Op dit moment hebben wij last van een storing in onze telefooncentrale. We werken aan een oplossing. Onze excuses voor het ongemak.

André van Overbeek

We zijn met KING gestart in 2001 en hebben het pakket langzaam laten meegroeien met ons bedrijf tot de KING Enterprise gebruiker in 2017. Voor de CE en ISO certificeringen is van belang dat we bij calamiteiten een recall kunnen uitvoeren…

Lees meer

Teunis-Jan Roeterdink

King Enterprise is een totaal pakket dat steeds meer alles omvattender wordt. Elke grote update zijn er wel weer nieuwe functies die toegevoegd worden. Ook de ontwikkelingen op het gebied van magazijn automatiseren laat zien dat ze bij King niet…

Lees meer

Rob van Berkel

We hebben verschillende websites. Die worden allemaal gevoed vanuit King. Via de vertegenwoordigerscode kan ik zien van welke site een bestelling komt. Gaat een artikel uit het assortiment of wijzigt de leverdatum, dan hoef ik dat alleen maar in te…

Lees meer

Klaas Koops

King is een klein clubje, maar wel een goede softwareleverancier. We hebben nooit last van bugs, die zijn we nooit tegengekomen.

Lees meer

Jan Pul

De integratie tussen backoffice (King) en de webwinkel is essentieel voor ons. Orders worden vanuit de webwinkel King ingeschoten van waaruit de rest van het proces wordt verwerkt.

Lees meer

Geert Postema

We besteden veel zorg aan onze nieuwe webwinkel. Die is gekoppeld aan King en dat werkt geweldig. Je ziet de orders zo binnenkomen.

Lees meer

Jacco van Beusekom

Door de uitgebreide mogelijkheden is King toepasbaar in vele verschillende branches en heeft het binnen ons bedrijf een leidende functie bij alle processen.

Lees meer