Alle

Alle referenties

Gebruiksgemak is voor ons heel belangrijk.

joost_rensen

King is compleet en overzichtelijk.

monique_van_der_palm

Je hoeft er niet voor gestudeerd te hebben om met King te werken. Het gaat allemaal zó makkelijk!

cor_verwers

Beslissend waren de gebruiksvriendelijkheid van King en ook de goede prijs/kwaliteitverhouding.

ad_joosse

King bespaart onze penningmeester heel veel tijd.

stichting_4-stromenland

We gebruiken King als backoffice: boekhouding, debiteurenbeheer, Point of Sale, orderinvoer, voorraadbeheer.

ronald_twisk

Zonder inzet van de consultants van King hadden we, gezien onze groei, hier nu met een paar mensen meer gezeten.

enzo_dragolin

Er kan zo gigantisch veel met King, maar hoe krijg je het eruit? We hebben geen tijd om alles uit te zoeken. Daarom komt om de zoveel tijd een consultant bij ons, dan hoeven we niet zelf het wiel uit te vinden.

ed_vermeulen

Ik ben op een zeer prettige en uitgebreide manier geholpen door de consultant, waardoor ik als niet-ICT-er veel heb opgestoken.

bert_wever

De consultant heeft alles duidelijk uitgelegd, en alles perfect geregeld.

debby_barthen

Mijn vragen zijn op een heel duidelijke en begrijpelijke wijze beantwoord. Zaken die verder moesten worden uitgezocht, zijn op een uitstekende manier en met een heldere oplossing teruggekoppeld.

Zonder foto

De consultant weet ontzettend veel. Je vraagt wat en halverwege, BOEM! Daar is het antwoord al. Ze kan alles zowat met haar ogen dicht. Het klinkt wat overdreven, maar het is echt zo …

Zonder foto

King werkt prima. Ben overgestapt van Snelstart en nu al zeer tevreden. Eindelijk overzicht in mijn administratie.

Erik van Stijn

King betekent voor ons complete en eenvoudige software waardoor wij meer tijd overhouden om te ondernemen.

Zonder foto

King is functioneel en sober waar het moet, maar uitgebreid en geavanceerd waar het kan.

tiemens_accountancy

Wij werken ruim 10 jaar naar volle tevredenheid met dit toegankelijke, overzichtelijke, gebruiksvriendelijke financiele pakket. Bij de helpdesk zitten zeer deskundige en klantvriendelijke specialisten die je in no time verder helpen: hulde.

mathilde_van_der_goot

Als de financiën het hart zijn van de administratie is King het geraamte.

Zonder foto

Ik werk al sinds 1994 met King en tot zeer grote tevredenheid. Alles is zeer overzichtelijk. Belangrijk is ook dat indien zich een probleem of vraag voor doet je op zeer deskundige wijze geholpen wordt. Ook het gemak van updates downloaden is fantastisch.

Zonder foto

Bax-shop heeft King door de jaren heen ervaren als een gebruiksvriendelijk software pakket. Kenmerkende services zijn de snelle responstijd en goede maatwerkoplossingen.

jochanan_bax

Een boekhoudprogramma waarmee ik 25 jaren storingsvrij werk.

Zonder foto

Een administratie met King verwerken gaat vlot maar administraties updaten naar een nieuwe versie sloom. Tevens veel updates waar je niets tot weinig aan hebt.

Zonder foto

Ik werk al sinds het begin met King (2002). Een gebruiksvriendelijk pakket. Eenvoudig te gebruiken.

menno_den_buurman

King is al 12 jaar lang ons betrouwbare software-pakket.

Zonder foto

We werken nu een paar jaar naar volle tevredenheid met King, zowel met onze Nederlandse als met onze Franse en Scandinavische webshops.

Zonder foto

Wij werken al jaren met King Online, prettig werken en duidelijke info met de updates.
Op de helpdesk zitten deskundige medewerkers, meestal na 1 telefoontje is het probleem opgelost.

Karin Stokman

Wij werken al sinds jaar en dag naar volle tevredenheid met King. Programma doet wat het moet doen en als er vragen zijn is de helpdesk perfect bereikbaar en kan men altijd direct van waarde zijn met hun antwoorden. Prima software!

tommy_van_dijk

Vanaf ik met King in contact kwam, heb ik het een klant vriendelijk programma gevonden met de beste mogelijkheden. Daarbij moet ook opgemerkt worden dat het programma regelmatig met updates zich aanpast voor de nieuwe uitdagingen. Ik ben zeer tevreden.

Zonder foto

Sinds 2002 gebruik ik King, heb deze week bij een klant een King-versie laten installeren, in totaal hebben nu 5 klanten een King-pakket. Zegt genoeg (gebruiksvriendelijk).

Zonder foto

De grootste winst van King vind ik, dat de orderverwerking nu veel efficiënter is. Doordat de webshop direct in het systeem hangt is er geen tussenstap meer nodig.

rene_knierim

Je moet je er wel in verdiepen, want met King kan je heel veel. Ik ben voortdurend bezig om King steeds beter in te zetten.

Zonder foto

We gebruiken KingMobile voor het orderpicken en de inventarisatie. Met die scanners weet je zeker dat de goede spullen de deur uit gaan. Zodoende hebben we weinig retouren. Dat zorgt voor tevreden klanten, het scheelt ons geld en ons magazijn blijft op orde!

Zonder foto

King springt er echt uit vanwege de goede prijs/prestatieverhouding en de toegankelijkheid. Het is niet te complex.

Zonder foto

Zeg niet te snel: dat kan niet met King, want vaak kan het wel!

Zonder foto

Sinds 1987 is King onze betrouwbare administratieve steun. Inmiddels is het pakket onmisbaar geworden en gebruiken we vrijwel de volledige functionaliteit, inclusief een via XML gekoppelde database voor projectmanagement. Vijf sterren dus voor King!

rolf_wellekes

Wij werken al 25 jaar met King en zijn er zeer tevreden over en merken dat steeds meer klanten er enthousiast over worden.

hans_mikkers

Prima programma om mee te werken. Met een flink aantal mogelijkheden en eventueel maatwerk. Ook de synchronisatie met webshop verloopt vlekkeloos.

Zonder foto

Wij werken met veel plezier in King Logistiek, het meest prettig is dat er zoveel informatie uitgehaald kan worden op diverse gebieden. King is gebruiksvriendelijk en toegankelijk.

monique_both-van_wijk

Een uiterst stabiel en praktisch administratiepakket, voor een zeer concurrerende prijs. Uit te breiden met vele opties waardoor het pakket voor zowel de kleine als de grote onderneming uitermate geschikt is.

joost_duin

Degelijke en makkelijk te gebruiken software, met regelmatige updates, goed!

rob_spijker

VEMW werkt al jaren met King. Het is een duidelijk administratiepakket dat gemakkelijk uitbreidbaar is. Onlangs hebben we bij voorbeeld de module Elektronisch factureren aangeschaft. Ook een leek (zoals ik) vindt gemakkelijk zijn weg.

karin_burghouwt

Wij werken sinds de oprichting (2000) met King. Het pakket onderscheid zich door de gebruiksvriendelijkheid en de logische structuur. Hierdoor kunnen wij snel mensen inwerken. Heel fijn zijn het gebruik van de entertoets bij invoer, de vele kopieerfuncties en default instellingen. Naast de financiële administratie hebben wij de facturatie en projecten module in gebruik. Met de rechten module kunnen wij delen van de administratie afschermen.

herman_snikkers

Een goed werkend programma met vele mogelijkheden.

richard_van_der_plas

Prima programma en werk er zeer prettig mee.

remko_van_den_hout

Door de uitgebreide mogelijkheden is King toepasbaar in vele verschillende branches en heeft het binnen ons bedrijf een leidende functie bij alle processen.

jacco_van_beusekom

King is een gebruiksvriendelijk pakket, dat aansluit op de eisen die onze organisatie daaraan stelt. Of het nu gaat om administratieverwerking of het opvragen en beoordelen van gegevens, dankzij de vele standaard-rapportages en de overzichtelijke (verwerkings-)schermen zijn wij in staat e.e.a. op een snelle en eenvoudige manier te verwerken of tot onze beschikking te hebben.

vd Bijl & Heierman

Goed financieel administratiepakket en projectadministratie.

a_vlot-havelaar

Grenzeloze mogelijkheden om het maximale te doen met minimale inspanning.

Zonder foto

King is een gebruiksvriendelijk programma wat wij hebben gekoppeld aan ons offertesysteem (precal). Het werkt fantastisch en supersnel. We zijn zeer tevreden.

ritske-ponsteen

Binnen ons transportbedrijf maken wij al jaren gebruik van King Logistiek. Een perfecte softwareoplossing waar er legio mogelijkheden en oplossingen zijn. Wij zijn zeer er zeer tevreden over en zullen het iedereen aanraden.

martijn_hekkink

Wat wij vooral erg belangrijk vinden is te allen tijde inzicht in de cijfers, dat is wat King Software uniek maakt. Duidelijkheid ten top. De administratie is erg snel bijgewerkt met King software, zodat wij ons snel weer op onze business kunnen richten.

martine-van-den-berg
 • Zeer veel mogelijkheden en weinig beperkingen
 • Goede integratie met webshop
 • We handelen er meer dan 60.000 artikelen mee!
Zonder foto

Factureren vanuit King en ook de Activa module zijn snel en goed geregeld, gebruiksvriendelijk en mochten we onverhoopt toch een vraag hebben dan worden we prima geholpen. Hier gaan wij van glimlachen.

rob-van-der-elst

King is al jaren aanwezig in het MKB met stabiele oplossingen. King biedt standaard veel functionaliteit en is naar behoefte uit te breiden. Geen onnodig maatwerk met alle gevolgen van dien.

peter-fredriks

Als accountancy- en belastingadviesorganisatie hebben wij met een breed scala aan klanten te maken: van grote, internationaal opererende bedrijven tot drukbezette ZZP’ers. In de markt voor administratieve software onderscheidt King Software zich wat ons betreft duidelijk van de massa – het is multifunctioneel en daardoor geschikt voor vrijwel elke branche, maar daarnaast ook zeer specifiek toepasbaar. Onze klanten zijn zonder uitzondering tevreden gebruikers, wat uniek genoemd kan worden.

Logo Zummum

De integratie tussen backoffice (King) en de webwinkel is essentieel voor ons. Orders worden vanuit de webwinkel King ingeschoten van waaruit de rest van het proces wordt verwerkt.

jan-pul

We besteden veel zorg aan onze nieuwe webwinkel. Die is gekoppeld aan King en dat werkt geweldig. Je ziet de orders zo binnenkomen.

geert_postema

We staan voor 100% achter King, vooral vanwege de stabiliteit en de gebruiksvriendelijkheid.

jordan_wulffraat

King heeft ons rust en structuur gebracht.

Zonder foto

Ik had al eerder naar scanapparatuur gekeken, maar die was niet geïntegreerd met de administratie. Bij King is dat wél het geval. Met de handcomputers [van KingMobile] kan ik de voorraadtelling automatiseren. We gebruiken de handcomputers ook bij de magazijnontvangst en het orderpicken. We kunnen nu sneller werken en toch onze kwaliteit handhaven.

alfred_van_drumpt

King is met ons meegegroeid. Op gegeven moment heb ik vier handcomputers van KingMobile gehuurd om de voorraad te inventariseren. Met die handcomputers was dat in één dag gebeurd. Vroeger was ik een week aan het rekenen.

theo_de_jonge

King is een klein clubje, maar wel een goede softwareleverancier. We hebben nooit last van bugs, die zijn we nooit tegengekomen.

klaas_koops

Wat King voor ICH betekent? Alles. Als King stopt kunnen wij ook de deuren dichtdoen.

stephan_koops

In King gebruik ik het meest de kolommen- en saldibalans. Daarmee kun je twee jaren met elkaar vergelijken. Het is een verkapte jaarrekening en als accountant ben je gespecialiseerd om die te kunnen lezen.

marco_van_der_plaat

Ook voor een klein bedrijf is een compleet pakket belangrijk. Als ik een klant aan de lijn heb wil ik heel snel de voorraadadministratie kunnen inzien. En met het veld vrije rubrieken in het artikelbestand kan ik alle relevante technische tekeningen van een verpakking direct aan het artikelnummer koppelen. Juist voor kleine bedrijven is die functionaliteit van belang.

theo_ottenheijm

We hebben verschillende websites. Die worden allemaal gevoed vanuit King. Via de vertegenwoordigerscode kan ik zien van welke site een bestelling komt. Gaat een artikel uit het assortiment of wijzigt de leverdatum, dan hoef ik dat alleen maar in te voeren in King en alle klanten die dat artikel besteld hebben, krijgen automatisch een email in onze huisstijl. Ik heb er geen omkijken meer naar.

rob_van-_berkel

Onze ervaring met King is dat het een fijn toegankelijk programma is om mee te werken. Zijn er problemen, dan worden ze snel opgelost.

Zonder foto

Wij werken sinds kort met King en ik ben er erg enthousiast over. Erg gebruikersvriendelijk en alle informatie die ik nodig heb om de financiën goed en snel te kunnen controleren. Geen enorme rapporten, maar dat wat nodig is en meer niet.

Zonder foto

King Enterprise is een totaal pakket dat steeds meer alles omvattender wordt. Elke grote update zijn er wel weer nieuwe functies die toegevoegd worden. Ook de ontwikkelingen op het gebied van magazijn automatiseren laat zien dat ze bij King niet stilzitten en inspelen op de vragen van de klanten.

Zonder foto

Ik heb een zelfstandig adm.kantoor en werk sinds 1984 met king. Dit zegt m.i. Meer dan genoeg. Met name de ondersteuning bij vragen e.d is gewoon heel goed en king is zeer gebruiksvriendelijk.

Zonder foto

Wij werken al jaren met King, zijn begonnen met alleen Administratie en hebben het later uitgebreid naar Artikelen. Wij zijn heel tevreden over dit pakket, er is veel mogelijk en het is zeer gebruikersvriendelijk. Wij hebben een service-contract en dat bevalt eveneens uitstekend . De helpdesk is altijd beschikbaar en helpt elk probleem oplossen. Of eigenlijk moet ik zeggen, beantwoordt elke vraag, want problemen hebben wij eigenlijk nauwelijks met dit pakket. Kortom, wij zijn een heel tevreden klant!

Zonder foto

Inmiddels werk ik al weer zo’n 6 jaar met King Logistiek. Na ervaringen met een tweetal andere “grote” pakketten is het werken met King echt een verademing. Men is er in geslaagd om eenvoud, functionaliteit en gebruikers vriendelijkheid in perfecte balans met elkaar te brengen. Daarnaast is de ondersteuning van hoog niveau. King is geen keurslijf waarin je organisatie geperst moet worden maar biedt zonder al te veel moeite volop ruimte voor eigen invulling en is daardoor een echte aanwinst voor ons bedrijf. Kijk ook eens naar de diverse losse modules welke tegen redelijke prijzen een enorme uitbreiding van functionaliteit in zich herbergen. Wat mij betreft nooit meer iets anders dan King. “Keep up the good work!”

Zonder foto

Wij werken met Queen en vervolgens King, sinds ca. 1987.
Het was en is altijd een betrouwbaar, probleemloos boekhoudprogramma. Deed en doet wat het doen moet.
We zouden niet weten hoe je een betere helpdesk zou kunnen opzetten. Gewoon perfect, altijd en al heel lang.
Wanneer heel Nederland zich de degelijkheid van King zou kunnen aanmeten…..dan misten we een hoop heisa…..maar zou het woord “crisis” niet bestaan!

Zonder foto

Wij hebben sinds vele jaren het king-pakket financiele administratie met facturering en voorraad en zijn erg tevreden hiermee.
Het is erg functioneel, gebruiksvriendelijk en de service is perfect.
Op wetswijzigingen of andere veranderingen wordt snel en doeltreffend gereageerd met een aanvulling.

Zonder foto

Het scannen gaat geweldig, orders worden snel verwerkt en de map is leeg. Facturering vaak zelfde dag nog. Kortom een giga verbetering!

Zonder foto

Met KingMobile hoef je niet meer te zoeken naar je producten, want alles staat direct in het systeem. Bovendien zijn de foutmarges nu veel kleiner. Scannen gaat bovendien veel sneller, dat is allemaal tijdswinst.

robert_colle

Ik heb vorig jaar Factuur2King aangeschaft, dat vind ik echt een mooi product. Je zet de factuur meteen in het digitale dossier. Zo ben je nooit meer een factuur kwijt!

richard-_onderberg

Met de koppeling tussen de website en King hoeven orders niet meer te worden ingevoerd en de voorraad op de website hoeft ook niet meer handmatig te worden bijgehouden. Dat gebeurt direct met de koppeling. Zo kunnen we beter de voorraad in de gaten houden. Nu weet ik wat er verkocht is, zelfs voordat het weg is!

karin_van_dam-simon

We hebben nu een paar maanden ervaring met KingMobile en we zien dat Ruben niet meer zelf alle orders hoeft te picken. Hij zet de orders klaar in het systeem en twee andere jongens lopen in het magazijn. Het systeem vertelt hen precies waar ze moeten zijn en welke producten ze moeten hebben. Dat geeft Ruben veel meer ruimte, hij kan bijvoorbeeld zelf gewoon naar klanten.

jorrit-_heinen

Op microniveau is er met King van alles te rapporteren. Ook de Datadigger is ideaal, dan kun je gewoon in de database van King.

jeroen_van_riet
Producten
King Financieel

King Financieel referenties

King is compleet en overzichtelijk.

monique_van_der_palm

King werkt prima. Ben overgestapt van Snelstart en nu al zeer tevreden. Eindelijk overzicht in mijn administratie.

Erik van Stijn

Wij werken ruim 10 jaar naar volle tevredenheid met dit toegankelijke, overzichtelijke, gebruiksvriendelijke financiele pakket. Bij de helpdesk zitten zeer deskundige en klantvriendelijke specialisten die je in no time verder helpen: hulde.

mathilde_van_der_goot

Ik werk al sinds 1994 met King en tot zeer grote tevredenheid. Alles is zeer overzichtelijk. Belangrijk is ook dat indien zich een probleem of vraag voor doet je op zeer deskundige wijze geholpen wordt. Ook het gemak van updates downloaden is fantastisch.

Zonder foto

Een boekhoudprogramma waarmee ik 25 jaren storingsvrij werk.

Zonder foto

Vanaf ik met King in contact kwam, heb ik het een klant vriendelijk programma gevonden met de beste mogelijkheden. Daarbij moet ook opgemerkt worden dat het programma regelmatig met updates zich aanpast voor de nieuwe uitdagingen. Ik ben zeer tevreden.

Zonder foto
King Factureren

King Factureren referenties

Je hoeft er niet voor gestudeerd te hebben om met King te werken. Het gaat allemaal zó makkelijk!

cor_verwers

Beslissend waren de gebruiksvriendelijkheid van King en ook de goede prijs/kwaliteitverhouding.

ad_joosse

King bespaart onze penningmeester heel veel tijd.

stichting_4-stromenland

Als de financiën het hart zijn van de administratie is King het geraamte.

Zonder foto

Ik werk al sinds het begin met King (2002). Een gebruiksvriendelijk pakket. Eenvoudig te gebruiken.

menno_den_buurman

Wij werken al jaren met King Online, prettig werken en duidelijke info met de updates.
Op de helpdesk zitten deskundige medewerkers, meestal na 1 telefoontje is het probleem opgelost.

Karin Stokman

Wij werken al sinds jaar en dag naar volle tevredenheid met King. Programma doet wat het moet doen en als er vragen zijn is de helpdesk perfect bereikbaar en kan men altijd direct van waarde zijn met hun antwoorden. Prima software!

tommy_van_dijk

Sinds 2002 gebruik ik King, heb deze week bij een klant een King-versie laten installeren, in totaal hebben nu 5 klanten een King-pakket. Zegt genoeg (gebruiksvriendelijk).

Zonder foto

King springt er echt uit vanwege de goede prijs/prestatieverhouding en de toegankelijkheid. Het is niet te complex.

Zonder foto

Sinds 1987 is King onze betrouwbare administratieve steun. Inmiddels is het pakket onmisbaar geworden en gebruiken we vrijwel de volledige functionaliteit, inclusief een via XML gekoppelde database voor projectmanagement. Vijf sterren dus voor King!

rolf_wellekes

Wij werken al 25 jaar met King en zijn er zeer tevreden over en merken dat steeds meer klanten er enthousiast over worden.

hans_mikkers

Een uiterst stabiel en praktisch administratiepakket, voor een zeer concurrerende prijs. Uit te breiden met vele opties waardoor het pakket voor zowel de kleine als de grote onderneming uitermate geschikt is.

joost_duin

Degelijke en makkelijk te gebruiken software, met regelmatige updates, goed!

rob_spijker

VEMW werkt al jaren met King. Het is een duidelijk administratiepakket dat gemakkelijk uitbreidbaar is. Onlangs hebben we bij voorbeeld de module Elektronisch factureren aangeschaft. Ook een leek (zoals ik) vindt gemakkelijk zijn weg.

karin_burghouwt

Wij werken sinds de oprichting (2000) met King. Het pakket onderscheid zich door de gebruiksvriendelijkheid en de logische structuur. Hierdoor kunnen wij snel mensen inwerken. Heel fijn zijn het gebruik van de entertoets bij invoer, de vele kopieerfuncties en default instellingen. Naast de financiële administratie hebben wij de facturatie en projecten module in gebruik. Met de rechten module kunnen wij delen van de administratie afschermen.

herman_snikkers

Prima programma en werk er zeer prettig mee.

remko_van_den_hout

King is een gebruiksvriendelijk pakket, dat aansluit op de eisen die onze organisatie daaraan stelt. Of het nu gaat om administratieverwerking of het opvragen en beoordelen van gegevens, dankzij de vele standaard-rapportages en de overzichtelijke (verwerkings-)schermen zijn wij in staat e.e.a. op een snelle en eenvoudige manier te verwerken of tot onze beschikking te hebben.

vd Bijl & Heierman

King is een gebruiksvriendelijk programma wat wij hebben gekoppeld aan ons offertesysteem (precal). Het werkt fantastisch en supersnel. We zijn zeer tevreden.

ritske-ponsteen

Factureren vanuit King en ook de Activa module zijn snel en goed geregeld, gebruiksvriendelijk en mochten we onverhoopt toch een vraag hebben dan worden we prima geholpen. Hier gaan wij van glimlachen.

rob-van-der-elst

Als accountancy- en belastingadviesorganisatie hebben wij met een breed scala aan klanten te maken: van grote, internationaal opererende bedrijven tot drukbezette ZZP’ers. In de markt voor administratieve software onderscheidt King Software zich wat ons betreft duidelijk van de massa – het is multifunctioneel en daardoor geschikt voor vrijwel elke branche, maar daarnaast ook zeer specifiek toepasbaar. Onze klanten zijn zonder uitzondering tevreden gebruikers, wat uniek genoemd kan worden.

Logo Zummum

In King gebruik ik het meest de kolommen- en saldibalans. Daarmee kun je twee jaren met elkaar vergelijken. Het is een verkapte jaarrekening en als accountant ben je gespecialiseerd om die te kunnen lezen.

marco_van_der_plaat

Wij werken sinds kort met King en ik ben er erg enthousiast over. Erg gebruikersvriendelijk en alle informatie die ik nodig heb om de financiën goed en snel te kunnen controleren. Geen enorme rapporten, maar dat wat nodig is en meer niet.

Zonder foto

Ik heb een zelfstandig adm.kantoor en werk sinds 1984 met king. Dit zegt m.i. Meer dan genoeg. Met name de ondersteuning bij vragen e.d is gewoon heel goed en king is zeer gebruiksvriendelijk.

Zonder foto
King Artikelen

King Artikelen referenties

Gebruiksgemak is voor ons heel belangrijk.

joost_rensen

King is functioneel en sober waar het moet, maar uitgebreid en geavanceerd waar het kan.

tiemens_accountancy

Een administratie met King verwerken gaat vlot maar administraties updaten naar een nieuwe versie sloom. Tevens veel updates waar je niets tot weinig aan hebt.

Zonder foto

Een uiterst stabiel en praktisch administratiepakket, voor een zeer concurrerende prijs. Uit te breiden met vele opties waardoor het pakket voor zowel de kleine als de grote onderneming uitermate geschikt is.

joost_duin

We staan voor 100% achter King, vooral vanwege de stabiliteit en de gebruiksvriendelijkheid.

jordan_wulffraat

Onze ervaring met King is dat het een fijn toegankelijk programma is om mee te werken. Zijn er problemen, dan worden ze snel opgelost.

Zonder foto

Wij hebben sinds vele jaren het king-pakket financiele administratie met facturering en voorraad en zijn erg tevreden hiermee.
Het is erg functioneel, gebruiksvriendelijk en de service is perfect.
Op wetswijzigingen of andere veranderingen wordt snel en doeltreffend gereageerd met een aanvulling.

Zonder foto
King Logistiek

King Logistiek referenties

We gebruiken King als backoffice: boekhouding, debiteurenbeheer, Point of Sale, orderinvoer, voorraadbeheer.

ronald_twisk

King betekent voor ons complete en eenvoudige software waardoor wij meer tijd overhouden om te ondernemen.

Zonder foto

We werken nu een paar jaar naar volle tevredenheid met King, zowel met onze Nederlandse als met onze Franse en Scandinavische webshops.

Zonder foto

Prima programma om mee te werken. Met een flink aantal mogelijkheden en eventueel maatwerk. Ook de synchronisatie met webshop verloopt vlekkeloos.

Zonder foto

Wij werken met veel plezier in King Logistiek, het meest prettig is dat er zoveel informatie uitgehaald kan worden op diverse gebieden. King is gebruiksvriendelijk en toegankelijk.

monique_both-van_wijk

Een goed werkend programma met vele mogelijkheden.

richard_van_der_plas

Goed financieel administratiepakket en projectadministratie.

a_vlot-havelaar

Grenzeloze mogelijkheden om het maximale te doen met minimale inspanning.

Zonder foto

Binnen ons transportbedrijf maken wij al jaren gebruik van King Logistiek. Een perfecte softwareoplossing waar er legio mogelijkheden en oplossingen zijn. Wij zijn zeer er zeer tevreden over en zullen het iedereen aanraden.

martijn_hekkink

Wat wij vooral erg belangrijk vinden is te allen tijde inzicht in de cijfers, dat is wat King Software uniek maakt. Duidelijkheid ten top. De administratie is erg snel bijgewerkt met King software, zodat wij ons snel weer op onze business kunnen richten.

martine-van-den-berg

King is al jaren aanwezig in het MKB met stabiele oplossingen. King biedt standaard veel functionaliteit en is naar behoefte uit te breiden. Geen onnodig maatwerk met alle gevolgen van dien.

peter-fredriks

King heeft ons rust en structuur gebracht.

Zonder foto

Ik had al eerder naar scanapparatuur gekeken, maar die was niet geïntegreerd met de administratie. Bij King is dat wél het geval. Met de handcomputers [van KingMobile] kan ik de voorraadtelling automatiseren. We gebruiken de handcomputers ook bij de magazijnontvangst en het orderpicken. We kunnen nu sneller werken en toch onze kwaliteit handhaven.

alfred_van_drumpt

Ook voor een klein bedrijf is een compleet pakket belangrijk. Als ik een klant aan de lijn heb wil ik heel snel de voorraadadministratie kunnen inzien. En met het veld vrije rubrieken in het artikelbestand kan ik alle relevante technische tekeningen van een verpakking direct aan het artikelnummer koppelen. Juist voor kleine bedrijven is die functionaliteit van belang.

theo_ottenheijm

Wij werken al jaren met King, zijn begonnen met alleen Administratie en hebben het later uitgebreid naar Artikelen. Wij zijn heel tevreden over dit pakket, er is veel mogelijk en het is zeer gebruikersvriendelijk. Wij hebben een service-contract en dat bevalt eveneens uitstekend . De helpdesk is altijd beschikbaar en helpt elk probleem oplossen. Of eigenlijk moet ik zeggen, beantwoordt elke vraag, want problemen hebben wij eigenlijk nauwelijks met dit pakket. Kortom, wij zijn een heel tevreden klant!

Zonder foto

Inmiddels werk ik al weer zo’n 6 jaar met King Logistiek. Na ervaringen met een tweetal andere “grote” pakketten is het werken met King echt een verademing. Men is er in geslaagd om eenvoud, functionaliteit en gebruikers vriendelijkheid in perfecte balans met elkaar te brengen. Daarnaast is de ondersteuning van hoog niveau. King is geen keurslijf waarin je organisatie geperst moet worden maar biedt zonder al te veel moeite volop ruimte voor eigen invulling en is daardoor een echte aanwinst voor ons bedrijf. Kijk ook eens naar de diverse losse modules welke tegen redelijke prijzen een enorme uitbreiding van functionaliteit in zich herbergen. Wat mij betreft nooit meer iets anders dan King. “Keep up the good work!”

Zonder foto

Wij werken met Queen en vervolgens King, sinds ca. 1987.
Het was en is altijd een betrouwbaar, probleemloos boekhoudprogramma. Deed en doet wat het doen moet.
We zouden niet weten hoe je een betere helpdesk zou kunnen opzetten. Gewoon perfect, altijd en al heel lang.
Wanneer heel Nederland zich de degelijkheid van King zou kunnen aanmeten…..dan misten we een hoop heisa…..maar zou het woord “crisis” niet bestaan!

Zonder foto

Met de koppeling tussen de website en King hoeven orders niet meer te worden ingevoerd en de voorraad op de website hoeft ook niet meer handmatig te worden bijgehouden. Dat gebeurt direct met de koppeling. Zo kunnen we beter de voorraad in de gaten houden. Nu weet ik wat er verkocht is, zelfs voordat het weg is!

karin_van_dam-simon

We hebben nu een paar maanden ervaring met KingMobile en we zien dat Ruben niet meer zelf alle orders hoeft te picken. Hij zet de orders klaar in het systeem en twee andere jongens lopen in het magazijn. Het systeem vertelt hen precies waar ze moeten zijn en welke producten ze moeten hebben. Dat geeft Ruben veel meer ruimte, hij kan bijvoorbeeld zelf gewoon naar klanten.

jorrit-_heinen
King Enterprise

King Enterprise referenties

Mijn vragen zijn op een heel duidelijke en begrijpelijke wijze beantwoord. Zaken die verder moesten worden uitgezocht, zijn op een uitstekende manier en met een heldere oplossing teruggekoppeld.

Zonder foto

Bax-shop heeft King door de jaren heen ervaren als een gebruiksvriendelijk software pakket. Kenmerkende services zijn de snelle responstijd en goede maatwerkoplossingen.

jochanan_bax

King is al 12 jaar lang ons betrouwbare software-pakket.

Zonder foto

De grootste winst van King vind ik, dat de orderverwerking nu veel efficiënter is. Doordat de webshop direct in het systeem hangt is er geen tussenstap meer nodig.

rene_knierim

Je moet je er wel in verdiepen, want met King kan je heel veel. Ik ben voortdurend bezig om King steeds beter in te zetten.

Zonder foto

Zeg niet te snel: dat kan niet met King, want vaak kan het wel!

Zonder foto

Door de uitgebreide mogelijkheden is King toepasbaar in vele verschillende branches en heeft het binnen ons bedrijf een leidende functie bij alle processen.

jacco_van_beusekom
 • Zeer veel mogelijkheden en weinig beperkingen
 • Goede integratie met webshop
 • We handelen er meer dan 60.000 artikelen mee!
Zonder foto

De integratie tussen backoffice (King) en de webwinkel is essentieel voor ons. Orders worden vanuit de webwinkel King ingeschoten van waaruit de rest van het proces wordt verwerkt.

jan-pul

We besteden veel zorg aan onze nieuwe webwinkel. Die is gekoppeld aan King en dat werkt geweldig. Je ziet de orders zo binnenkomen.

geert_postema

King is een klein clubje, maar wel een goede softwareleverancier. We hebben nooit last van bugs, die zijn we nooit tegengekomen.

klaas_koops

Wat King voor ICH betekent? Alles. Als King stopt kunnen wij ook de deuren dichtdoen.

stephan_koops

We hebben verschillende websites. Die worden allemaal gevoed vanuit King. Via de vertegenwoordigerscode kan ik zien van welke site een bestelling komt. Gaat een artikel uit het assortiment of wijzigt de leverdatum, dan hoef ik dat alleen maar in te voeren in King en alle klanten die dat artikel besteld hebben, krijgen automatisch een email in onze huisstijl. Ik heb er geen omkijken meer naar.

rob_van-_berkel

King Enterprise is een totaal pakket dat steeds meer alles omvattender wordt. Elke grote update zijn er wel weer nieuwe functies die toegevoegd worden. Ook de ontwikkelingen op het gebied van magazijn automatiseren laat zien dat ze bij King niet stilzitten en inspelen op de vragen van de klanten.

Zonder foto
KingMobile

KingMobile referenties

Bax-shop heeft King door de jaren heen ervaren als een gebruiksvriendelijk software pakket. Kenmerkende services zijn de snelle responstijd en goede maatwerkoplossingen.

jochanan_bax

We gebruiken KingMobile voor het orderpicken en de inventarisatie. Met die scanners weet je zeker dat de goede spullen de deur uit gaan. Zodoende hebben we weinig retouren. Dat zorgt voor tevreden klanten, het scheelt ons geld en ons magazijn blijft op orde!

Zonder foto

Zeg niet te snel: dat kan niet met King, want vaak kan het wel!

Zonder foto

Door de uitgebreide mogelijkheden is King toepasbaar in vele verschillende branches en heeft het binnen ons bedrijf een leidende functie bij alle processen.

jacco_van_beusekom

Ik had al eerder naar scanapparatuur gekeken, maar die was niet geïntegreerd met de administratie. Bij King is dat wél het geval. Met de handcomputers [van KingMobile] kan ik de voorraadtelling automatiseren. We gebruiken de handcomputers ook bij de magazijnontvangst en het orderpicken. We kunnen nu sneller werken en toch onze kwaliteit handhaven.

alfred_van_drumpt

King is met ons meegegroeid. Op gegeven moment heb ik vier handcomputers van KingMobile gehuurd om de voorraad te inventariseren. Met die handcomputers was dat in één dag gebeurd. Vroeger was ik een week aan het rekenen.

theo_de_jonge

King Enterprise is een totaal pakket dat steeds meer alles omvattender wordt. Elke grote update zijn er wel weer nieuwe functies die toegevoegd worden. Ook de ontwikkelingen op het gebied van magazijn automatiseren laat zien dat ze bij King niet stilzitten en inspelen op de vragen van de klanten.

Zonder foto

Het scannen gaat geweldig, orders worden snel verwerkt en de map is leeg. Facturering vaak zelfde dag nog. Kortom een giga verbetering!

Zonder foto

Met KingMobile hoef je niet meer te zoeken naar je producten, want alles staat direct in het systeem. Bovendien zijn de foutmarges nu veel kleiner. Scannen gaat bovendien veel sneller, dat is allemaal tijdswinst.

robert_colle

We hebben nu een paar maanden ervaring met KingMobile en we zien dat Ruben niet meer zelf alle orders hoeft te picken. Hij zet de orders klaar in het systeem en twee andere jongens lopen in het magazijn. Het systeem vertelt hen precies waar ze moeten zijn en welke producten ze moeten hebben. Dat geeft Ruben veel meer ruimte, hij kan bijvoorbeeld zelf gewoon naar klanten.

jorrit-_heinen
Branches
Accountants

Accountants referenties

King is functioneel en sober waar het moet, maar uitgebreid en geavanceerd waar het kan.

tiemens_accountancy

Ik werk al sinds 1994 met King en tot zeer grote tevredenheid. Alles is zeer overzichtelijk. Belangrijk is ook dat indien zich een probleem of vraag voor doet je op zeer deskundige wijze geholpen wordt. Ook het gemak van updates downloaden is fantastisch.

Zonder foto

Ik werk al sinds het begin met King (2002). Een gebruiksvriendelijk pakket. Eenvoudig te gebruiken.

menno_den_buurman

Sinds 2002 gebruik ik King, heb deze week bij een klant een King-versie laten installeren, in totaal hebben nu 5 klanten een King-pakket. Zegt genoeg (gebruiksvriendelijk).

Zonder foto

Wij werken al 25 jaar met King en zijn er zeer tevreden over en merken dat steeds meer klanten er enthousiast over worden.

hans_mikkers

Een uiterst stabiel en praktisch administratiepakket, voor een zeer concurrerende prijs. Uit te breiden met vele opties waardoor het pakket voor zowel de kleine als de grote onderneming uitermate geschikt is.

joost_duin

Wij werken sinds de oprichting (2000) met King. Het pakket onderscheid zich door de gebruiksvriendelijkheid en de logische structuur. Hierdoor kunnen wij snel mensen inwerken. Heel fijn zijn het gebruik van de entertoets bij invoer, de vele kopieerfuncties en default instellingen. Naast de financiële administratie hebben wij de facturatie en projecten module in gebruik. Met de rechten module kunnen wij delen van de administratie afschermen.

herman_snikkers

Als accountancy- en belastingadviesorganisatie hebben wij met een breed scala aan klanten te maken: van grote, internationaal opererende bedrijven tot drukbezette ZZP’ers. In de markt voor administratieve software onderscheidt King Software zich wat ons betreft duidelijk van de massa – het is multifunctioneel en daardoor geschikt voor vrijwel elke branche, maar daarnaast ook zeer specifiek toepasbaar. Onze klanten zijn zonder uitzondering tevreden gebruikers, wat uniek genoemd kan worden.

Logo Zummum

We staan voor 100% achter King, vooral vanwege de stabiliteit en de gebruiksvriendelijkheid.

jordan_wulffraat

In King gebruik ik het meest de kolommen- en saldibalans. Daarmee kun je twee jaren met elkaar vergelijken. Het is een verkapte jaarrekening en als accountant ben je gespecialiseerd om die te kunnen lezen.

marco_van_der_plaat

Ik heb een zelfstandig adm.kantoor en werk sinds 1984 met king. Dit zegt m.i. Meer dan genoeg. Met name de ondersteuning bij vragen e.d is gewoon heel goed en king is zeer gebruiksvriendelijk.

Zonder foto

Ik heb vorig jaar Factuur2King aangeschaft, dat vind ik echt een mooi product. Je zet de factuur meteen in het digitale dossier. Zo ben je nooit meer een factuur kwijt!

richard-_onderberg

Op microniveau is er met King van alles te rapporteren. Ook de Datadigger is ideaal, dan kun je gewoon in de database van King.

jeroen_van_riet
Consultancy

Consultancy referenties

Zonder inzet van de consultants van King hadden we, gezien onze groei, hier nu met een paar mensen meer gezeten.

enzo_dragolin

Er kan zo gigantisch veel met King, maar hoe krijg je het eruit? We hebben geen tijd om alles uit te zoeken. Daarom komt om de zoveel tijd een consultant bij ons, dan hoeven we niet zelf het wiel uit te vinden.

ed_vermeulen

Ik ben op een zeer prettige en uitgebreide manier geholpen door de consultant, waardoor ik als niet-ICT-er veel heb opgestoken.

bert_wever

De consultant heeft alles duidelijk uitgelegd, en alles perfect geregeld.

debby_barthen

Mijn vragen zijn op een heel duidelijke en begrijpelijke wijze beantwoord. Zaken die verder moesten worden uitgezocht, zijn op een uitstekende manier en met een heldere oplossing teruggekoppeld.

Zonder foto

De consultant weet ontzettend veel. Je vraagt wat en halverwege, BOEM! Daar is het antwoord al. Ze kan alles zowat met haar ogen dicht. Het klinkt wat overdreven, maar het is echt zo …

Zonder foto
Detailhandel en horeca

Detailhandel en horeca referenties

Mijn vragen zijn op een heel duidelijke en begrijpelijke wijze beantwoord. Zaken die verder moesten worden uitgezocht, zijn op een uitstekende manier en met een heldere oplossing teruggekoppeld.

Zonder foto

King werkt prima. Ben overgestapt van Snelstart en nu al zeer tevreden. Eindelijk overzicht in mijn administratie.

Erik van Stijn

We werken nu een paar jaar naar volle tevredenheid met King, zowel met onze Nederlandse als met onze Franse en Scandinavische webshops.

Zonder foto

Wij werken al jaren met King Online, prettig werken en duidelijke info met de updates.
Op de helpdesk zitten deskundige medewerkers, meestal na 1 telefoontje is het probleem opgelost.

Karin Stokman

De grootste winst van King vind ik, dat de orderverwerking nu veel efficiënter is. Doordat de webshop direct in het systeem hangt is er geen tussenstap meer nodig.

rene_knierim

We gebruiken KingMobile voor het orderpicken en de inventarisatie. Met die scanners weet je zeker dat de goede spullen de deur uit gaan. Zodoende hebben we weinig retouren. Dat zorgt voor tevreden klanten, het scheelt ons geld en ons magazijn blijft op orde!

Zonder foto

Prima programma om mee te werken. Met een flink aantal mogelijkheden en eventueel maatwerk. Ook de synchronisatie met webshop verloopt vlekkeloos.

Zonder foto

Een goed werkend programma met vele mogelijkheden.

richard_van_der_plas

Wat wij vooral erg belangrijk vinden is te allen tijde inzicht in de cijfers, dat is wat King Software uniek maakt. Duidelijkheid ten top. De administratie is erg snel bijgewerkt met King software, zodat wij ons snel weer op onze business kunnen richten.

martine-van-den-berg

King is al jaren aanwezig in het MKB met stabiele oplossingen. King biedt standaard veel functionaliteit en is naar behoefte uit te breiden. Geen onnodig maatwerk met alle gevolgen van dien.

peter-fredriks

We besteden veel zorg aan onze nieuwe webwinkel. Die is gekoppeld aan King en dat werkt geweldig. Je ziet de orders zo binnenkomen.

geert_postema

King heeft ons rust en structuur gebracht.

Zonder foto

Ik had al eerder naar scanapparatuur gekeken, maar die was niet geïntegreerd met de administratie. Bij King is dat wél het geval. Met de handcomputers [van KingMobile] kan ik de voorraadtelling automatiseren. We gebruiken de handcomputers ook bij de magazijnontvangst en het orderpicken. We kunnen nu sneller werken en toch onze kwaliteit handhaven.

alfred_van_drumpt

We hebben verschillende websites. Die worden allemaal gevoed vanuit King. Via de vertegenwoordigerscode kan ik zien van welke site een bestelling komt. Gaat een artikel uit het assortiment of wijzigt de leverdatum, dan hoef ik dat alleen maar in te voeren in King en alle klanten die dat artikel besteld hebben, krijgen automatisch een email in onze huisstijl. Ik heb er geen omkijken meer naar.

rob_van-_berkel

Wij werken al jaren met King, zijn begonnen met alleen Administratie en hebben het later uitgebreid naar Artikelen. Wij zijn heel tevreden over dit pakket, er is veel mogelijk en het is zeer gebruikersvriendelijk. Wij hebben een service-contract en dat bevalt eveneens uitstekend . De helpdesk is altijd beschikbaar en helpt elk probleem oplossen. Of eigenlijk moet ik zeggen, beantwoordt elke vraag, want problemen hebben wij eigenlijk nauwelijks met dit pakket. Kortom, wij zijn een heel tevreden klant!

Zonder foto

Inmiddels werk ik al weer zo’n 6 jaar met King Logistiek. Na ervaringen met een tweetal andere “grote” pakketten is het werken met King echt een verademing. Men is er in geslaagd om eenvoud, functionaliteit en gebruikers vriendelijkheid in perfecte balans met elkaar te brengen. Daarnaast is de ondersteuning van hoog niveau. King is geen keurslijf waarin je organisatie geperst moet worden maar biedt zonder al te veel moeite volop ruimte voor eigen invulling en is daardoor een echte aanwinst voor ons bedrijf. Kijk ook eens naar de diverse losse modules welke tegen redelijke prijzen een enorme uitbreiding van functionaliteit in zich herbergen. Wat mij betreft nooit meer iets anders dan King. “Keep up the good work!”

Zonder foto

Wij hebben sinds vele jaren het king-pakket financiele administratie met facturering en voorraad en zijn erg tevreden hiermee.
Het is erg functioneel, gebruiksvriendelijk en de service is perfect.
Op wetswijzigingen of andere veranderingen wordt snel en doeltreffend gereageerd met een aanvulling.

Zonder foto
King Task Centre

King Task Centre referenties

Bax-shop heeft King door de jaren heen ervaren als een gebruiksvriendelijk software pakket. Kenmerkende services zijn de snelle responstijd en goede maatwerkoplossingen.

jochanan_bax

De grootste winst van King vind ik, dat de orderverwerking nu veel efficiënter is. Doordat de webshop direct in het systeem hangt is er geen tussenstap meer nodig.

rene_knierim

Je moet je er wel in verdiepen, want met King kan je heel veel. Ik ben voortdurend bezig om King steeds beter in te zetten.

Zonder foto

Zeg niet te snel: dat kan niet met King, want vaak kan het wel!

Zonder foto

Prima programma om mee te werken. Met een flink aantal mogelijkheden en eventueel maatwerk. Ook de synchronisatie met webshop verloopt vlekkeloos.

Zonder foto

Een goed werkend programma met vele mogelijkheden.

richard_van_der_plas
 • Zeer veel mogelijkheden en weinig beperkingen
 • Goede integratie met webshop
 • We handelen er meer dan 60.000 artikelen mee!
Zonder foto

King is al jaren aanwezig in het MKB met stabiele oplossingen. King biedt standaard veel functionaliteit en is naar behoefte uit te breiden. Geen onnodig maatwerk met alle gevolgen van dien.

peter-fredriks

King heeft ons rust en structuur gebracht.

Zonder foto
Non profit

Non profit referenties

Gebruiksgemak is voor ons heel belangrijk.

joost_rensen

King bespaart onze penningmeester heel veel tijd.

stichting_4-stromenland
Point Of Sale

Point Of Sale referenties

Gebruiksgemak is voor ons heel belangrijk.

joost_rensen

We gebruiken King als backoffice: boekhouding, debiteurenbeheer, Point of Sale, orderinvoer, voorraadbeheer.

ronald_twisk

Prima programma om mee te werken. Met een flink aantal mogelijkheden en eventueel maatwerk. Ook de synchronisatie met webshop verloopt vlekkeloos.

Zonder foto
Uren/Projecten

Uren/Projecten referenties

Wij werken sinds de oprichting (2000) met King. Het pakket onderscheid zich door de gebruiksvriendelijkheid en de logische structuur. Hierdoor kunnen wij snel mensen inwerken. Heel fijn zijn het gebruik van de entertoets bij invoer, de vele kopieerfuncties en default instellingen. Naast de financiële administratie hebben wij de facturatie en projecten module in gebruik. Met de rechten module kunnen wij delen van de administratie afschermen.

herman_snikkers

King is een gebruiksvriendelijk pakket, dat aansluit op de eisen die onze organisatie daaraan stelt. Of het nu gaat om administratieverwerking of het opvragen en beoordelen van gegevens, dankzij de vele standaard-rapportages en de overzichtelijke (verwerkings-)schermen zijn wij in staat e.e.a. op een snelle en eenvoudige manier te verwerken of tot onze beschikking te hebben.

vd Bijl & Heierman

Goed financieel administratiepakket en projectadministratie.

a_vlot-havelaar
Productie

Productie referenties

Als de financiën het hart zijn van de administratie is King het geraamte.

Zonder foto

King is een gebruiksvriendelijk pakket, dat aansluit op de eisen die onze organisatie daaraan stelt. Of het nu gaat om administratieverwerking of het opvragen en beoordelen van gegevens, dankzij de vele standaard-rapportages en de overzichtelijke (verwerkings-)schermen zijn wij in staat e.e.a. op een snelle en eenvoudige manier te verwerken of tot onze beschikking te hebben.

vd Bijl & Heierman

King is een gebruiksvriendelijk programma wat wij hebben gekoppeld aan ons offertesysteem (precal). Het werkt fantastisch en supersnel. We zijn zeer tevreden.

ritske-ponsteen

De integratie tussen backoffice (King) en de webwinkel is essentieel voor ons. Orders worden vanuit de webwinkel King ingeschoten van waaruit de rest van het proces wordt verwerkt.

jan-pul

Ook voor een klein bedrijf is een compleet pakket belangrijk. Als ik een klant aan de lijn heb wil ik heel snel de voorraadadministratie kunnen inzien. En met het veld vrije rubrieken in het artikelbestand kan ik alle relevante technische tekeningen van een verpakking direct aan het artikelnummer koppelen. Juist voor kleine bedrijven is die functionaliteit van belang.

theo_ottenheijm

Onze ervaring met King is dat het een fijn toegankelijk programma is om mee te werken. Zijn er problemen, dan worden ze snel opgelost.

Zonder foto
Zakelijke dienstverlening

Zakelijke dienstverlening referenties

King is compleet en overzichtelijk.

monique_van_der_palm

Wij werken ruim 10 jaar naar volle tevredenheid met dit toegankelijke, overzichtelijke, gebruiksvriendelijke financiele pakket. Bij de helpdesk zitten zeer deskundige en klantvriendelijke specialisten die je in no time verder helpen: hulde.

mathilde_van_der_goot

Wij werken al sinds jaar en dag naar volle tevredenheid met King. Programma doet wat het moet doen en als er vragen zijn is de helpdesk perfect bereikbaar en kan men altijd direct van waarde zijn met hun antwoorden. Prima software!

tommy_van_dijk

Je moet je er wel in verdiepen, want met King kan je heel veel. Ik ben voortdurend bezig om King steeds beter in te zetten.

Zonder foto

Sinds 1987 is King onze betrouwbare administratieve steun. Inmiddels is het pakket onmisbaar geworden en gebruiken we vrijwel de volledige functionaliteit, inclusief een via XML gekoppelde database voor projectmanagement. Vijf sterren dus voor King!

rolf_wellekes

VEMW werkt al jaren met King. Het is een duidelijk administratiepakket dat gemakkelijk uitbreidbaar is. Onlangs hebben we bij voorbeeld de module Elektronisch factureren aangeschaft. Ook een leek (zoals ik) vindt gemakkelijk zijn weg.

karin_burghouwt

Prima programma en werk er zeer prettig mee.

remko_van_den_hout

Goed financieel administratiepakket en projectadministratie.

a_vlot-havelaar

Binnen ons transportbedrijf maken wij al jaren gebruik van King Logistiek. Een perfecte softwareoplossing waar er legio mogelijkheden en oplossingen zijn. Wij zijn zeer er zeer tevreden over en zullen het iedereen aanraden.

martijn_hekkink

Factureren vanuit King en ook de Activa module zijn snel en goed geregeld, gebruiksvriendelijk en mochten we onverhoopt toch een vraag hebben dan worden we prima geholpen. Hier gaan wij van glimlachen.

rob-van-der-elst

Wij werken sinds kort met King en ik ben er erg enthousiast over. Erg gebruikersvriendelijk en alle informatie die ik nodig heb om de financiën goed en snel te kunnen controleren. Geen enorme rapporten, maar dat wat nodig is en meer niet.

Zonder foto
Groothandel

Groothandel referenties

We gebruiken King als backoffice: boekhouding, debiteurenbeheer, Point of Sale, orderinvoer, voorraadbeheer.

ronald_twisk

King betekent voor ons complete en eenvoudige software waardoor wij meer tijd overhouden om te ondernemen.

Zonder foto

King is al 12 jaar lang ons betrouwbare software-pakket.

Zonder foto

King springt er echt uit vanwege de goede prijs/prestatieverhouding en de toegankelijkheid. Het is niet te complex.

Zonder foto

Zeg niet te snel: dat kan niet met King, want vaak kan het wel!

Zonder foto

Wij werken met veel plezier in King Logistiek, het meest prettig is dat er zoveel informatie uitgehaald kan worden op diverse gebieden. King is gebruiksvriendelijk en toegankelijk.

monique_both-van_wijk

Door de uitgebreide mogelijkheden is King toepasbaar in vele verschillende branches en heeft het binnen ons bedrijf een leidende functie bij alle processen.

jacco_van_beusekom

Grenzeloze mogelijkheden om het maximale te doen met minimale inspanning.

Zonder foto
 • Zeer veel mogelijkheden en weinig beperkingen
 • Goede integratie met webshop
 • We handelen er meer dan 60.000 artikelen mee!
Zonder foto

King is een klein clubje, maar wel een goede softwareleverancier. We hebben nooit last van bugs, die zijn we nooit tegengekomen.

klaas_koops

Wat King voor ICH betekent? Alles. Als King stopt kunnen wij ook de deuren dichtdoen.

stephan_koops

Wij hebben sinds vele jaren het king-pakket financiele administratie met facturering en voorraad en zijn erg tevreden hiermee.
Het is erg functioneel, gebruiksvriendelijk en de service is perfect.
Op wetswijzigingen of andere veranderingen wordt snel en doeltreffend gereageerd met een aanvulling.

Zonder foto

Met de koppeling tussen de website en King hoeven orders niet meer te worden ingevoerd en de voorraad op de website hoeft ook niet meer handmatig te worden bijgehouden. Dat gebeurt direct met de koppeling. Zo kunnen we beter de voorraad in de gaten houden. Nu weet ik wat er verkocht is, zelfs voordat het weg is!

karin_van_dam-simon

We hebben nu een paar maanden ervaring met KingMobile en we zien dat Ruben niet meer zelf alle orders hoeft te picken. Hij zet de orders klaar in het systeem en twee andere jongens lopen in het magazijn. Het systeem vertelt hen precies waar ze moeten zijn en welke producten ze moeten hebben. Dat geeft Ruben veel meer ruimte, hij kan bijvoorbeeld zelf gewoon naar klanten.

jorrit-_heinen
Webshops

Webshops referenties

King betekent voor ons complete en eenvoudige software waardoor wij meer tijd overhouden om te ondernemen.

Zonder foto

Bax-shop heeft King door de jaren heen ervaren als een gebruiksvriendelijk software pakket. Kenmerkende services zijn de snelle responstijd en goede maatwerkoplossingen.

jochanan_bax

We werken nu een paar jaar naar volle tevredenheid met King, zowel met onze Nederlandse als met onze Franse en Scandinavische webshops.

Zonder foto

Wij werken al jaren met King Online, prettig werken en duidelijke info met de updates.
Op de helpdesk zitten deskundige medewerkers, meestal na 1 telefoontje is het probleem opgelost.

Karin Stokman

De grootste winst van King vind ik, dat de orderverwerking nu veel efficiënter is. Doordat de webshop direct in het systeem hangt is er geen tussenstap meer nodig.

rene_knierim

Prima programma om mee te werken. Met een flink aantal mogelijkheden en eventueel maatwerk. Ook de synchronisatie met webshop verloopt vlekkeloos.

Zonder foto

Door de uitgebreide mogelijkheden is King toepasbaar in vele verschillende branches en heeft het binnen ons bedrijf een leidende functie bij alle processen.

jacco_van_beusekom

Wat wij vooral erg belangrijk vinden is te allen tijde inzicht in de cijfers, dat is wat King Software uniek maakt. Duidelijkheid ten top. De administratie is erg snel bijgewerkt met King software, zodat wij ons snel weer op onze business kunnen richten.

martine-van-den-berg
 • Zeer veel mogelijkheden en weinig beperkingen
 • Goede integratie met webshop
 • We handelen er meer dan 60.000 artikelen mee!
Zonder foto

De integratie tussen backoffice (King) en de webwinkel is essentieel voor ons. Orders worden vanuit de webwinkel King ingeschoten van waaruit de rest van het proces wordt verwerkt.

jan-pul

We besteden veel zorg aan onze nieuwe webwinkel. Die is gekoppeld aan King en dat werkt geweldig. Je ziet de orders zo binnenkomen.

geert_postema

King heeft ons rust en structuur gebracht.

Zonder foto

King is met ons meegegroeid. Op gegeven moment heb ik vier handcomputers van KingMobile gehuurd om de voorraad te inventariseren. Met die handcomputers was dat in één dag gebeurd. Vroeger was ik een week aan het rekenen.

theo_de_jonge

King is een klein clubje, maar wel een goede softwareleverancier. We hebben nooit last van bugs, die zijn we nooit tegengekomen.

klaas_koops

Wat King voor ICH betekent? Alles. Als King stopt kunnen wij ook de deuren dichtdoen.

stephan_koops

We hebben verschillende websites. Die worden allemaal gevoed vanuit King. Via de vertegenwoordigerscode kan ik zien van welke site een bestelling komt. Gaat een artikel uit het assortiment of wijzigt de leverdatum, dan hoef ik dat alleen maar in te voeren in King en alle klanten die dat artikel besteld hebben, krijgen automatisch een email in onze huisstijl. Ik heb er geen omkijken meer naar.

rob_van-_berkel

Wij werken al jaren met King, zijn begonnen met alleen Administratie en hebben het later uitgebreid naar Artikelen. Wij zijn heel tevreden over dit pakket, er is veel mogelijk en het is zeer gebruikersvriendelijk. Wij hebben een service-contract en dat bevalt eveneens uitstekend . De helpdesk is altijd beschikbaar en helpt elk probleem oplossen. Of eigenlijk moet ik zeggen, beantwoordt elke vraag, want problemen hebben wij eigenlijk nauwelijks met dit pakket. Kortom, wij zijn een heel tevreden klant!

Zonder foto

Met de koppeling tussen de website en King hoeven orders niet meer te worden ingevoerd en de voorraad op de website hoeft ook niet meer handmatig te worden bijgehouden. Dat gebeurt direct met de koppeling. Zo kunnen we beter de voorraad in de gaten houden. Nu weet ik wat er verkocht is, zelfs voordat het weg is!

karin_van_dam-simon

Interviews

attitude12Tune

‘Dankzij King behouden we het overzicht, besparen we tijd en kunnen we onbekommerd groeien’
12Tune is het bedrijf van Egbert van den End. In 2005 richtte hij de onderneming op om performanceonderdelen voor auto’s via een online webshop te verkopen aan bedrijven door heel Europa. 12Tune groeide als kool en Egbert had de smaak te pakken. Daarom begon hij in 2014 een tweede bedrijf, dat remmen voor auto’s en allerlei andere voertuigen verkoopt. Lees meer...

attitudeAttitude Holland

‘Muziek is de basis van dit bedrijf’, vertelt Rob van Berkel. Samen met zijn vrouw Rebecca staat hij aan het roer van een webwinkel met 100.000 klanten en 35.000 artikelen. ‘Bij zulke aantallen moet je wel automatiseren. King neemt ons heel veel werk uit handen. King is echt onmisbaar voor ons geworden.’ Lees meer...

Alle referenties

Gebruiksgemak is voor ons heel belangrijk.

joost_rensen

King is compleet en overzichtelijk.

monique_van_der_palm

Je hoeft er niet voor gestudeerd te hebben om met King te werken. Het gaat allemaal zó makkelijk!

cor_verwers

Beslissend waren de gebruiksvriendelijkheid van King en ook de goede prijs/kwaliteitverhouding.

ad_joosse

King bespaart onze penningmeester heel veel tijd.

stichting_4-stromenland

We gebruiken King als backoffice: boekhouding, debiteurenbeheer, Point of Sale, orderinvoer, voorraadbeheer.

ronald_twisk

Zonder inzet van de consultants van King hadden we, gezien onze groei, hier nu met een paar mensen meer gezeten.

enzo_dragolin

Er kan zo gigantisch veel met King, maar hoe krijg je het eruit? We hebben geen tijd om alles uit te zoeken. Daarom komt om de zoveel tijd een consultant bij ons, dan hoeven we niet zelf het wiel uit te vinden.

ed_vermeulen

Ik ben op een zeer prettige en uitgebreide manier geholpen door de consultant, waardoor ik als niet-ICT-er veel heb opgestoken.

bert_wever

De consultant heeft alles duidelijk uitgelegd, en alles perfect geregeld.

debby_barthen

Mijn vragen zijn op een heel duidelijke en begrijpelijke wijze beantwoord. Zaken die verder moesten worden uitgezocht, zijn op een uitstekende manier en met een heldere oplossing teruggekoppeld.

Zonder foto

De consultant weet ontzettend veel. Je vraagt wat en halverwege, BOEM! Daar is het antwoord al. Ze kan alles zowat met haar ogen dicht. Het klinkt wat overdreven, maar het is echt zo …

Zonder foto

King werkt prima. Ben overgestapt van Snelstart en nu al zeer tevreden. Eindelijk overzicht in mijn administratie.

Erik van Stijn

King betekent voor ons complete en eenvoudige software waardoor wij meer tijd overhouden om te ondernemen.

Zonder foto

King is functioneel en sober waar het moet, maar uitgebreid en geavanceerd waar het kan.

tiemens_accountancy

Wij werken ruim 10 jaar naar volle tevredenheid met dit toegankelijke, overzichtelijke, gebruiksvriendelijke financiele pakket. Bij de helpdesk zitten zeer deskundige en klantvriendelijke specialisten die je in no time verder helpen: hulde.

mathilde_van_der_goot

Als de financiën het hart zijn van de administratie is King het geraamte.

Zonder foto

Ik werk al sinds 1994 met King en tot zeer grote tevredenheid. Alles is zeer overzichtelijk. Belangrijk is ook dat indien zich een probleem of vraag voor doet je op zeer deskundige wijze geholpen wordt. Ook het gemak van updates downloaden is fantastisch.

Zonder foto

Bax-shop heeft King door de jaren heen ervaren als een gebruiksvriendelijk software pakket. Kenmerkende services zijn de snelle responstijd en goede maatwerkoplossingen.

jochanan_bax

Een boekhoudprogramma waarmee ik 25 jaren storingsvrij werk.

Zonder foto

Een administratie met King verwerken gaat vlot maar administraties updaten naar een nieuwe versie sloom. Tevens veel updates waar je niets tot weinig aan hebt.

Zonder foto

Ik werk al sinds het begin met King (2002). Een gebruiksvriendelijk pakket. Eenvoudig te gebruiken.

menno_den_buurman

King is al 12 jaar lang ons betrouwbare software-pakket.

Zonder foto

We werken nu een paar jaar naar volle tevredenheid met King, zowel met onze Nederlandse als met onze Franse en Scandinavische webshops.

Zonder foto

Wij werken al jaren met King Online, prettig werken en duidelijke info met de updates.
Op de helpdesk zitten deskundige medewerkers, meestal na 1 telefoontje is het probleem opgelost.

Karin Stokman

Wij werken al sinds jaar en dag naar volle tevredenheid met King. Programma doet wat het moet doen en als er vragen zijn is de helpdesk perfect bereikbaar en kan men altijd direct van waarde zijn met hun antwoorden. Prima software!

tommy_van_dijk

Vanaf ik met King in contact kwam, heb ik het een klant vriendelijk programma gevonden met de beste mogelijkheden. Daarbij moet ook opgemerkt worden dat het programma regelmatig met updates zich aanpast voor de nieuwe uitdagingen. Ik ben zeer tevreden.

Zonder foto

Sinds 2002 gebruik ik King, heb deze week bij een klant een King-versie laten installeren, in totaal hebben nu 5 klanten een King-pakket. Zegt genoeg (gebruiksvriendelijk).

Zonder foto

De grootste winst van King vind ik, dat de orderverwerking nu veel efficiënter is. Doordat de webshop direct in het systeem hangt is er geen tussenstap meer nodig.

rene_knierim

Je moet je er wel in verdiepen, want met King kan je heel veel. Ik ben voortdurend bezig om King steeds beter in te zetten.

Zonder foto

We gebruiken KingMobile voor het orderpicken en de inventarisatie. Met die scanners weet je zeker dat de goede spullen de deur uit gaan. Zodoende hebben we weinig retouren. Dat zorgt voor tevreden klanten, het scheelt ons geld en ons magazijn blijft op orde!

Zonder foto

King springt er echt uit vanwege de goede prijs/prestatieverhouding en de toegankelijkheid. Het is niet te complex.

Zonder foto

Zeg niet te snel: dat kan niet met King, want vaak kan het wel!

Zonder foto

Sinds 1987 is King onze betrouwbare administratieve steun. Inmiddels is het pakket onmisbaar geworden en gebruiken we vrijwel de volledige functionaliteit, inclusief een via XML gekoppelde database voor projectmanagement. Vijf sterren dus voor King!

rolf_wellekes

Wij werken al 25 jaar met King en zijn er zeer tevreden over en merken dat steeds meer klanten er enthousiast over worden.

hans_mikkers

Prima programma om mee te werken. Met een flink aantal mogelijkheden en eventueel maatwerk. Ook de synchronisatie met webshop verloopt vlekkeloos.

Zonder foto

Wij werken met veel plezier in King Logistiek, het meest prettig is dat er zoveel informatie uitgehaald kan worden op diverse gebieden. King is gebruiksvriendelijk en toegankelijk.

monique_both-van_wijk

Een uiterst stabiel en praktisch administratiepakket, voor een zeer concurrerende prijs. Uit te breiden met vele opties waardoor het pakket voor zowel de kleine als de grote onderneming uitermate geschikt is.

joost_duin

Degelijke en makkelijk te gebruiken software, met regelmatige updates, goed!

rob_spijker

VEMW werkt al jaren met King. Het is een duidelijk administratiepakket dat gemakkelijk uitbreidbaar is. Onlangs hebben we bij voorbeeld de module Elektronisch factureren aangeschaft. Ook een leek (zoals ik) vindt gemakkelijk zijn weg.

karin_burghouwt

Wij werken sinds de oprichting (2000) met King. Het pakket onderscheid zich door de gebruiksvriendelijkheid en de logische structuur. Hierdoor kunnen wij snel mensen inwerken. Heel fijn zijn het gebruik van de entertoets bij invoer, de vele kopieerfuncties en default instellingen. Naast de financiële administratie hebben wij de facturatie en projecten module in gebruik. Met de rechten module kunnen wij delen van de administratie afschermen.

herman_snikkers

Een goed werkend programma met vele mogelijkheden.

richard_van_der_plas

Prima programma en werk er zeer prettig mee.

remko_van_den_hout

Door de uitgebreide mogelijkheden is King toepasbaar in vele verschillende branches en heeft het binnen ons bedrijf een leidende functie bij alle processen.

jacco_van_beusekom

King is een gebruiksvriendelijk pakket, dat aansluit op de eisen die onze organisatie daaraan stelt. Of het nu gaat om administratieverwerking of het opvragen en beoordelen van gegevens, dankzij de vele standaard-rapportages en de overzichtelijke (verwerkings-)schermen zijn wij in staat e.e.a. op een snelle en eenvoudige manier te verwerken of tot onze beschikking te hebben.

vd Bijl & Heierman

Goed financieel administratiepakket en projectadministratie.

a_vlot-havelaar

Grenzeloze mogelijkheden om het maximale te doen met minimale inspanning.

Zonder foto

King is een gebruiksvriendelijk programma wat wij hebben gekoppeld aan ons offertesysteem (precal). Het werkt fantastisch en supersnel. We zijn zeer tevreden.

ritske-ponsteen

Binnen ons transportbedrijf maken wij al jaren gebruik van King Logistiek. Een perfecte softwareoplossing waar er legio mogelijkheden en oplossingen zijn. Wij zijn zeer er zeer tevreden over en zullen het iedereen aanraden.

martijn_hekkink

Wat wij vooral erg belangrijk vinden is te allen tijde inzicht in de cijfers, dat is wat King Software uniek maakt. Duidelijkheid ten top. De administratie is erg snel bijgewerkt met King software, zodat wij ons snel weer op onze business kunnen richten.

martine-van-den-berg
 • Zeer veel mogelijkheden en weinig beperkingen
 • Goede integratie met webshop
 • We handelen er meer dan 60.000 artikelen mee!
Zonder foto

Factureren vanuit King en ook de Activa module zijn snel en goed geregeld, gebruiksvriendelijk en mochten we onverhoopt toch een vraag hebben dan worden we prima geholpen. Hier gaan wij van glimlachen.

rob-van-der-elst

King is al jaren aanwezig in het MKB met stabiele oplossingen. King biedt standaard veel functionaliteit en is naar behoefte uit te breiden. Geen onnodig maatwerk met alle gevolgen van dien.

peter-fredriks

Als accountancy- en belastingadviesorganisatie hebben wij met een breed scala aan klanten te maken: van grote, internationaal opererende bedrijven tot drukbezette ZZP’ers. In de markt voor administratieve software onderscheidt King Software zich wat ons betreft duidelijk van de massa – het is multifunctioneel en daardoor geschikt voor vrijwel elke branche, maar daarnaast ook zeer specifiek toepasbaar. Onze klanten zijn zonder uitzondering tevreden gebruikers, wat uniek genoemd kan worden.

Logo Zummum

De integratie tussen backoffice (King) en de webwinkel is essentieel voor ons. Orders worden vanuit de webwinkel King ingeschoten van waaruit de rest van het proces wordt verwerkt.

jan-pul

We besteden veel zorg aan onze nieuwe webwinkel. Die is gekoppeld aan King en dat werkt geweldig. Je ziet de orders zo binnenkomen.

geert_postema

We staan voor 100% achter King, vooral vanwege de stabiliteit en de gebruiksvriendelijkheid.

jordan_wulffraat

King heeft ons rust en structuur gebracht.

Zonder foto

Ik had al eerder naar scanapparatuur gekeken, maar die was niet geïntegreerd met de administratie. Bij King is dat wél het geval. Met de handcomputers [van KingMobile] kan ik de voorraadtelling automatiseren. We gebruiken de handcomputers ook bij de magazijnontvangst en het orderpicken. We kunnen nu sneller werken en toch onze kwaliteit handhaven.

alfred_van_drumpt

King is met ons meegegroeid. Op gegeven moment heb ik vier handcomputers van KingMobile gehuurd om de voorraad te inventariseren. Met die handcomputers was dat in één dag gebeurd. Vroeger was ik een week aan het rekenen.

theo_de_jonge

King is een klein clubje, maar wel een goede softwareleverancier. We hebben nooit last van bugs, die zijn we nooit tegengekomen.

klaas_koops

Wat King voor ICH betekent? Alles. Als King stopt kunnen wij ook de deuren dichtdoen.

stephan_koops

In King gebruik ik het meest de kolommen- en saldibalans. Daarmee kun je twee jaren met elkaar vergelijken. Het is een verkapte jaarrekening en als accountant ben je gespecialiseerd om die te kunnen lezen.

marco_van_der_plaat

Ook voor een klein bedrijf is een compleet pakket belangrijk. Als ik een klant aan de lijn heb wil ik heel snel de voorraadadministratie kunnen inzien. En met het veld vrije rubrieken in het artikelbestand kan ik alle relevante technische tekeningen van een verpakking direct aan het artikelnummer koppelen. Juist voor kleine bedrijven is die functionaliteit van belang.

theo_ottenheijm

We hebben verschillende websites. Die worden allemaal gevoed vanuit King. Via de vertegenwoordigerscode kan ik zien van welke site een bestelling komt. Gaat een artikel uit het assortiment of wijzigt de leverdatum, dan hoef ik dat alleen maar in te voeren in King en alle klanten die dat artikel besteld hebben, krijgen automatisch een email in onze huisstijl. Ik heb er geen omkijken meer naar.

rob_van-_berkel

Onze ervaring met King is dat het een fijn toegankelijk programma is om mee te werken. Zijn er problemen, dan worden ze snel opgelost.

Zonder foto

Wij werken sinds kort met King en ik ben er erg enthousiast over. Erg gebruikersvriendelijk en alle informatie die ik nodig heb om de financiën goed en snel te kunnen controleren. Geen enorme rapporten, maar dat wat nodig is en meer niet.

Zonder foto

King Enterprise is een totaal pakket dat steeds meer alles omvattender wordt. Elke grote update zijn er wel weer nieuwe functies die toegevoegd worden. Ook de ontwikkelingen op het gebied van magazijn automatiseren laat zien dat ze bij King niet stilzitten en inspelen op de vragen van de klanten.

Zonder foto

Ik heb een zelfstandig adm.kantoor en werk sinds 1984 met king. Dit zegt m.i. Meer dan genoeg. Met name de ondersteuning bij vragen e.d is gewoon heel goed en king is zeer gebruiksvriendelijk.

Zonder foto

Wij werken al jaren met King, zijn begonnen met alleen Administratie en hebben het later uitgebreid naar Artikelen. Wij zijn heel tevreden over dit pakket, er is veel mogelijk en het is zeer gebruikersvriendelijk. Wij hebben een service-contract en dat bevalt eveneens uitstekend . De helpdesk is altijd beschikbaar en helpt elk probleem oplossen. Of eigenlijk moet ik zeggen, beantwoordt elke vraag, want problemen hebben wij eigenlijk nauwelijks met dit pakket. Kortom, wij zijn een heel tevreden klant!

Zonder foto

Inmiddels werk ik al weer zo’n 6 jaar met King Logistiek. Na ervaringen met een tweetal andere “grote” pakketten is het werken met King echt een verademing. Men is er in geslaagd om eenvoud, functionaliteit en gebruikers vriendelijkheid in perfecte balans met elkaar te brengen. Daarnaast is de ondersteuning van hoog niveau. King is geen keurslijf waarin je organisatie geperst moet worden maar biedt zonder al te veel moeite volop ruimte voor eigen invulling en is daardoor een echte aanwinst voor ons bedrijf. Kijk ook eens naar de diverse losse modules welke tegen redelijke prijzen een enorme uitbreiding van functionaliteit in zich herbergen. Wat mij betreft nooit meer iets anders dan King. “Keep up the good work!”

Zonder foto

Wij werken met Queen en vervolgens King, sinds ca. 1987.
Het was en is altijd een betrouwbaar, probleemloos boekhoudprogramma. Deed en doet wat het doen moet.
We zouden niet weten hoe je een betere helpdesk zou kunnen opzetten. Gewoon perfect, altijd en al heel lang.
Wanneer heel Nederland zich de degelijkheid van King zou kunnen aanmeten…..dan misten we een hoop heisa…..maar zou het woord “crisis” niet bestaan!

Zonder foto

Wij hebben sinds vele jaren het king-pakket financiele administratie met facturering en voorraad en zijn erg tevreden hiermee.
Het is erg functioneel, gebruiksvriendelijk en de service is perfect.
Op wetswijzigingen of andere veranderingen wordt snel en doeltreffend gereageerd met een aanvulling.

Zonder foto

Het scannen gaat geweldig, orders worden snel verwerkt en de map is leeg. Facturering vaak zelfde dag nog. Kortom een giga verbetering!

Zonder foto

Met KingMobile hoef je niet meer te zoeken naar je producten, want alles staat direct in het systeem. Bovendien zijn de foutmarges nu veel kleiner. Scannen gaat bovendien veel sneller, dat is allemaal tijdswinst.

robert_colle

Ik heb vorig jaar Factuur2King aangeschaft, dat vind ik echt een mooi product. Je zet de factuur meteen in het digitale dossier. Zo ben je nooit meer een factuur kwijt!

richard-_onderberg

Met de koppeling tussen de website en King hoeven orders niet meer te worden ingevoerd en de voorraad op de website hoeft ook niet meer handmatig te worden bijgehouden. Dat gebeurt direct met de koppeling. Zo kunnen we beter de voorraad in de gaten houden. Nu weet ik wat er verkocht is, zelfs voordat het weg is!

karin_van_dam-simon

We hebben nu een paar maanden ervaring met KingMobile en we zien dat Ruben niet meer zelf alle orders hoeft te picken. Hij zet de orders klaar in het systeem en twee andere jongens lopen in het magazijn. Het systeem vertelt hen precies waar ze moeten zijn en welke producten ze moeten hebben. Dat geeft Ruben veel meer ruimte, hij kan bijvoorbeeld zelf gewoon naar klanten.

jorrit-_heinen

Op microniveau is er met King van alles te rapporteren. Ook de Datadigger is ideaal, dan kun je gewoon in de database van King.

jeroen_van_riet