Op dit moment hebben wij last van een storing in onze telefooncentrale. We werken aan een oplossing. Onze excuses voor het ongemak.

King Accountants- of administratiekantoor:

VGA Van Geffen Administraties

Is per 1 januari 2015 gestart als administratiekantoor in Gemert (Noord-Brabant). Eigenaar Robert van Geffen is al ruime tijd (vanaf 01-09-1988) in deze branche werkzaam.

Robert heeft zijn ervaring opgedaan bij diverse regionale accountants- en administratiekantoren. Na de laatste grote reorganisatie werd het tijd om een eigen visie naar buiten te brengen en de omgang met klanten op een nieuwe, eigen manier te doen. De huidige ondernemer is veeleisend en vandaar dat VGA intensief samenwerkt met andere partners, gespecialiseerd op het gebied van lonen, pensioenen, fiscaliteiten en andere ter zake doende issues. Door deze samenwerking biedt VGA een totaalconcept aan tegen een zeer concurrerend tarief. Uw administraties, jaarrapportages op orde, fiscaal geoptimaliseerd tegen een prima prijs.

VGA hanteert vaste budgetafspraken, zodat iedereen van tevoren duidelijkheid heeft omtrent de kosten. Geen verrassingen achteraf. Heldere, duidelijke communicatie, zonder verrassingen.

VGA Van Geffen Administraties
Domein 36
5421 AR Gemert
0492 – 79 23 55

www.vangeffen-administraties.nl

Contactpersoon:
Robert van Geffen
robert@vangeffen-administraties.nl
06 – 463 23 579

Neem contact op met VGA Van Geffen Administraties