Op dit moment hebben wij last van een storing in onze telefooncentrale. We werken aan een oplossing. Onze excuses voor het ongemak.

King Accountants- of administratiekantoor:

CHECK! Administratie- en belastingadvieskantoor

CHECK!Klein en overzichtelijk

Onze kantoor is een klein, informeel kantoor aan huis met twee deskundige eigenaren en een parttime medewerker. Communicatie met ons is vlot en direct.

Uit de zorgen

Van onze klanten horen we steeds dat zij het zo prettig vinden uit de zorgen te zijn. De aangiften worden op tijd verstuurd. De cijfers zijn betrouwbaar en deskundig opgesteld. Geen problemen met de belastingdienst. Het is gewoon goed geregeld.

Diensten voor ondernemers

Onze klanten zijn ondernemers en komen bij ons voor de gangbare fiscale aangiften. Aangiften Omzetbelasting en Inkomstenbelasting. Ook B.V.’s komen met aangiften Vennootschapsbelasting en Loonheffingen. Voor particulieren verzorgen wij ook de aangiften Inkomstenbelasting en soms ook erf- en schenkbelasting.

Contact

Via e-mail en telefoon heeft u snel contact met ons. Een nieuwe klant vragen wij eerst te komen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Daarna volgt meestal een offerte en opdrachtbevestiging.

Offerte

Elke ondernemer is uniek en organisaties zijn nooit hetzelfde. Een offerte is nodig om aan u de jaarlijkse administratiekosten bekend te maken.

CHECK! Administratie- en belastingadviesbureau
Maria Snelplantsoen 15
1106 WN Amsterdam
020 – 7709444

www.checkadministratiekantoor

Contactpersoon:
T. Willemse
info@checkadministratiekantoor.nl

Neem contact op met CHECK! administratie- en belastingadvieskantoor