Op dit moment hebben wij last van een storing in onze telefooncentrale. We werken aan een oplossing. Onze excuses voor het ongemak.

Gemak

Scan & herken: automatische koppeling van je inkoopfacturen aan de juiste crediteuren, kosten en inkopen. Geen handmatige invoer meer en minder kans op fouten. Je hoeft alleen de inkoopfacturen nog goed te keuren en King regelt de rest.

Tijdsbesparing

Scan & herken bespaart je niet alleen ruimte en kosten, maar ook tijd. In een fractie van een seconde kun je het juiste document vinden. Je kunt de factuur direct opvragen. Nooit meer een factuur kwijt en alle facturen bij elkaar!

Koppeling boekhouding

Nadat je de inkoopfacturen hebt goedgekeurd, kun je deze met een druk op de knop aan je administratie in King aanbieden. King leest de facturen in en verwerkt ze als voorlopige boekingen in je financiële administratie.

Scan & herken de te betalen facturen

Facturen inscannen en automatisch koppelen aan de juiste crediteuren, kosten en inkopen. De inkoopadministratie was nog nooit zo eenvoudig! UBL-facturen of facturen die je hebt ingescand of via e-mail hebt ontvangen, sla je op een centrale locatie op. Vervolgens leest King de facturen automatisch in als voorlopige boekingen. Deze boekingen kun je altijd nog controleren, aanpassen of aanvullen. De facturen kun je fiatteren in Factuur2King op basis van instellingen per gebruiker. Dat scheelt veel handmatige invoer en voorkomt fouten. Het is ook mogelijk de inkoopfacturen te controleren met de verwerkte magazijnontvangsten in King. Zo zie je snel of de factuur overeenkomt met de bestelling en ontvangst. De scan & herken software herkent automatisch de juiste crediteur op basis van het btw-nummer, KvK-nummer of IBAN rekeningnummer. En wat Factuur2King niet automatisch herkent kun je hem leren!

Versie 2.4 bevat ook een functionaliteit voor regelherkenning.

Naast Factuur2King werken we ook samen met ElvyZenvoices en TriFact365 voor digitale factuurverwerking.

Fijn dat je informatie wilt aanvragen! Wanneer je dit formulier invult en verzendt, nemen we contact met je op.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

King bespaart onze penningmeester heel veel tijd.

Ik heb vorig jaar Factuur2King aangeschaft, dat vind ik echt een mooi product. Je zet de factuur meteen in het digitale dossier. Zo ben je nooit meer een factuur kwijt!

Scan & herken met je smartphone

Wil je ook met je smartphone de scan & herken mogelijkheid van Factuur2King gebruiken? Dat kan. Het enige wat je daarvoor nodig hebt op je Android-, Windows- of iOS-smartphone is een camera-app en een gedeelde map (bijvoorbeeld Dropbox) en je kunt aan de slag. Factuur2King kent geen beperkingen in het gebruik. Er is dus geen beperking aan het aantal te verwerken scans. Ook kun je facturen die uit meerdere pagina’s bestaan verwerken en kan de scan & herken optie gekoppeld worden aan een onbeperkt aantal King-administraties. King heeft voor elk bedrijf en branche passende financiële software en uitbreidingsmogelijkheden om je administratie te vergemakkelijken. Jij bepaalt welk softwarepakket en welke uitbreidingsmogelijkheden het beste passen bij je bedrijf. Wil je meer informatie over de mogelijkheden van scan & herken? Neem dan contact met ons op. We geven je graag een passend advies.

Fijn dat je informatie wilt aanvragen! Wanneer je dit formulier invult en verzendt, nemen we contact met je op.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

King heeft nog veel meer uitbreidingsmogelijkheden. Ook leveren we maatwerk oplossingen en koppelingen met veel andere software. Wil je uitgebreid advies of heb je andere vragen? Dan kun je ons bellen via 088 – 033 53 20, mailen naar verkoop@kingsoftware.nl of direct chatten via de button rechtsonder in je scherm.