Op dit moment hebben wij last van een storing in onze telefooncentrale. We werken aan een oplossing. Onze excuses voor het ongemak.
Fijn dat je King WMS wilt aanvragen! Wanneer je dit formulier invult en verzendt, neemt iemand van onze verkoopafdeling contact met je op. Of je kunt ons bellen op 010 264 63 20
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Magazijnautomatisering met King WMS

  • Complete magazijnautomatisering
  • Volledige integratie met voorraad- en financiële administratie
  • Voorraadinformatie altijd up-to-date
  • Op basis van handscanners

Ben je op zoek naar een handig en efficiënt systeem voor magazijnautomatisering, orderpicking, orderinvoer en inventarisatie? King WMS is het slimme systeem voor je magazijnbeheer. Automatiseren door te scannen in plaats van alles handmatig in te voeren. Je magazijnbeheer op orde en altijd up-to-date door het scannen van de voorraad. King WMS helpt je magazijnautomatisering in te richten door scanning en een directe koppeling met de (voorraad)administratie. De scanners maken via draadloze communicatie direct contact. Zodra je de producten scant, vindt synchronisatie plaats met de juiste administratie in King. Zo is de voorraadinformatie altijd up-to-date! Je kunt kiezen uit verschillende modules voor je magazijnbeheer in King WMS.

Een investering in King WMS verdien je in no time terug! Je bespaart namelijk tijd in het magazijn en maakt artikelen met zo min mogelijk handelingen verzendklaar. King WMS biedt hier verschillende mogelijkheden voor, zoals we toelichten in ons webinar Batch picking.

Ben je benieuwd hoe dit er in de praktijk uit kan zien? Dat zie je in de klantvideo van First Light. We geven je graag meer informatie over de verschillende mogelijkheden van magazijnautomatisering met King WMS en helpen je graag met de implementatie.

Grip houden op je magazijn en voorraad?

Persoonlijk contact

King is jouw betrouwbare partner die groot genoeg is om je innovatieve oplossingen te leveren, maar klein genoeg om onze persoonlijke werkwijze te blijven hanteren. Juist daar maken wij het verschil voor jou! Bij King geloven we in persoonlijk contact en duurzame relaties.

Consultancy

De consultants van King staan altijd voor je klaar. Zij adviseren je over het automatiseren en optimaliseren van je bedrijfsprocessen, helpen bij de implementatie en bieden uitgebreide support. Persoonlijke, professionele begeleiding zodat je het maximale uit je software haalt.

Gratis helpdesk

Bij King sta je er nooit alleen voor! Veel informatie zoals actuele supportvragen, documentatie, tips en video’s vind je op onze website. Kom je ergens toch niet uit of heb je vragen? Dan helpt onze helpdesk jou graag.

Onbeperkt aantal administraties

Een onbeperkt aantal administraties invoeren, dat kan bij King voor Windows. Zonder extra kosten! Je kunt heel eenvoudig een nieuwe administratie aanmaken met onze software. De basisgegevens kun je zo overnemen uit een andere administratie.

Gratis introductiecursus

Ben je een nieuwe klant? Dan kun je gratis deelnemen aan onze introductiecursus. Zo krijg je een overzicht van de mogelijkheden van onze King software, zodat je snel en effectief aan de slag kunt. Maak kennis met King!

Koppelingsmogelijkheden

King biedt uitgebreide mogelijkheden op het gebied van uitwisseling van gegevens en koppelingen met andere applicaties. Ook koppeling met je webshop of branchesoftware is mogelijk. Jij vraagt, wij leveren!

Met King WMS hoef je niet meer te zoeken naar je producten, want alles staat direct in het systeem. Bovendien zijn de foutmarges nu veel kleiner. Scannen gaat bovendien veel sneller, dat is allemaal tijdswinst.

We hebben nu een paar maanden ervaring met King WMS en we zien dat Ruben niet meer zelf alle orders hoeft te picken. Hij zet de orders klaar in het systeem en twee andere jongens lopen in het magazijn. Het systeem vertelt hen precies waar ze moeten zijn en welke producten ze moeten hebben. Dat geeft Ruben veel meer ruimte, hij kan bijvoorbeeld zelf gewoon naar klanten.

King heeft voor elk bedrijf en elke branche passende software en uitbreidingsmogelijkheden om je administratie te vergemakkelijken. Ook leveren we maatwerk oplossingen en koppelingen met veel andere software. Wil je uitgebreid advies of heb je andere vragen? Dan kun je ons bellen via 010 – 264 63 20, mailen naar verkoop@king.eu of direct chatten via de button rechtsonder in je scherm.