Op dit moment hebben wij last van een storing in onze telefooncentrale. We werken aan een oplossing. Onze excuses voor het ongemak.

Gebruiksvriendelijk

De ERP-software van King is zeer gebruiksvriendelijk. Duidelijke software waardoor je op een logische en eenvoudige manier kunt werken. Iedereen binnen jouw organisatie moet er immers mee overweg kunnen.

Compleet

Onze ERP-software integreert de belangrijkste bedrijfsprocessen zoals de administratie, verkoop, inkoop, voorraadbeheer, relatiebeheer en magazijnautomatisering. Maar ook CRM en webshopkoppelingen. En wil je een specifieke functionaliteit? Dan denkt King met je mee!

Professionele begeleiding

Wij geven je bedrijf professionele begeleiding en ondersteuning bij de implementatie van je King ERP-systeem. Onze professionals helpen je met het bepalen van de functionaliteiten, zodat het systeem volledig aansluit bij de specifieke automatiseringsbehoefte van je organisatie.

Waarom ERP?

Een overstap naar ERP levert je tijdwinst, efficiëntie, gemak en inzicht op. Al je bedrijfsprocessen bedrijfsbreed geautomatiseerd in een geïntegreerd systeem. Totale bedrijfsautomatisering. Dat is wat het gebruiksvriendelijke ERP-systeem van King je bedrijf brengt. Onze ERP-software integreert de belangrijkste bedrijfsfuncties zoals de administratie, inkoop, verkoop, voorraadbeheer, relatiebeheer en magazijnautomatisering. Het centraal registreren van je bedrijfsprocessen levert een enorme tijdbesparing op en elimineert het gevaar van menselijke fouten. Bovendien vergroot het je inzicht in het totale bedrijfsproces, neemt de klantgerichtheid toe, verkorten de doorlooptijden van orders, worden de voorraadkosten lager en stijgt de servicegraad.

Bax-shop heeft King door de jaren heen ervaren als een gebruiksvriendelijk software pakket. Kenmerkende services zijn de snelle responstijd en goede maatwerkoplossingen.

Door de uitgebreide mogelijkheden is King toepasbaar in vele verschillende branches en heeft het binnen ons bedrijf een leidende functie bij alle processen.

King: een gebruiksvriendelijk en compleet ERP-systeem

Het ERP-systeem van King is bovenal gebruiksvriendelijk. Iedereen binnen je organisatie moet immers met het systeem kunnen werken. De ERP-software van King verenigt het boekhoudprogramma met een volledige voorraadadministratie. Het bevat uitgebreide CRM met een handige Outlook koppeling en geeft je volledig inzicht in je inkoop-, productie- en verkoopgegevens. Je kunt je hele magazijn automatiseren, actuele omzetgegevens inzien en rapportages uitdraaien. Met de webshopkoppeling kun je je webshop met zowel de financiële- als de voorraadadministratie integreren. De ERP-software van King ondersteunt werkelijk al je bedrijfsprocessen. Het brengt de automatische afhandeling van je logistieke, administratieve en financiële bedrijfsprocessen onder in één informatie- en managementsysteem.

Fijn dat je informatie wilt aanvragen! Wanneer je dit formulier invult en verzendt, nemen we contact met je op.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Wij dragen een steentje bij aan een groene en gezonde aarde. Via Trees for All, de meest ervaren aanbieder van CO2-compensatie in Nederland, planten wij een boom in Nederland en een boom in het buitenland voor elke nieuwe Enterprise-klant.

King heeft nog veel meer uitbreidingsmogelijkheden. Ook leveren we maatwerk oplossingen en koppelingen met veel andere software. Wil je uitgebreid advies of heb je andere vragen? Dan kun je ons bellen via 088 – 033 53 20, mailen naar verkoop@kingsoftware.nl of direct chatten via de button rechtsonder in je scherm.