Op dit moment hebben wij last van een storing in onze telefooncentrale. We werken aan een oplossing. Onze excuses voor het ongemak.

Webshopkoppeling

Je webshop volledig geïntegreerd met je King administratie. Zo hoef je niets meer dubbel in te voeren en heb je altijd de juiste gegevens bij de hand. Alles direct verwerkt in je boekhouding.

Actuele voorraad

Bestellingen in je webwinkel worden direct verwerkt in King. Een efficiënte orderverwerking direct in je voorraadadministratie. Altijd de juiste voorraad. Nooit meer nee verkopen.

Tijdwinst

Vanuit de King voorraadadministratie kun je artikelen koppelen aan je website. Je geeft in King bij het artikel aan dat je het ook in de webshop wilt verkopen. Deze artikelen komen dan automatisch in je webshop. Dat scheelt tijd!

Koppel je webshop aan King

Jouw voorraadadministratie handmatig bijhouden met bestellingen uit jouw webshop is voorgoed verleden tijd! Voortaan kun je eenvoudig je artikelen en voorraad invoeren en bijhouden in één systeem. Door onze webshopkoppeling en de volledige integratie met jouw King administratie bespaar je jezelf een hoop tijd. Je hoeft niets meer dubbel in te voeren en hebt altijd een actuele voorraad. Nooit meer iets verkopen wat niet op voorraad is. De artikelen, voorraad, tarieven, prijsafspraken en klantgegevens komen direct uit de voorraadadministratie van King. De bestellingen en de nieuwe klanten komen vanuit jouw webshop binnen in King. Je kunt ook verschillende webshops koppelen aan één administratie, bijvoorbeeld een webshop voor de tussenhandel en een aparte webshop voor consumenten, met dezelfde artikelen maar met verschillende prijzen en verkoopeenheden. Zo kun je je voorraad beter in de gaten houden en weet je exact wat er verkocht is. Je hebt altijd de actuele cijfers tot je beschikking. Gemakkelijk en overzichtelijk. Gebruiksgemak staat immers voorop bij de oplossingen van King. King is te koppelen met webshops van verschillende aanbieders, zoals bijvoorbeeld BizView of Magento.

Fijn dat je informatie wilt aanvragen! Wanneer je dit formulier invult en verzendt, nemen we contact met je op.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

We hebben verschillende websites. Die worden allemaal gevoed vanuit King. Via de vertegenwoordigerscode kan ik zien van welke site een bestelling komt. Gaat een artikel uit het assortiment of wijzigt de leverdatum, dan hoef ik dat alleen maar in te voeren in King en alle klanten die dat artikel besteld hebben, krijgen automatisch een email in onze huisstijl. Ik heb er geen omkijken meer naar.

De grootste winst van King vind ik, dat de orderverwerking nu veel efficiënter is. Doordat de webshop direct in het systeem hangt is er geen tussenstap meer nodig.

Webshopkoppeling voor iedereen

In je webshop kunnen klanten artikelen uit je hele assortiment bestellen. Maar je kunt ook kiezen voor een besloten webshop voor alleen leden of voor je eigen organisatie. Alle informatie is beschikbaar: artikelen met omschrijving, afbeeldingen, prijzen en eventuele beschikbaarheid en actuele voorraad. En als je pas inkoopt zodra iets verkocht is, kun je ook alleen een levertijd vermelden. Ook als zzp’er die opereert vanuit huis kun je je op het web presenteren als een grote, professionele organisatie. Zo kunnen je klanten je assortiment en prijzen bekijken, bestellingen plaatsen en direct afrekenen via iDeal, PayPal of een andere betaalmethode.

Fijn dat je informatie wilt aanvragen! Wanneer je dit formulier invult en verzendt, nemen we contact met je op.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

King heeft voor elk bedrijf en elke branche passende software en uitbreidingsmogelijkheden om je administratie te vergemakkelijken. Ook leveren we maatwerk oplossingen en koppelingen met veel andere software. Wil je uitgebreid advies of heb je andere vragen? Dan kun je ons bellen via 088 – 033 53 20, mailen naar verkoop@kingsoftware.nl of direct chatten via de button rechtsonder in je scherm.