Op dit moment hebben wij last van een storing in onze telefooncentrale. We werken aan een oplossing. Onze excuses voor het ongemak.

Efficiency

Met King zorg je voor een efficiënte bedrijfsvoering. Vanuit één omgeving je complete bedrijf inzichtelijk. Met het beheer van al je data in één pakket heb je direct inzicht in alle voor jou belangrijke informatie. Met King heb je en houd je je administratie goed onder controle.

Geen dubbele invoer

Met King heb je je contactgegevens altijd inzichtelijk door koppeling met je CRM. In King heb je een directe koppeling met jouw financiële administratie en voorraadadministratie. Alles volledig geïntegreerd, dus een directe automatische update van alle gegevens. Én automatische versturing van je facturen. Hoe makkelijk is dat!

Alles geïntegreerd

Koppel en integreer je bedrijfsprocessen. Zoals koppeling met je webshop, je telefoon, koppeling met je bank, met Outlook, koppeling met… Met King heb je al je informatie centraal opgeslagen en al je gegevens volledig geïntegreerd. Je administratie doen ging nog nooit zo snel!

Inzichtelijk ondernemen met King

Ondernemen is topsport. Iedere dag ligt er weer een uitdaging. Je hebt als ondernemer met zoveel facetten te maken. Dan is het heel fijn als al je administratieve bedrijfsprocessen eenvoudig te beheren zijn in één systeem. Zodat je al je primaire processen altijd inzichtelijk en up-to-date hebt. Zo kun jij je focussen op datgene waar jij goed in bent. Als ondernemer wil je altijd een volledig en actueel inzicht hebben in je bedrijf. Je moet beschikken over actuele informatie om de juiste beslissingen te kunnen nemen en je klanten goed te kunnen adviseren en bedienen. De software van King ondersteunt jou bij een efficiënte bedrijfsvoering. De samenstelling van jouw King versie en opties bepalen we in overleg. Zo sluit je King software precies aan op jouw werkwijze en de ambities van jouw bedrijf. Alles vanuit één systeem. In de cloud of niet. Simpel en compleet.

Fijn dat je informatie wilt aanvragen! Wanneer je dit formulier invult en verzendt, nemen we contact met je op.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Als accountancy- en belastingadviesorganisatie hebben wij met een breed scala aan klanten te maken: van grote, internationaal opererende bedrijven tot drukbezette zzp’ers. In de markt voor administratieve software onderscheidt King Software zich wat ons betreft duidelijk van de massa – het is multifunctioneel en daardoor geschikt voor vrijwel elke branche, maar daarnaast ook zeer specifiek toepasbaar. Onze klanten zijn zonder uitzondering tevreden gebruikers, wat uniek genoemd kan worden.

King is functioneel en sober waar het moet, maar uitgebreid en geavanceerd waar het kan.

ERP-oplossing voor handelsondernemingen

Bij een handelsonderneming is een strakke organisatie noodzakelijk om de dagelijkse stroom van inkomende goederen, orders en uitgaande zendingen te verwerken. Een snelle en betrouwbare levering van orders is een belangrijk aspect van jouw service als handelsondernemer. Inkomende goederen moeten daarom overzichtelijk in het magazijn worden opgeslagen om ze van daaruit zo snel mogelijk naar het juiste adres te verzenden. Kortom: voor handelsbedrijven is een complete ERP-oplossing een absolute must. Met een actueel inzicht in je verkoop, inkoop en voorraad, ben je namelijk in staat om bedrijfsprocessen beter in te richten en te beheren. King biedt die mogelijkheden: vanuit één ERP-systeem een goede inkoop-, verkoop- en voorraadadministratie voeren en tegelijkertijd ook de financiële administratie beheren. De ERP-software van King ondersteunt werkelijk al jouw bedrijfsprocessen. Het brengt de automatische afhandeling van jouw logistieke, administratieve en financiële bedrijfsprocessen onder in één informatie- en managementsysteem. Wil je meer weten over de ERP-software van King of wil je weten of een specifieke functionaliteit mogelijk is? Neem dan contact met ons op.

Leuk dat je een afspraak met ons wilt maken! Wanneer je dit formulier invult en verzendt, nemen we contact met je op. Of je kunt ons bellen op 010 264 63 20
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

King heeft nog veel meer uitbreidingsmogelijkheden. Ook leveren we maatwerk oplossingen en koppelingen met veel andere software. Wil je uitgebreid advies of heb je andere vragen? Dan kun je ons bellen via 088 – 033 53 20, mailen naar verkoop@kingsoftware.nl of direct chatten via de button rechtsonder in je scherm.