Op dit moment hebben wij last van een storing in onze telefooncentrale. We werken aan een oplossing. Onze excuses voor het ongemak.

King Accountants- of administratiekantoor:

Overbeek Financiële Coaching en Dienstverlening

Persoonlijke aandacht en vertrouwen

Overbeek financiële coaching en dienstverlening is een klein, klantvriendelijk accountantskantoor waar persoonlijk contact en goed inzicht in de situatie van de ondernemer centraal staan. Wij begeleiden en adviseren ondernemers en particulieren op financieel, administratief en fiscaal gebied. Door de persoonlijke aandacht en op u afgestemde coaching van Overbeek financiële coaching en dienstverlening, krijgt u snel inzicht in uw huidige en toekomstige financiële situatie als ondernemer.

Ons kantoor richt zich op zzp-ers en kleine ondernemingen in het midden- en klein bedrijf. Wij kijken verder dan alleen de cijfers. Wij wijzen u ook op risico’s en mogelijkheden en informeren u over regelingen die voor uw bedrijf van belang zijn.

Overbeek financiële coaching en dienstverlening is reeds jarenlang gebruiker en promotor van de King software en heeft 100% vertrouwen in King.

Overbeek Financiële Coaching en Dienstverlening
Martin Overbeek van Overbeek financiële coaching en dienstverlening

Hackforterweg 50
7234 SH Wichmond

en

Spaarne 119
2011 CG  Haarlem

www.overbeek-fcd.nl

Contactpersoon:
Bas en Martin Overbeek
info@overbeek-fcd.nl
overbeekaccountants@upcmail.nl

Neem contact op met Overbeek Financiële Coaching en Dienstverlening