Op dit moment hebben wij last van een storing in onze telefooncentrale. We werken aan een oplossing. Onze excuses voor het ongemak.

Pc als kassa

Met de geavanceerde point of sale oplossing van King werkt de pc als kassa. Deze pc voorzien wij van een klantendisplay, geldlade, bonnenprinter en eventueel een touchscreen, barcodescanner en/of pinapparaat.

Meerdere afrekenpunten

Binnen één administratie kun je meerdere point of sale kassa’s aansluiten. Verschillende verkopers kunnen via meerdere kassa’s bonnen afrekenen. Houd het overzicht en bekijk bijvoorbeeld hoeveel er per klant, datum, verkoper of per kassa is verkocht.

Koppeling boekhouding

Het kassasysteem van King is gekoppeld met de financiële administratie en voorraadadministratie. Alles volledig geïntegreerd, dus automatisch doorboeken van betalingen en afboeken van de voorraad.

Efficiënt afrekenen met point of sale

Snel en efficiënt afrekenen levert je tijd en geld op. Een duidelijk scherm met grote knoppen, eventueel met een afbeelding van het artikel, zorgt ervoor dat ook een invalkracht snel met het systeem aan de slag kan. De kassasoftware van King is volledig geïntegreerd met de financiële administratie, de voorraadadministratie en als je dat wenst met de omzetstatistieken. Zo kun je automatisch de omzet per klant en/of verkoper bijhouden. De online koppeling met de boekhouding zorgt voor het automatisch doorboeken van de betalingen in je financiële administratie. De koppeling met de voorraadadministratie werkt meteen de voorraad bij. Hoe efficiënt is dat! En heb je al een point of sale oplossing? Geen probleem. Dan kun je dat systeem koppelen met de software van King. Zo vindt toch automatisch uitwisseling van gegevens plaats en heb je altijd up-to-date inzicht in je voorraad en omzet.

Fijn dat je informatie wilt aanvragen! Wanneer je dit formulier invult en verzendt, nemen we contact met je op.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Wij werken al sinds jaar en dag naar volle tevredenheid met King. Programma doet wat het moet doen en als er vragen zijn is de helpdesk perfect bereikbaar en kan men altijd direct van waarde zijn met hun antwoorden. Prima software!

Wij werken sinds kort met King en ik ben er erg enthousiast over. Erg gebruikersvriendelijk en alle informatie die ik nodig heb om de financiën goed en snel te kunnen controleren. Geen enorme rapporten, maar dat wat nodig is en meer niet.

Mogelijkheden van point of sale

Je kunt meerdere kassa’s aansluiten binnen één administratie. Als je werkt met meerdere filialen in één administratie kun je de boekingen, omzet, voorraad en kastellingen per filiaal apart bijhouden. Verschillende verkopers kunnen via meerdere kassa’s afrekenen. Je kunt een bon parkeren en een andere verkoper kan de verkoop overnemen. Afrekenen, ook van een openstaande rekening, kan via verschillende betaalwijzen: contant, pinnen (gecertificeerd) of creditcard. Retourpinnen, kastellingen en het afromen en bijvullen van kassa’s behoren tot de standaardmogelijkheden. Verder kun je de bonhistorie en de kasmutaties op elk moment inzien. Per verkoper kun je vastleggen of hij wel of geen korting mag geven. En je kan instellen dat er margebewaking plaatsvindt. Door de online koppeling kun je de prijsafspraken en staffelkortingen met klanten inzien. Daarnaast zie je bij verkoop op rekening de kredietlimiet. Partijen en serienummers worden ondersteund en er is een directe voorraadcontrole. Tal van mogelijkheden dus met het kassasysteem van King.

Leuk dat je een gratis demonstratie aanvraagt! Wanneer je dit formulier invult en verzendt, nemen we contact met je op.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

King heeft nog veel meer uitbreidingsmogelijkheden. Ook leveren we maatwerk oplossingen en koppelingen met veel andere software. Wil je uitgebreid advies of heb je andere vragen? Dan kun je ons bellen via 088 – 033 53 20, mailen naar verkoop@kingsoftware.nl of direct chatten via de button rechtsonder in je scherm.