Op dit moment hebben wij last van een storing in onze telefooncentrale. We werken aan een oplossing. Onze excuses voor het ongemak.

Eenvoudig

De gebruiksvriendelijke software van King Anywhere neemt je eenvoudig mee door de verschillende handelingen. De opzet is inzichtelijk en boeken gaat als vanzelf.

Overal toegang

Dankzij de cloud heb je overal toegang tot je gegevens. King Anywhere werkt in een browser op iedere computer. Je gegevens inzien en bijhouden waar je ook bent.

Samenwerken

Door in de cloud te werken kun je gemakkelijk en optimaal samenwerken met je accountant.

Eenvoudig boekhouden in de cloud

King in de cloud is bedoeld voor de moderne ondernemer. Voor als je je boekhouding flexibel in de cloud wilt voeren. Dankzij King Anywhere heb je overal toegang tot je gegevens. Het werkt in een browser op iedere computer en je gegevens zijn optimaal beveiligd. De gebruiksvriendelijke software neemt je eenvoudig mee door de verschillende handelingen. De opzet is inzichtelijk en boeken gaat als vanzelf. King Anywhere bevat alle functionaliteiten die nodig zijn om een gedegen boekhouding te voeren: debiteuren/crediteuren, grootboekrekeningen, dagboeken, balans- en resultatenrekening, btw-overzicht en btw-aangifte. Ook kun je verkoopfacturen maken en in de cloud samenwerken met je accountant of boekhouder.

Leuk dat je King Anywhere wilt proberen! Wanneer je dit formulier invult en verzendt, wordt er zo spoedig mogelijk een demo-account voor je aangemaakt.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Fintic, voorheen BDsolutions, is mijn bedrijf. Dankzij King Anywhere heb ik overal toegang tot mijn administraties en hebben mijn cliënten rechtstreeks inzage in hun financiën. King Anywhere bevat alle functionaliteiten die noodzakelijk zijn om een goede boekhouding te voeren. Het fijne is dat je ook verkoopfacturen kan maken in King Anywhere.

Steeds meer functionaliteiten in de cloud

King Anywhere is constant in ontwikkeling. Je hebt geen installatie of updates op je pc meer nodig. We brengen regelmatig nieuwe releases uit waarin nog meer functionaliteiten zitten. Natuurlijk met de uitstekende service en ondersteuning van King. King heeft voor elk bedrijf en branche passende financiële software en uitbreidingsmogelijkheden om je administratie te vergemakkelijken. Jij bepaalt welk financieel softwarepakket en welke uitbreidingsmogelijkheden het beste passen bij je bedrijf. Wil je direct de voordelen van King in de cloud ervaren, zonder verdere verplichtingen? Kies dan voor de gratis 30 dagen proeflicentie.

King Anywhere

19,95 p/m


1 gebruiker, 1 administratie € 19,95 p/m
Extra gebruiker € 19,95 p/m
Extra administratie € 3,00 p/m

King Anywhere In de cloud  
Balans, V&W, dagboeken, grootboek
Debiteuren, crediteuren
Openstaande posten
Telebankieren (internetbankieren)
Btw-aangifte service (tot 10 btw-nummers, geen PKI-certificaat)
Exportmogelijkheden naar Excel en PDF
Export auditfile
Proforma / Offerte
Factureren
Elektronisch factureren (per e-mail)
Scan en herken via TriFact365Vanaf 0,99 p/m
Factuurhistorie
Blokkeren periodes
Digitaal archief
Bestel
Prijs 1 gebruiker, 1 administratie19,95
Prijs extra gebruiker (incl. 1 extra administratie)19,95
Prijs extra administratie3,00
Bestel King Anywhere

King heeft nog veel meer uitbreidingsmogelijkheden. Ook leveren we maatwerk oplossingen en koppelingen met veel andere software. Wil je uitgebreid advies of heb je andere vragen? Dan kun je ons bellen via 010 – 264 63 20, mailen naar verkoop@king.eu of direct chatten via de button rechtsonder in je scherm.