Op dit moment hebben wij last van een storing in onze telefooncentrale. We werken aan een oplossing. Onze excuses voor het ongemak.

Jeroen van Riet

Op microniveau is er met King van alles te rapporteren. Ook de Datadigger is ideaal, dan kun je gewoon in de database van King.

Lees meer

Richard Onderberg

Ik heb vorig jaar Factuur2King aangeschaft, dat vind ik echt een mooi product. Je zet de factuur meteen in het digitale dossier. Zo ben je nooit meer een factuur kwijt!

Lees meer

P.L. Gooren

Ik heb een zelfstandig adm.kantoor en werk sinds 1984 met King. Dit zegt m.i. meer dan genoeg. Met name de ondersteuning bij vragen e.d is gewoon heel goed en King is zeer gebruiksvriendelijk.

Lees meer

Marco van der Plaat

In King gebruik ik het meest de kolommen- en saldibalans. Daarmee kun je twee jaren met elkaar vergelijken. Het is een verkapte jaarrekening en als accountant ben je gespecialiseerd om die te kunnen lezen.

Lees meer

Carolien Dominicus

Als accountancy- en belastingadviesorganisatie hebben wij met een breed scala aan klanten te maken: van grote, internationaal opererende bedrijven tot drukbezette zzp’ers. In de markt voor administratieve software onderscheidt King Software zich wat ons betreft duidelijk van de massa –…

Lees meer

H.J. Snikkers

Wij werken sinds de oprichting (2000) met King. Het pakket onderscheid zich door de gebruiksvriendelijkheid en de logische structuur. Hierdoor kunnen wij snel mensen inwerken. Heel fijn zijn het gebruik van de entertoets bij invoer, de vele kopieerfuncties en default…

Lees meer

Joost Duin

Een uiterst stabiel en praktisch administratiepakket, voor een zeer concurrerende prijs. Uit te breiden met vele opties waardoor het pakket voor zowel de kleine als de grote onderneming uitermate geschikt is.

Lees meer

Hans Mikkers

Wij werken al 25 jaar met King en zijn er zeer tevreden over en merken dat steeds meer klanten er enthousiast over worden.

Lees meer

W. Klaver

Sinds 2002 gebruik ik King, heb deze week bij een klant een King-versie laten installeren, in totaal hebben nu 5 klanten een King-pakket. Zegt genoeg (gebruiksvriendelijk).

Lees meer