemen hebben wij eigenlijk nauwelijks met dit pakket. Kortom, wij zijn een heel tevreden klant!

Inmiddels werk ik al weer zo’n 6 jaar met King Logistiek. Na ervaringen met een tweetal andere “grote” pakketten is het werken met King echt een verademing. Men is er in geslaagd om eenvoud, functionaliteit en gebruikers vriendelijkheid in perfecte balans met elkaar te brengen. Daarnaast is de ondersteuning van hoog niveau. King is geen keurslijf waarin je organisatie geperst moet worden maar biedt zonder al te veel moeite volop ruimte voor eigen invulling en is daardoor een echte aanwinst voor ons bedrijf. Kijk ook eens naar de diverse losse modules welke tegen redelijke prijzen een enorme uitbreiding van functionaliteit in zich herbergen. Wat mij betreft nooit meer iets anders dan King. “Keep up the good work!”

Wij werken met Queen en vervolgens King, sinds ca. 1987.
Het was en is altijd een betrouwbaar, probleemloos boekhoudprogramma. Deed en doet wat het doen moet.
We zouden niet weten hoe je een betere helpdesk zou kunnen opzetten. Gewoon perfect, altijd en al heel lang.
Wanneer heel Nederland zich de degelijkheid van King zou kunnen aanmeten…..dan misten we een hoop heisa…..maar zou het woord “crisis” niet bestaan!

Met de koppeling tussen de website en King hoeven orders niet meer te worden ingevoerd en de voorraad op de website hoeft ook niet meer handmatig te worden bijgehouden. Dat gebeurt direct met de koppeling. Zo kunnen we beter de voorraad in de gaten houden. Nu weet ik wat er verkocht is, zelfs voordat het weg is!

We hebben nu een paar maanden ervaring met King WMS en we zien dat Ruben niet meer zelf alle orders hoeft te picken. Hij zet de orders klaar in het systeem en twee andere jongens lopen in het magazijn. Het systeem vertelt hen precies waar ze moeten zijn en welke producten ze moeten hebben. Dat geeft Ruben veel meer ruimte, hij kan bijvoorbeeld zelf gewoon naar klanten.

King Enterprise

Mijn vragen zijn op een heel duidelijke en begrijpelijke wijze beantwoord. Zaken die verder moesten worden uitgezocht, zijn op een uitstekende manier en met een heldere oplossing teruggekoppeld.

Bax-shop heeft King door de jaren heen ervaren als een gebruiksvriendelijk software pakket. Kenmerkende services zijn de snelle responstijd en goede maatwerkoplossingen.

King is al 12 jaar lang ons betrouwbare software-pakket.

De grootste winst van King vind ik, dat de orderverwerking nu veel efficiënter is. Doordat de webshop direct in het systeem hangt is er geen tussenstap meer nodig.

Je moet je er wel in verdiepen, want met King kan je heel veel. Ik ben voortdurend bezig om King steeds beter in te zetten.

Zeg niet te snel: dat kan niet met King, want vaak kan het wel!

Door de uitgebreide mogelijkheden is King toepasbaar in vele verschillende branches en heeft het binnen ons bedrijf een leidende functie bij alle processen.

 • Zeer veel mogelijkheden en weinig beperkingen
 • Goede integratie met webshop
 • We handelen er meer dan 60.000 artikelen mee!

De integratie tussen backoffice (King) en de webwinkel is essentieel voor ons. Orders worden vanuit de webwinkel King ingeschoten van waaruit de rest van het proces wordt verwerkt.

We besteden veel zorg aan onze nieuwe webwinkel. Die is gekoppeld aan King en dat werkt geweldig. Je ziet de orders zo binnenkomen.

King is een klein clubje, maar wel een goede softwareleverancier. We hebben nooit last van bugs, die zijn we nooit tegengekomen.

Wat King voor ICH betekent? Alles. Als King stopt kunnen wij ook de deuren dichtdoen.

We hebben verschillende websites. Die worden allemaal gevoed vanuit King. Via de vertegenwoordigerscode kan ik zien van welke site een bestelling komt. Gaat een artikel uit het assortiment of wijzigt de leverdatum, dan hoef ik dat alleen maar in te voeren in King en alle klanten die dat artikel besteld hebben, krijgen automatisch een email in onze huisstijl. Ik heb er geen omkijken meer naar.

King Enterprise is een totaal pakket dat steeds meer alles omvattender wordt. Elke grote update zijn er wel weer nieuwe functies die toegevoegd worden. Ook de ontwikkelingen op het gebied van magazijn automatiseren laat zien dat ze bij King niet stilzitten en inspelen op de vragen van de klanten.

We zijn met KING gestart in 2001 en hebben het pakket langzaam laten meegroeien met ons bedrijf tot de KING Enterprise gebruiker in 2017. Voor de CE en ISO certificeringen is van belang dat we bij calamiteiten een recall kunnen uitvoeren tot aan het oproepen van de batch nummers van de componenten. Daarvoor is de KING administratie uitermate geschikt. Klik hier voor de gehele testimonial…

King WMS

Bax-shop heeft King door de jaren heen ervaren als een gebruiksvriendelijk software pakket. Kenmerkende services zijn de snelle responstijd en goede maatwerkoplossingen.

We gebruiken King WMS voor het orderpicken en de inventarisatie. Met die scanners weet je zeker dat de goede spullen de deur uit gaan. Zodoende hebben we weinig retouren. Dat zorgt voor tevreden klanten, het scheelt ons geld en ons magazijn blijft op orde!

Zeg niet te snel: dat kan niet met King, want vaak kan het wel!

Door de uitgebreide mogelijkheden is King toepasbaar in vele verschillende branches en heeft het binnen ons bedrijf een leidende functie bij alle processen.

Ik had al eerder naar scanapparatuur gekeken, maar die was niet geïntegreerd met de administratie. Bij King is dat wél het geval. Met de handcomputers (van King WMS) kan ik de voorraadtelling automatiseren. We gebruiken de handcomputers ook bij de magazijnontvangst en het orderpicken. We kunnen nu sneller werken en toch onze kwaliteit handhaven.

King is met ons meegegroeid. Op een gegeven moment heb ik vier handcomputers van King WMS gehuurd om de voorraad te inventariseren. Met die handcomputers was dat in één dag gebeurd. Vroeger was ik een week aan het rekenen.

King Enterprise is een totaal pakket dat steeds meer alles omvattender wordt. Elke grote update zijn er wel weer nieuwe functies die toegevoegd worden. Ook de ontwikkelingen op het gebied van magazijn automatiseren laat zien dat ze bij King niet stilzitten en inspelen op de vragen van de klanten.

Het scannen gaat geweldig, orders worden snel verwerkt en de map is leeg. Facturering vaak zelfde dag nog. Kortom een giga verbetering!

Met King WMS hoef je niet meer te zoeken naar je producten, want alles staat direct in het systeem. Bovendien zijn de foutmarges nu veel kleiner. Scannen gaat bovendien veel sneller, dat is allemaal tijdswinst.

We hebben nu een paar maanden ervaring met King WMS en we zien dat Ruben niet meer zelf alle orders hoeft te picken. Hij zet de orders klaar in het systeem en twee andere jongens lopen in het magazijn. Het systeem vertelt hen precies waar ze moeten zijn en welke producten ze moeten hebben. Dat geeft Ruben veel meer ruimte, hij kan bijvoorbeeld zelf gewoon naar klanten.

Branches

Accountants

King is functioneel en sober waar het moet, maar uitgebreid en geavanceerd waar het kan.

Ik werk al sinds 1994 met King en tot zeer grote tevredenheid. Alles is zeer overzichtelijk. Belangrijk is ook dat indien zich een probleem of vraag voor doet je op zeer deskundige wijze geholpen wordt. Ook het gemak van updates downloaden is fantastisch.

Ik werk al sinds het begin met King (2002). Een gebruiksvriendelijk pakket. Eenvoudig te gebruiken.

Sinds 2002 gebruik ik King, heb deze week bij een klant een King-versie laten installeren, in totaal hebben nu 5 klanten een King-pakket. Zegt genoeg (gebruiksvriendelijk).

Wij werken al 25 jaar met King en zijn er zeer tevreden over en merken dat steeds meer klanten er enthousiast over worden.

Een uiterst stabiel en praktisch administratiepakket, voor een zeer concurrerende prijs. Uit te breiden met vele opties waardoor het pakket voor zowel de kleine als de grote onderneming uitermate geschikt is.

Wij werken sinds de oprichting (2000) met King. Het pakket onderscheid zich door de gebruiksvriendelijkheid en de logische structuur. Hierdoor kunnen wij snel mensen inwerken. Heel fijn zijn het gebruik van de entertoets bij invoer, de vele kopieerfuncties en default instellingen. Naast de financiële administratie hebben wij de facturatie en projecten module in gebruik. Met de rechten module kunnen wij delen van de administratie afschermen.

Als accountancy- en belastingadviesorganisatie hebben wij met een breed scala aan klanten te maken: van grote, internationaal opererende bedrijven tot drukbezette zzp’ers. In de markt voor administratieve software onderscheidt King Software zich wat ons betreft duidelijk van de massa – het is multifunctioneel en daardoor geschikt voor vrijwel elke branche, maar daarnaast ook zeer specifiek toepasbaar. Onze klanten zijn zonder uitzondering tevreden gebruikers, wat uniek genoemd kan worden.

We staan 100% achter King, vooral vanwege de stabiliteit en de gebruiksvriendelijkheid.

In King gebruik ik het meest de kolommen- en saldibalans. Daarmee kun je twee jaren met elkaar vergelijken. Het is een verkapte jaarrekening en als accountant ben je gespecialiseerd om die te kunnen lezen.

Ik heb een zelfstandig adm.kantoor en werk sinds 1984 met King. Dit zegt m.i. meer dan genoeg. Met name de ondersteuning bij vragen e.d is gewoon heel goed en King is zeer gebruiksvriendelijk.

Ik heb vorig jaar Factuur2King aangeschaft, dat vind ik echt een mooi product. Je zet de factuur meteen in het digitale dossier. Zo ben je nooit meer een factuur kwijt!

Op microniveau is er met King van alles te rapporteren. Ook de Datadigger is ideaal, dan kun je gewoon in de database van King.

Consultancy

Zonder inzet van de consultants van King hadden we, gezien onze groei, hier nu met een paar mensen meer gezeten.

Er kan zo gigantisch veel met King, maar hoe krijg je het eruit? We hebben geen tijd om alles uit te zoeken. Daarom komt om de zoveel tijd een consultant bij ons, dan hoeven we niet zelf het wiel uit te vinden.

Ik ben op een zeer prettige en uitgebreide manier geholpen door de consultant, waardoor ik als niet-ICT-er veel heb opgestoken.

De consultant heeft alles duidelijk uitgelegd, en alles perfect geregeld.

Mijn vragen zijn op een heel duidelijke en begrijpelijke wijze beantwoord. Zaken die verder moesten worden uitgezocht, zijn op een uitstekende manier en met een heldere oplossing teruggekoppeld.

De consultant weet ontzettend veel. Je vraagt wat en halverwege, BOEM! Daar is het antwoord al. Ze kan alles zowat met haar ogen dicht. Het klinkt wat overdreven, maar het is echt zo…

Detailhandel en horeca

Mijn vragen zijn op een heel duidelijke en begrijpelijke wijze beantwoord. Zaken die verder moesten worden uitgezocht, zijn op een uitstekende manier en met een heldere oplossing teruggekoppeld.

King werkt prima. Ben overgestapt van Snelstart en nu al zeer tevreden. Eindelijk overzicht in mijn administratie.

We werken nu een paar jaar naar volle tevredenheid met King, zowel met onze Nederlandse als met onze Franse en Scandinavische webshops.

Wij werken al jaren met King Online, prettig werken en duidelijke info met de updates.
Op de helpdesk zitten deskundige medewerkers, meestal na 1 telefoontje is het probleem opgelost.

De grootste winst van King vind ik, dat de orderverwerking nu veel efficiënter is. Doordat de webshop direct in het systeem hangt is er geen tussenstap meer nodig.

We gebruiken King WMS voor het orderpicken en de inventarisatie. Met die scanners weet je zeker dat de goede spullen de deur uit gaan. Zodoende hebben we weinig retouren. Dat zorgt voor tevreden klanten, het scheelt ons geld en ons magazijn blijft op orde!

Prima programma om mee te werken. Met een flink aantal mogelijkheden en eventueel maatwerk. Ook de synchronisatie met webshop verloopt vlekkeloos.

Een goed werkend programma met vele mogelijkheden.

Wat wij vooral erg belangrijk vinden is te allen tijde inzicht in de cijfers, dat is wat King Software uniek maakt. Duidelijkheid ten top. De administratie is erg snel bijgewerkt met King software, zodat wij ons snel weer op onze business kunnen richten.

King is al jaren aanwezig in het MKB met stabiele oplossingen. King biedt standaard veel functionaliteit en is naar behoefte uit te breiden. Geen onnodig maatwerk met alle gevolgen van dien.

We besteden veel zorg aan onze nieuwe webwinkel. Die is gekoppeld aan King en dat werkt geweldig. Je ziet de orders zo binnenkomen.

King heeft ons rust en structuur gebracht.

Ik had al eerder naar scanapparatuur gekeken, maar die was niet geïntegreerd met de administratie. Bij King is dat wél het geval. Met de handcomputers (van King WMS) kan ik de voorraadtelling automatiseren. We gebruiken de handcomputers ook bij de magazijnontvangst en het orderpicken. We kunnen nu sneller werken en toch onze kwaliteit handhaven.

We hebben verschillende websites. Die worden allemaal gevoed vanuit King. Via de vertegenwoordigerscode kan ik zien van welke site een bestelling komt. Gaat een artikel uit het assortiment of wijzigt de leverdatum, dan hoef ik dat alleen maar in te voeren in King en alle klanten die dat artikel besteld hebben, krijgen automatisch een email in onze huisstijl. Ik heb er geen omkijken meer naar.

Wij werken al jaren met King, zijn begonnen met alleen Administratie en hebben het later uitgebreid naar Artikelen. Wij zijn heel tevreden over dit pakket, er is veel mogelijk en het is zeer gebruikersvriendelijk. Wij hebben een service-contract en dat bevalt eveneens uitstekend . De helpdesk is altijd beschikbaar en helpt elk probleem oplossen. Of eigenlijk moet ik zeggen, beantwoordt elke vraag, want problemen hebben wij eigenlijk nauwelijks met dit pakket. Kortom, wij zijn een heel tevreden klant!

Inmiddels werk ik al weer zo’n 6 jaar met King Logistiek. Na ervaringen met een tweetal andere “grote” pakketten is het werken met King echt een verademing. Men is er in geslaagd om eenvoud, functionaliteit en gebruikers vriendelijkheid in perfecte balans met elkaar te brengen. Daarnaast is de ondersteuning van hoog niveau. King is geen keurslijf waarin je organisatie geperst moet worden maar biedt zonder al te veel moeite volop ruimte voor eigen invulling en is daardoor een echte aanwinst voor ons bedrijf. Kijk ook eens naar de diverse losse modules welke tegen redelijke prijzen een enorme uitbreiding van functionaliteit in zich herbergen. Wat mij betreft nooit meer iets anders dan King. “Keep up the good work!”

Wij hebben sinds vele jaren het King-pakket financiele administratie met facturering en voorraad en zijn erg tevreden hiermee.
Het is erg functioneel, gebruiksvriendelijk en de service is perfect.
Op wetswijzigingen of andere veranderingen wordt snel en doeltreffend gereageerd met een aanvulling.

King Task Centre

Bax-shop heeft King door de jaren heen ervaren als een gebruiksvriendelijk software pakket. Kenmerkende services zijn de snelle responstijd en goede maatwerkoplossingen.

De grootste winst van King vind ik, dat de orderverwerking nu veel efficiënter is. Doordat de webshop direct in het systeem hangt is er geen tussenstap meer nodig.

Je moet je er wel in verdiepen, want met King kan je heel veel. Ik ben voortdurend bezig om King steeds beter in te zetten.

Zeg niet te snel: dat kan niet met King, want vaak kan het wel!

Prima programma om mee te werken. Met een flink aantal mogelijkheden en eventueel maatwerk. Ook de synchronisatie met webshop verloopt vlekkeloos.

Een goed werkend programma met vele mogelijkheden.

 • Zeer veel mogelijkheden en weinig beperkingen
 • Goede integratie met webshop
 • We handelen er meer dan 60.000 artikelen mee!

King is al jaren aanwezig in het MKB met stabiele oplossingen. King biedt standaard veel functionaliteit en is naar behoefte uit te breiden. Geen onnodig maatwerk met alle gevolgen van dien.

King heeft ons rust en structuur gebracht.

Non-profit

Gebruiksgemak is voor ons heel belangrijk.

King bespaart onze penningmeester heel veel tijd.

Point of Sale

Gebruiksgemak is voor ons heel belangrijk.

We gebruiken King als backoffice: boekhouding, debiteurenbeheer, Point of Sale, orderinvoer, voorraadbeheer.

Prima programma om mee te werken. Met een flink aantal mogelijkheden en eventueel maatwerk. Ook de synchronisatie met webshop verloopt vlekkeloos.

Productie

Als de financiën het hart zijn van de administratie is King het geraamte.

King is een gebruiksvriendelijk pakket, dat aansluit op de eisen die onze organisatie daaraan stelt. Of het nu gaat om administratieverwerking of het opvragen en beoordelen van gegevens, dankzij de vele standaard-rapportages en de overzichtelijke (verwerkings-)schermen zijn wij in staat e.e.a. op een snelle en eenvoudige manier te verwerken of tot onze beschikking te hebben.

King is een gebruiksvriendelijk programma wat wij hebben gekoppeld aan ons offertesysteem (precal). Het werkt fantastisch en supersnel. We zijn zeer tevreden.

De integratie tussen backoffice (King) en de webwinkel is essentieel voor ons. Orders worden vanuit de webwinkel King ingeschoten van waaruit de rest van het proces wordt verwerkt.

Ook voor een klein bedrijf is een compleet pakket belangrijk. Als ik een klant aan de lijn heb wil ik heel snel de voorraadadministratie kunnen inzien. En met het veld vrije rubrieken in het artikelbestand kan ik alle relevante technische tekeningen van een verpakking direct aan het artikelnummer koppelen. Juist voor kleine bedrijven is die functionaliteit van belang.

Onze ervaring met King is dat het een fijn toegankelijk programma is om mee te werken. Zijn er problemen, dan worden ze snel opgelost.

We zijn met KING gestart in 2001 en hebben het pakket langzaam laten meegroeien met ons bedrijf tot de KING Enterprise gebruiker in 2017. Voor de CE en ISO certificeringen is van belang dat we bij calamiteiten een recall kunnen uitvoeren tot aan het oproepen van de batch nummers van de componenten. Daarvoor is de KING administratie uitermate geschikt. Klik hier voor de gehele testimonial…

Uren/Projecten

Wij werken sinds de oprichting (2000) met King. Het pakket onderscheid zich door de gebruiksvriendelijkheid en de logische structuur. Hierdoor kunnen wij snel mensen inwerken. Heel fijn zijn het gebruik van de entertoets bij invoer, de vele kopieerfuncties en default instellingen. Naast de financiële administratie hebben wij de facturatie en projecten module in gebruik. Met de rechten module kunnen wij delen van de administratie afschermen.

King is een gebruiksvriendelijk pakket, dat aansluit op de eisen die onze organisatie daaraan stelt. Of het nu gaat om administratieverwerking of het opvragen en beoordelen van gegevens, dankzij de vele standaard-rapportages en de overzichtelijke (verwerkings-)schermen zijn wij in staat e.e.a. op een snelle en eenvoudige manier te verwerken of tot onze beschikking te hebben.

Goed financieel administratiepakket en projectadministratie.

Productie

Als de financiën het hart zijn van de administratie is King het geraamte.

King is een gebruiksvriendelijk pakket, dat aansluit op de eisen die onze organisatie daaraan stelt. Of het nu gaat om administratieverwerking of het opvragen en beoordelen van gegevens, dankzij de vele standaard-rapportages en de overzichtelijke (verwerkings-)schermen zijn wij in staat e.e.a. op een snelle en eenvoudige manier te verwerken of tot onze beschikking te hebben.

King is een gebruiksvriendelijk programma wat wij hebben gekoppeld aan ons offertesysteem (precal). Het werkt fantastisch en supersnel. We zijn zeer tevreden.

De integratie tussen backoffice (King) en de webwinkel is essentieel voor ons. Orders worden vanuit de webwinkel King ingeschoten van waaruit de rest van het proces wordt verwerkt.

Ook voor een klein bedrijf is een compleet pakket belangrijk. Als ik een klant aan de lijn heb wil ik heel snel de voorraadadministratie kunnen inzien. En met het veld vrije rubrieken in het artikelbestand kan ik alle relevante technische tekeningen van een verpakking direct aan het artikelnummer koppelen. Juist voor kleine bedrijven is die functionaliteit van belang.

Onze ervaring met King is dat het een fijn toegankelijk programma is om mee te werken. Zijn er problemen, dan worden ze snel opgelost.

We zijn met KING gestart in 2001 en hebben het pakket langzaam laten meegroeien met ons bedrijf tot de KING Enterprise gebruiker in 2017. Voor de CE en ISO certificeringen is van belang dat we bij calamiteiten een recall kunnen uitvoeren tot aan het oproepen van de batch nummers van de componenten. Daarvoor is de KING administratie uitermate geschikt. Klik hier voor de gehele testimonial…

Groothandel

We gebruiken King als backoffice: boekhouding, debiteurenbeheer, Point of Sale, orderinvoer, voorraadbeheer.

King betekent voor ons complete en eenvoudige software waardoor wij meer tijd overhouden om te ondernemen.

King is al 12 jaar lang ons betrouwbare software-pakket.

King springt er echt uit vanwege de goede prijs/prestatieverhouding en de toegankelijkheid. Het is niet te complex.

Zeg niet te snel: dat kan niet met King, want vaak kan het wel!

Wij werken met veel plezier in King Logistiek, het meest prettig is dat er zoveel informatie uitgehaald kan worden op diverse gebieden. King is gebruiksvriendelijk en toegankelijk.

Door de uitgebreide mogelijkheden is King toepasbaar in vele verschillende branches en heeft het binnen ons bedrijf een leidende functie bij alle processen.

Grenzeloze mogelijkheden om het maximale te doen met minimale inspanning.

 • Zeer veel mogelijkheden en weinig beperkingen
 • Goede integratie met webshop
 • We handelen er meer dan 60.000 artikelen mee!

King is een klein clubje, maar wel een goede softwareleverancier. We hebben nooit last van bugs, die zijn we nooit tegengekomen.

Wat King voor ICH betekent? Alles. Als King stopt kunnen wij ook de deuren dichtdoen.

Wij hebben sinds vele jaren het King-pakket financiele administratie met facturering en voorraad en zijn erg tevreden hiermee.
Het is erg functioneel, gebruiksvriendelijk en de service is perfect.
Op wetswijzigingen of andere veranderingen wordt snel en doeltreffend gereageerd met een aanvulling.

Met de koppeling tussen de website en King hoeven orders niet meer te worden ingevoerd en de voorraad op de website hoeft ook niet meer handmatig te worden bijgehouden. Dat gebeurt direct met de koppeling. Zo kunnen we beter de voorraad in de gaten houden. Nu weet ik wat er verkocht is, zelfs voordat het weg is!

We hebben nu een paar maanden ervaring met King WMS en we zien dat Ruben niet meer zelf alle orders hoeft te picken. Hij zet de orders klaar in het systeem en twee andere jongens lopen in het magazijn. Het systeem vertelt hen precies waar ze moeten zijn en welke producten ze moeten hebben. Dat geeft Ruben veel meer ruimte, hij kan bijvoorbeeld zelf gewoon naar klanten.