Op dit moment hebben wij last van een storing in onze telefooncentrale. We werken aan een oplossing. Onze excuses voor het ongemak.

Karin van Dam-Simon

Met de koppeling tussen de website en King hoeven orders niet meer te worden ingevoerd en de voorraad op de website hoeft ook niet meer handmatig te worden bijgehouden. Dat gebeurt direct met de koppeling. Zo kunnen we beter de…

Lees meer

C. Braakhekke

Wij werken al jaren met King, zijn begonnen met alleen Administratie en hebben het later uitgebreid naar Artikelen. Wij zijn heel tevreden over dit pakket, er is veel mogelijk en het is zeer gebruikersvriendelijk. Wij hebben een service-contract en dat…

Lees meer

Rob van Berkel

We hebben verschillende websites. Die worden allemaal gevoed vanuit King. Via de vertegenwoordigerscode kan ik zien van welke site een bestelling komt. Gaat een artikel uit het assortiment of wijzigt de leverdatum, dan hoef ik dat alleen maar in te…

Lees meer

Klaas Koops

King is een klein clubje, maar wel een goede softwareleverancier. We hebben nooit last van bugs, die zijn we nooit tegengekomen.

Lees meer

Theo de Jonge

King is met ons meegegroeid. Op een gegeven moment heb ik vier handcomputers van King WMS gehuurd om de voorraad te inventariseren. Met die handcomputers was dat in één dag gebeurd. Vroeger was ik een week aan het rekenen.

Lees meer

Jan Pul

De integratie tussen backoffice (King) en de webwinkel is essentieel voor ons. Orders worden vanuit de webwinkel King ingeschoten van waaruit de rest van het proces wordt verwerkt.

Lees meer

Geert Postema

We besteden veel zorg aan onze nieuwe webwinkel. Die is gekoppeld aan King en dat werkt geweldig. Je ziet de orders zo binnenkomen.

Lees meer