Op dit moment hebben wij last van een storing in onze telefooncentrale. We werken aan een oplossing. Onze excuses voor het ongemak.

Inzicht

Altijd een compleet inzicht in je inkoop- en verkoopadministratie. Je artikel-, voorraad- en magazijnbeheer gekoppeld aan de boekhouding en facturering. Hou zicht op je omzetgegevens. Met King heb je alles inzichtelijk in één systeem.

Uitgebreid

Met het voorraadbeheer programma heb je uitgebreide business software tot je beschikking. Naast de inkoop- en verkoopadministratie, eventueel met partijen en serienummers, kun je prijsafspraken en productinformatie invoeren, backorders bijhouden en nog veel meer!

Webshopkoppeling

Koppel je webshop aan King. Het assortiment (met eventueel de actuele voorraad) is meteen zichtbaar in de webshop. De webshopverkopen worden direct gekoppeld met je voorraadadministratie in King en je kan de orders meteen verwerken en factureren.

Uitgebreid systeem voor voorraadadministratie

Met de King voorraadadministratie houd je je voorraad op peil! Maar onze software doet nog veel meer. Met King regel je het hele proces van verkooporder en besteladvies tot levering en facturering. Onze voorraadbeheer-software is zeer uitgebreid. Je kunt onder andere productinformatie invoeren, artikelen factureren, barcodes afdrukken, offertes maken, prijsafspraken invoeren, backorders bijhouden en gegevens uitsplitsen per klant, artikel, vertegenwoordiger of periode. Ook kun je per artikelnummer aparte partijen registreren (bijvoorbeeld per productiedatum) en kun je serienummers registreren. Magazijnautomatisering is ook mogelijk. De voorraadadministratie is gekoppeld aan de boekhouding en de gehele orderadministratie. Altijd snel inzicht in je (omzet)cijfers. King heeft voor elk bedrijf en branche passende financiële software en tal van uitbreidingsmogelijkheden. Jij bepaalt welke software het beste past bij je bedrijf.

Fijn dat je informatie wilt aanvragen! Wanneer je dit formulier invult en verzendt, nemen we contact met je op.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

We gebruiken King als backoffice: boekhouding, debiteurenbeheer, Point of Sale, orderinvoer, voorraadbeheer.

Ik had al eerder naar scanapparatuur gekeken, maar die was niet geïntegreerd met de administratie. Bij King is dat wél het geval. Met de handcomputers (van King WMS) kan ik de voorraadtelling automatiseren. We gebruiken de handcomputers ook bij de magazijnontvangst en het orderpicken. We kunnen nu sneller werken en toch onze kwaliteit handhaven.

Voorraadadministratie gekoppeld aan je webshop

Heb je een webshop? Dan koppel je King voorraadadministratie aan je webshop. Orders hoef je niet meer in te voeren (dat doen je klanten immers zelf) en de voorraad op de website hoef je niet meer handmatig bij te houden, want die komt uit King. Je hele verkoop- en voorraadadministratie bij elkaar in een systeem. De artikelen, voorraden, tarieven, prijsafspraken, klantgegevens, enzovoort komen uit King. De bestellingen en de nieuwe klanten komen vanuit de webshop in King. Volledige integratie dus van je webshop met je King administratie. Zo kun je je voorraad beter in de gaten houden en weet je exact wat er verkocht is. Je hebt altijd de actuele cijfers tot je beschikking. Gemakkelijk en overzichtelijk. Gebruiksgemak staat immers voorop bij de oplossingen van King.

Fijn dat je informatie wilt aanvragen! Wanneer je dit formulier invult en verzendt, nemen we contact met je op.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

King heeft nog veel meer uitbreidingsmogelijkheden. Ook leveren we maatwerk oplossingen en koppelingen met veel andere software. Wil je uitgebreid advies of heb je andere vragen? Dan kun je ons bellen via 088 – 033 53 20, mailen naar verkoop@kingsoftware.nl of direct chatten via de button rechtsonder in je scherm.